MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 infamy gelmiyor hiç diplo annexte ama decentralization artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 O değil de, brandenburgla başladım almanyayı kurarım gazıyla. 1399 campaigninde başlayıp 100 sene sonra tüm HRE reformlarını geçirip HRE devleti oldum DEVASA bi şekilde. Baydı ondan sonra oyun. Aşırı kolay olmuş HRE reformları. Üstüne tüm üyeleri annexleyince son reformla, 0 imfamy alıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Valla oyunda devletlerin aşırı büyüme merakı var.Bi iç savaş fln yaşamadanda kolayca toprak bırakmıyolar.Misal fransa aşırı büyüdü rusyaya saldırdı adam senelerdir elinde tutuyo büyük bi çoğunluğunu buna rağmen moskovada büyüdü ama osmanlıyla akıllarını aldım.Paşa paşa oturuyolar.Ben infamiyi aştım mecburen ve ufak tefek devletler warning yolluyolar evet kafası eserse saldırıyo bile anlamıyorum.Bide infamy ilk başlarda ufak bi devletken gerçekten etkiliyo ama sonra büyüdükten sonra sallamıyosunuz nasılsa dalsalar bile yeniliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gimli said: O değil de, brandenburgla başladım almanyayı kurarım gazıyla. 1399 campaigninde başlayıp 100 sene sonra tüm HRE reformlarını geçirip HRE devleti oldum DEVASA bi şekilde. Baydı ondan sonra oyun. Aşırı kolay olmuş HRE reformları. Üstüne tüm üyeleri annexleyince son reformla, 0 imfamy alıyosunuz. son verisyon oynamadım ama aşırı büyük devlet olduktan sonra 100 yıl daha devam edersen zorlaşabilir belki oyun isyanlarla vs. Sonuçta tech de çok fark atamıyorsun diğerlerinde de, birinciliği kaptırmazsın da yine 0 zorlama olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 İşin sıkıntısı deli gibi fark da atıyosun. Dünyadaki nerdeyse manpower ve production olarak en iyi provinceler Almanyada. Üstüne İtalyadaki bi sürü üniversite ve COT u eklersen, çok hızlı bi tech çıkarma oranı oluşuyor. Aylık gelir olmuş 1100, para problemi de yok. Hatta para fazlası problemi var resmen. O yüzden anlamsızlaştı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bunu koymadan yapamıcam Papalık müslümanlığı kabul etti :D Buda son durum.Fransa çok fena dağıldı.İspanya toprakları elinde Baltık topraklarını ne yapıcak bilmiyorum.Avusturya yükseliş potasına girdi.İnfamy i düşürmem lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 httt ve wwm modu yüklü isveç oyunumda mal şeyler olmakta. finlandiyadaki provincelerimde ard arda cotlar oluştu kendi başına. değerleri de 90 civarı. dibimde novgorod lübeck var ve trade bakımından 0 olan ülkemde niye bunlar çıktı anlamadım. sonra trade agreement bozdum novgorodla bi de trade league'den ayrıldım cot'lar ikiye düştü. yıkamıyorum da prestij yüzünden. bari biri gitse de bi tane kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ayrıca infamy rezalet olmuş. defensive war'a gidip hayvan gibi costly war'dan province alam diyosun zart diye dishonorable scum... norveç 32 infamy eder mi ya el insaf. boundry dispute mu bekliycem her province için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 6 yıldızlı diplomatları dizince ayşe teyze eli değmiş gibi beyazlıyor defterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu tradition'dan diplomat çıkarmayı denedim de birinde tek yıldız öbüründe iki yıldızlı çıktı. army tradition'la aynı mantık mı? ne kadar yüksek o kadar çok yıldız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet, 80 kültür üzeriyken basarsan en az 5 yıldızlı çıkar. yılda 7-8 magister sağolsun, festival düzenleye düzenleye kulaklarımdan fışkırıyordu kültür zaten. bütün avrupa benim diplomatlarımı işe aldı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 80 uzeri 4 yildizli, 100 5 yildizli, bi ihtimal 6 yildizli diye hatirliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bana hep 5 yıldızlı geliyo arada 6 yıldız çıktığı oldu 3tane koyuyosun bide rulerdan gelen var.Güzelce iniyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 senede 0.25 magistrate geliyo bana. dün geceden beri girmedim de ne yükseltiyo yıllık magistrate'i? danimarka tek province bıraktım. 32 infamy indirip norveç'i diplo annex'lemem lazım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Despotic Monarchy yap, veya 30 province olunca direk Omperial Adminstration decision'unu geçir, orduna Moral bonus ve Magistrate bonus var. 1500lerde province decisionlarda National Focus'un yanındakilerde Post Office decisionu, ve Tüm bölgelerinde Extended road Network Decision'u var, her biri 0.05 arttırıyor, küçük bir rakam ama toplu olarak çok büyük artılar sağlıyor, zaten 1600lerden sonra Magistrate sorunu çekmiyorsun ki, bu decisionlar çok güzel tax, manpower bonusuda veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 batuhan said: Bu ss i nerden alabiliyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 massosoit said: batuhan said: Bu ss i nerden alabiliyoruz.... F12 ye bas.Sora oyun klasöründe ss lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 peki bu amerikayı nasıl buluyoruz? illa sınıra kadar gemilerle git gel yaparak mı açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 qfnw alman lazım national idea. quest for the new world. conquisitor ve explorer ile denizleri açıyosun kıyıya gelince diğer adamı ordunun başına koyup açıyosun. portekiz mission destekli qfnw için ideal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gimli said: İşin sıkıntısı deli gibi fark da atıyosun. Dünyadaki nerdeyse manpower ve production olarak en iyi provinceler Almanyada. Üstüne İtalyadaki bi sürü üniversite ve COT u eklersen, çok hızlı bi tech çıkarma oranı oluşuyor. Aylık gelir olmuş 1100, para problemi de yok. Hatta para fazlası problemi var resmen. O yüzden anlamsızlaştı oyun Abi o zaman biraz zorlaştır oyununu, tek kentli italyanlarla başal oyuna, o da kesmiyorsa pagan nation al falan. Yani Osmanlı'yla veya Alman devletlerle bir kaç oyunda oyunu çözdükten sonra bayıyo dediğin gibi. Bir de EU'da load etmek bayaa oyunun zorluk seviyesini azaltıyor, sırf eventlar için demiyorum. Mesela savaşta 2 gün geciktin diye yenilebilirsin veya o tür basit gibi görünen şeyler içn de load etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 pagan başlamakta olmuyor ki savaşa girmiyosun diye isyan çıkıyor fort tech yok ülke 5 dakkada gidiyor. (amerika tarafındakileri denedim sırf) zaten yanında max 2 devlet var ikisinide alıyosun avrupadan amerikaya gelene kadar adamların ne colonisti var nede savaş açacak birileri ömrün çürüyor isyan bastıra bastıra. denemeyin zamanınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eu3 AAR forumunda Inca ile Very Hard'da world conquest var. geriye 4 tane province falan kalmış alamadığı. edit: inca değil Iroquois Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Abi amerikada seçmeyin.Teknoliji ilerlemiyo.Hindistanda bi devlet seçin birleştirmeye çalışın.Japonya var oynanılcak.Portekiz+Castilya sömürge olayına girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 amerika yapılır ama şanslı olmak lazım bayaa. westernize için öncede slider kaydırıp 1500lerde komşu olarak portekiz, ispanya falan bekliyosun. onlarla başta iyi geçinmen falan lazım. şans da lazım administration yüksek adam falan gelicek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 valla avrupalılar çıkarma yapar yapmaz ağzına yüzüne çarpıyordu yerlilerin, bol şans. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar