Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cystein said:

6v6 resmi maçlarda. (dünya'nın her yerinde yapılan resmi ödüllü turnuvalarda) vanilla'dan sonra çıkan silahların hepsi yasak. yeniler nedir vanilla bilmez . açıklıyım şu an oyunda gördüğünüz silahların %95i falan yasak yani

degil

ayrıca bahsedilen 6v6da degil
Mesaj tarihi:
aquila said:

ne alaka

sürekli bi ezme çabaları, siz ne anlarsınız biz biliriz asıl bu işleri ayakları. böyle bir hava var. karşısına geçsem daha disguiselı spyı ayırt edemeyecek, belki de para verdiği dönemde haftada 2-3 kez oynamış tipler.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

aquila said:

ne alaka

sürekli bi ezme çabaları, siz ne anlarsınız biz biliriz asıl bu işleri ayakları. böyle bir hava var. karşısına geçsem daha disguiselı spyı ayırt edemeyecek, belki de para verdiği dönemde haftada 2-3 kez oynamış tipler.

Ama bu doğru?
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Artariel said:

aquila said:

ne alaka

Ama bu doğru?

hayır değil. f2p olduğundan beri günde 4-5 saatimi harcıyorum bu oyuna, istisnasız. kalkıp da 10 yaşındaki yeni mikrofon kullanmayı öğrenmiş veletle kıyaslanmak istemem yani.
Mesaj tarihi:
hayattaki en büyük başarısı TF2de kümsödö olmoyom pro şopko sahibi olmak olan adamlar f2p f2p diye geliyor. çok büyükseniz maç yapalım diyorum bitarafına süren yok. ondan sonra ben büyügüm, anlicağniz yarrogmi calarsiiz, diye dolaşıyosunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=pCj8jqW737I
Mesaj tarihi:
gold. kısacası oyun o kadar sikko bi hal aldı ki f2pden sonra sana yeminlen oynamıyorum artık. yine de çok sevdiğimden tf2yu canım çekiyor ben de trade serverlarına giriyorum. biraz yahudi zekasıyla ve mal amerikan bebelerinin kolay kandırılmasıyla bi kaç günde zengin olabilirsin :D

çantada 290 item oldu. çanta dolunca ne poh yicem bilemem. bu işin sonu valve'ı satın almaktır!

BEKLEYİN LAN
GELİYORUM
Mesaj tarihi:
tamam abi medik diyince gelmeyen, ilk dakikadan "kendimi garantiye alayım" diye son pointe sentry kuran, havadaki adama yerden roket sallayan adamlardan değiliz biz de.

zaten birisinin OHA ADAM YEDİ KİŞİYİ HÜKMETMİŞ demesiyle anlıyosun adamın tecrübesini.
Mesaj tarihi:
Havada mini crit vuruyorsun dye deneyimlemisim ben direct hit ile. Hele yerden kaldirip havaa vurmanin zevki baskadir. Ben kullandigim itemsa 3 tane degilse 2 tane birakiyorum. Gerisi scrap oluyor. Dun bi oturdum 40 scrap cikti
Mesaj tarihi:
az önce kennyp die bi adam bana mal gibi küfür edip banlandı. hayır 2 dk şakalaşsak ne olur oyuna zevk verir işte. kötü bişi de demedim ha bi baktım 5 tane engi var biraz sonra bi baktım herkes spy olmuş savunma yapıoz ne demo var ne pyro var hiçbişi yok engi sniper spy bu kadar. sen ne işe yarıon dio ulan yeni girdim oyuna demo olarak ne beklion 2 dk da 100 frag mı yapayım.
Mesaj tarihi:
Hud vs kullanıyorsanızda arıza yapabiliyor. Benim oyun sürekli göçerdi. Kimi zaman aksiyonda, kimi zaman harita değiştikten sonra böyle aptal aptal sorunlar olurdu. Hud kullanmayı bırakınca, tüm dertlerim bitti (pvhud kullanıyordum).
Hud kullanıpta arıza yaşayan varsa bilgisine.
Mesaj tarihi:
bu gece xkafeye gireyim dedim. jahrein has joined the game yazısını görünce heyecandan eli ayağı birbirine karışıp CYSTEIN JAHREIN ANANI ... diyen bir arkadaş vardı.

kimdi o?
çok heycanlısınız lan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...