Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bi de 1e1 gerçekten önemli bişey değil.
bu update'lerden önce sanıyorum etf2l'den de önce esl'de soldier ladder'da çok sağlam adamları yenmiştim. spicke falan da vardı yanlış hatırlamıyosam. ama mesele o değil işte. adam div1 ben div4e çıktım ama oynamadım (askere gittim la ondan :)
Mesaj tarihi:
Abi nerdeyse herkes desteksiz sallamış. Bence kendi oyununuza odaklanıp zevk almaya çalışın. Şunu öldürdüm şu kadar kill yaptım vs. gereksiz şeyler. Şimdi benim servera girip 50'ye 0 yapmam işten bile değil ancak güçlü bir takıma karşı oyun kazanmak daha çok zevk verir, kill per death'e de bakmam. Zaten genelde ezdim vs gibi konuşanların komik istatistikleri oluyor.

Öte yandan pro-pubber tartışması hakikaten gereksiz. Pubda oynayan adamlarla konuşurken ben div bilmemkaçım fln, adam zaten pubda eğlencesine oynuyor. İstediği silahı seçmekte de özgür. Adam herhalde daha iyi oynayabildiği silahı seçiyordur.
Aynı şekilde yüksek divli bir adamın gelip pubda herkesi yenebileceğini de sanmayın. Keza en iyi aimli sniperlar premiere de diye bir şey yok, hatta bir çok iyi sniper comp bile oynamıyor.
Mesaj tarihi:
siz ne yapmışsınız ya.

Team fortress dediğin oyun tamamen zevk için oynanan kd di win di kasılmayan insanın tamamen hoş vakit geçirmesi için dizayn edilmiş bir oyun.

böyle bir oyun için nasıl bukadar gerildiniz anlamıyorum. Bende oynuyorum giriyorum sadece eğlenmeye bakıyorum.

Not: ben hepinizi keserim :D
Mesaj tarihi:
tr de küçücük bir comp community var zaten. siz gelip birbirinizi yiyorsunuz. vanilla zamanında da böyleydi şimdi de böyle. finlerin, almanların vs. bir çok ülkenin kendi içinde pick-up ları var bizim de text fortress da birbirimize galip gelme çabamız.
Mesaj tarihi:
Creus said:

tr de küçücük bir comp community var zaten. siz gelip birbirinizi yiyorsunuz. vanilla zamanında da böyleydi şimdi de böyle. finlerin, almanların vs. bir çok ülkenin kendi içinde pick-up ları var bizim de text fortress da birbirimize galip gelme çabamız.
Sadece onla kalsa neyse. Daha iyi clanlar adamları eksilincengidip düşük divli clanlardan adam çalıyorlar falan. Birbirlerinin yuzune nasıl bakacaklar ilerde isleri düşünce Allah bilir. Benim bu tartıştığım arkadasın claniyla da sorunum yok da aente biraz heyecanlı bir arkadaş. Yoksa clandan bir baska 2 kisiyi daha tanıyorum aynı zamanda pati üyesi bunlaf ve çok relax adamlar.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

leş gibi recep ivedik kokusu da senden geliyo herıld?

apış arasını recep ivedikden önce bulduk biz arkadaş grubumla.
http://yalanhaberajansi.files.wordpress.com/2010/04/kahvehane1rj1.jpg
yine de üstteki muhabbetten elit idik kusura bakma
Mesaj tarihi:
Bugün ilk kez resmi etf2l macında oynadım. Takım olarak basta çok heyecanliydik. Macı serverimizdan hateri olsun fani olsun 10 kisi izledi(max kapasite o zaten). Heyecanıma rağmen kaptan olarak takımı bir arada tutmayı basarabildigime inanıyorum. Geneli Alman olan soupy twisd adlı eu takımını badlandsde 5-0 gullywashda 4-1 gibi skorlarla yendik. Mutluyuz heyecanliyiz clanciyiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...