mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mADmaXimus said: OHA COK BUYUK SPOILER sylar peter ve nathan'in kardesi! O_o hayır allahım neden açtım ben bunu yanlıslıkla hadi yanlıslıkla açtım neden okudum! HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 extract ediyorum su an dini dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mulgear6 said: mADmaXimus said: OHA COK BUYUK SPOILER sylar peter ve nathan'in kardesi! O_o hayır allahım neden açtım ben bunu yanlıslıkla hadi yanlıslıkla açtım neden okudum! HAYIR! amac o zaten :D al bi spo daha sylar iyilerin tarafina gecicek ve peter kotulerin tarafina o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 düzgün link bulan pastelesin ya 8tane heroes s3e1*2 var hepsindede hayvan gibi s/l oranı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2 bölüm birdenmi çıktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 OHA COK BUYUK SPOILER şunu okudum şimdi nefret edebilirim sizden dksajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 alt yazı var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2 bölüm birden çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yalnız gördüğüm kadarıyla izliyenlerin merak ettiği birkaç soruyu dizide oyunculardan sordurmuşlar karakterlere 2 tanesine dikkat ettim. Bi tanesi sylarin beynimimi yiceksin vs. olayi (Güçlerini nasıl aldığını örendik) İkincisi ise Hironun Zamanı durdurunca diğer şehirlerdede duruyormu diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Neden bilmiyorum ama hiç bi torrent sitesine giremiyorum elinde torrent link'i yada direkt dosyası olan birileri varsa PM atarbilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 torrent linki pm istiom... acil!!!!1111!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 güzel başladı mı 3. sezon? ikinci sezondan fena sıtkım sıyrıldı, mesafeliyim. yanlışlardaysam haber verin plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 mesafeyi daraltabilirsin Emabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pm atanlara teşekkür ederim... bunlar insin spoilerin içine edcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şu Sylarda o kadar gücü var clairedende aldı gücü abi ne boktan bi karakterdir ne ezik bişidir gelen durduruyor giden durduruyor gene bayıldı.Yemediği kılıç bıçak kalmadı. 1. sezondaki Syları istiyorum ben işini bitirip mekandan kaçabilsin bi kerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kojiroh said: Şu son çıkan promo ile ilgili Mohinder? LOLWTF?? Lol farkettiğim şey doğruymuş, 1. bölümün sonunda var. Bu arada çok acil, 48 dakikalık bi bölüm izledim ben, acaba daha mı uzundu ya? Yani 2. bölüm var mı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2 bölüm var diyoruz biraz gugıllayın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Vaay herkes ters insan takılıyo neyse. Direk bakınıyorum o zaman 2. bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ya iyi güzelde torrent linklerinde arıza mı var 3 sezon 1 bölümde dünya kadar leecher var seeder yok yüzde 80 e geldi indirmiyo meret cıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aquila said: mesafeyi daraltabilirsin Emabla bence daraltmasin gayet tiriviriydi baslangic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 C3nK said: Şu Sylarda o kadar gücü var clairedende aldı gücü abi ne boktan bi karakterdir ne ezik bişidir gelen durduruyor giden durduruyor gene bayıldı.Yemediği kılıç bıçak kalmadı. 1. sezondaki Syları istiyorum ben işini bitirip mekandan kaçabilsin bi kerede aga adamin adi villian. yoksa milleti incitme derdinde diil. ogrenmeden duramiyo, naapsin. oorenmek istiyo. bak gitmeden claire'in kafa tasini yerine bilem koydu. baskasi olsa tekmeyi basardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 e karı ölmüo tekmeyi bassa nolcak? kardeşi çıktı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 amcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hayır lan dedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar