Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 [spo]Walkmanden elde etti Parkman o gücü, yeni siyahı dayı dayadı Trance'i Psychedelic'i Parkman'a, adam tribe girdi tabi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 @spidee oo cidden düşünmemiştim onu hiç. göstermiyolar ama geceleri ot gogo falan da yapıyolardır bu ikisi. en güzeli bizimkisi ekrana winampın hareket eden görüntüsünü veriyoduk stargate gibi. 5 kişi oraya bakıp kopuyo aşsoıduaşsodıhgşsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Penth fail oldun kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 harbi oldum ha editlicem diye quotelamisim adamlari ehuehu neyse duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 anne petrelli sonunda havva çıkıcak, herkes benim çocuğum aslında dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 SPOILERLARIN EN BUYUGU GELMIS GECMIS YOK BOLE BISE ABOO BABA OHA NE CUS NASSI UAA bence en kötü adam petrellilerin babası. intihar etmedi bence company öldürdü. aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 GAZA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yahu nathan'ın karısına oğluna ne oldu, ne zamandır hiç gözükmediler, adam yoğun bakıma girdi bir ziyaretine bile gelmedi kent şeker reklamına çıkasıcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Zimmerman, Angela Petrelli falan hakkında Ya şu son bölümde Zimmerman Niki'ye (Tracy?) "I created you" diyince kafama takıldı. Niki ve Tracy aynı anda doğmuşlar ve Zimmerman da onları "doğurtan doktor". Yani eğer Tracy'i o yarattıysa Niki'yi de o yaratmıştır. Eğer bu adam hero yaratabiliyosa, diğer tüm adamları yaratmış olma ihtimali de var. Hatta, Angela herkese "ben senin annenim" falan deyince de, kafamda bi soru işareti oluştu. Acaba bu heroların yaratılmasında Zimmerman ve Angela'nın ortak bi payı mı var? Tüm heroların annesi Angela, doğum doktoru Zimmerman falan mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 @koji: zimmerman ilk kapıyı açtığında nikki ve tracy den başka bi isim söylüyo, sonra tracy deyince "oh so you're the beverly hills one." diyo. normal doğumdan öte klon muhabbeti daha olası gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ya benim aslında anlatmak istediim şey, Angela'nın kraliçe arı misali bi şey olabileceği yani. Gerçek anlamda doğum diil. Ama klonlama olayı da gayet mantıklı. Hatta düşündüm de, Zimmerman'ın gücünün klonlama olması falan, benim dediimden daha olası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zimmerman'den rica etsek bir tane de bize ali larter klonlasa he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu arada claire gün geçtikçe gözüme daha da çirkin görünmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oper said: bu arada claire gün geçtikçe gözüme daha da çirkin görünmeye başladı. yok yok sana oyle gelmistir. Dun yedigin birsey dokunmustur =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bence herkesin ayri ayri birbirlerinin guclerini elde etme olaylari var ama daha bilmiyorlar bi sylar biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 claire çirkin değil dediğim için herkesten özür diliyorum bende.gerçekten çirkinmiş yahu.ilk sezonda niki den başka hatun yok diye sanıım güzel geldi.ama yok yani bildiğimiz temiz yüzlü kütük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Waqas said: bence herkesin ayri ayri birbirlerinin guclerini elde etme olaylari var ama daha bilmiyorlar bi sylar biliyor. çok değişik bi bakış açısı ama okadarda bokunu çıkarmazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şu claire i biraz KISSINLAR bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 napsın abi işte anca immortalsın ama başka bişi yok :D eğer kensei (Adam) gibi olmaz veya aikido da master felan yapmaz ise anca ölümsüzüm ama evkızıyım olur tüm olayı :P ayrıca tam açıklığa kavuşmamış bişi de var bu kızın kanından 1 damla enjekte edince direk full heal oluyorsun ölümden geliyorsun felan, acep bu etki kalıcı mı, yani kişinin orj. kan hücreleri vs değişiyor mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 S03E04 Spoiler hakkında O uçan Claire'miydi, ve geçmişe mi gelmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hm hangi uçan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şu 1-2 sayfa geride s3e4 ün kısa tanıtım filmi var ordaki: hop claire i damdan atlarken ve hemen arkasından da uçan bi eleman gösteriyor, ama bi kaç kez izleyince farklı gibi, peter veya claire in s2 daki uçan boyfriendi olması daha muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mono said: S03e4 - Promo video. SPOILER sylar bomba :D Burda ilk video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Hmm evet dikkatli izledim değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Isler iyice karisti. Zimmerman ve Angela teorisi ilgimi cekti. Angelanin rüyasini hatirlayalim. Eminim bir ipucu vermislerdir. + Hastaneye benzeyen bir bina, zenci bi adam herolari teker teker öldürüyo. + DNA sarmali kilicin üzerinde bize hatirlatiliyo. Tüm herolarin vücudunda bu isaret vardi diye hatirliyorum. + Ve bu replik var "hersey birbiriyle baglantili" + Angela herkeze anne sevkatiyle yaklasiyo. + Zimmerman bize cok ciddi bi ipucu veriyo, Aegean in verdigi spoiler. zimmerman ilk kapıyı açtığında nikki ve tracy den başka bi isim söylüyo, sonra tracy deyince "oh so you're the beverly hills one." diyo. normal doğumdan öte klon muhabbeti daha olası gibi geldi bana. + Herolar güclerini paylasabiliyolar gibi görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar