Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sdffds Hiro'nun hareket güzeldi bence. Hani herkesin aklına gelen bi şeydi, kimse görünce şaşırmadı, hatta kimine basit bile geldi ama güzel bi çözümdü. He Kill Bill'deki gibi tırnaklaya tırnaklaya çıkamaz mı, çıkar. Ama önce kafayı yememesi lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 11 ya peki kafama acaip takıldı... şimdi peter dallaması caitlini aldı alternatif geleceğe götürdü sonra bıraktı zamanımıza döndü sonra o alternatif geleceği yok etti eee gitti güzelim kız? alternatif gelecekle birlikte yok oldu? şimdi geleceğe gitse de bulamicak kızı dolayısıyla kurtaramicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yani dizinin kötü gidişatından çok burada bık bık eden arkadaşlara sinirim bozuluyor her kafadan ayrı bi ses çıkması anladık lan kötü bitti işte :P evet senaristler bi güzel pislediler bunun bir açıklaması yok adam kendi de itiraf etmiş zaten yazık üzülüyorum sadece benim açımdan o kadar vasat bir sezon finali değildi öyle her atraksyonu bir bölüme sığdırırsan anca bu kadar olur :) 3. sezona kaldık artık ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sezon 2sonu.. ne kötüydü be! baba bu ne? bi kere sylar olayı kabak tadı vermiş durumda. yok mu lan başka kötü! bak valla benim süper gücüm olsa, şu altın kalbimle ben villain olacam! sırf yazarların hatrına o da.. bak bakalım kötü nasıl olurmuş bu arada hâlâ aynı şeyi söylüyorum. güçlerini adam gibi kullanmayı bilen bi hiro var (en azından bişiler yapabiliyor genç) yoksa baksana sen peter'a.. herif mal! bildiğin inek yahu. süper güç var ama iq 88! adama diyorlar "ahanda kapı, bu da sapı.. bi el atmanın tam zamanı" bizim dingil, kapının içinden geçeceğine kapıyı kırmaya çalışıyor! abisini vuruyorlar salağın (ki bu salak yanındakilerin gücünü kopyalayabiliyor.. kardeşin öleceğine yakın ne yapmıştık? adam'ın kanını vermiştik. sen de yaralarını iyileştirebiliyorsun.. o halde...) zamanı durdurup, en yakın eczaneden bir şırınga kapıp abisine kan vereceğine paso bakıyor.. MAL! bildiğin salak işte. kısaca 2.sezon berbattı! çok kötüydü! 3. bekliyoruz.. kısaca eksiler; -peter'ın mallığının devam etmesi -her sezon sonunda nathan'ın gebermeye pek bi yaklaşması -süper mal company konspeti -sylar.. (herif korkutucu değil yahu, gıcık! bunu yeseydiler keşke arada) ha iyi yanları da vardır tabii +hiro (^_^)/ +nikki öldü (patlamada sevinç göz yaşları döktüm.. yok yok sadece gözüme moloz kaçtı biraz) +ee.. bişi daha bulmam lazım buldum! bi eksi daha buldum -claire ve aşırı gaz salak tavırları! niye izliyoz? ilk sezonu güzeldi diye. bi de çizgi romanları diziden daha güzel valla. toparlayamazlarsa zati pek hoş olmaz sonları. süper konu ile süper kötü bir dizi çekmek zor. yazarlar greve gitmeseydi ne olurdu diyorum bi yandan.. ama diğer yandan ise.. bilmem.. -_- bu arada gerçekten bir heroes spinoff'u olacak. heroes origins isimli bir dizi 3.sezona yayımlanacak (bu sezonu greve kurban gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 peter petrelli ya bu peter istedigi zaman isinlaniyor ucuyor duvarlardan gecebiliyor ama bir kapidan gecmek icin kicini yirtana kadar beynini kullanarak kapiyi kirmak zorunda mi kaliyor? tamam acele bir sezon sonu yasadik ama bu kadar kötü olunmaz ki=) bu peter ise cok saf dogrusu ota boka inanir tapar oldu. kim ne dese yapacak eleman artik ayrica nathan'i öldüren katilin yürüyüsünden cikarilacak sonuc peter gibi geliyor, gerci orasida ayri bir konu eleman ellerini kollarini sallaya sallaya cikiyorda biri ucmuyor tepesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 final Nathan'ın katili o kadar rahat yürüdü ki insanların arasından, hele ki Company bağlantılı da olduğuna göre kesin görünmez adamdı bence. Bu arada o deponun içinde neler varmış öyle ya, direk Lost Room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 s2-10 O eski bilimadamı kadın Adam'in kafasini ucuracakken Peter kurtarıyor. Eger kadın adamin kafasını ucurunca bir daha canlanamıyacaksa Adam geçmişte o bombadan nasıl kurtuldu? tüm cephanelik patlayınca beyni zerreciklere bölünmüştür herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rewendor said: final Nathan'ın katili o kadar rahat yürüdü ki insanların arasından, hele ki Company bağlantılı da olduğuna göre kesin görünmez adamdı bence. Bu arada o deponun içinde neler varmış öyle ya, direk Lost Room final nathan ı bence kesin bennet vurdu (gözlüklü adam) biliyo claire in iyileştiriceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hede Claire'in, Adam'in kani iyilestirebiliyosa zaten Peter'inki de iyilestirir, oyle kaldirirlar Nathan'i ayaga. Herkes haciyatmaz oldu zaten, "OOV BENET GITTI LAN" dedirttiler canlandi ertesi bolum. Gereksiz isler yaptilar yani. Ayni sey dun aksam aklima geldi benim de bu arada evet, Peter nukleer bomba olup patladi, Adam cephanelikte havaya uctu, Claire'in beynine sopa girdi, bunlar sayilmiyo mu? Illa CS tipi headshot mu yemek lazim regen edememek icin? Butun hevesim, saygim bitti acikcasi Heroes icin, aliskanliktan izlerim tabi 3. sezonu ama hic sabirsizlikla falan beklemiyorum yani eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 O kadar uzun süre beklemeyebiliriz sanırım . Çünkü 3. sezon olmayacak bundan sonraki , Volume III olacak , yani 2. sezon 2 bölümden oluşacak . En azından Tim Kring öyle demiş gibi bir röportajda bakınız : The premonition of nuclear apocalypse created a larger context that unified every story line last season. Kring now sees that Volume 2 (the first 11 episodes of season 2) would have been better served if Peter's vision of viral Armageddon had appeared in the season premiere rather than episode 7 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rezildi be. Bu dizide bu kadar mantık hatasıda olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hata vardı bi yerde. cüneyt arkın kol saatinden daha fena maya vurulmadan önce "you... you killed my brother?" derken göğsünde kurşun izi var. maya çok gereksiz mızmız bi de uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kotu kotu diyorsunuz da abi bu grev yuzunden vol 2 bitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Baggio'ya Yok onlar sayılmıyo, kafanın kopması ya da patlaması falan gerekiyo anladıım kadarıyla. Yani mesela Adamın yanındayken ellerini bağladıkları biyolog kadın tabanca çekseydi tehdit olmazdı direk kurşunu atar iyileşirdi peter, ama shotgun kafayı uçuruyo diye dönüşü yok anladıım kadarıyla. Öte yandan company zaten Adam'ı öldürebilse öldürürdü. Bence kafası kesilse de ölmüyo bunlar, ama Adam karıyı öldürebilmek için yalan söyledi Peter'a ondan dönüş yok diye. Zaten öyle bişi olsa bile nerden bilcekler ki, topu topu kaç tane regenerationlu tip var sonuçta Annesinin "gerekirse peteri öldür" demesi de bence ordan kaynaklanıyo, kurşun kafasında kaldığı sürece (1. sezonda Sylar'la dövüşteki cam parçası ya da Claire'e giren dal gibi) bilinci kapanıyor ölü kalıyor, sonrasında o çıkınca zaten iyileşicek o arada bilinçsiz kalsın demeye getirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Adam O herif o mezarda ölür ki ? Oksijensiz kalınca illa ki ölecek yani, beynine oksijen gitmeyecek ,kapanacak beyni ,gg .Biri onu ordan çıkarırsa öldükten sonra da ölmüş beyni kendini açar mı geri bilemem, durmuş bütün fonksiyonları ,oksijen alması lazım ,oksijen alması için ciğerlerinin çalışması lazım ,ciğerlerinin çalışması için beyninin çalışması lazım .Böyle uzar gider bu ,ölür o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 senaristler greve girince son 5 bölümü seti temizleyen dayıya yazdırdılar heralde, bu kadar sıçamaz bir dizi, 5 yaşında bebeye izletsen 10 tane mantık hatası bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Xaenin said: Adam O herif o mezarda ölür ki ? Oksijensiz kalınca illa ki ölecek yani, beynine oksijen gitmeyecek ,kapanacak beyni ,gg .Biri onu ordan çıkarırsa öldükten sonra da ölmüş beyni kendini açar mı geri bilemem, durmuş bütün fonksiyonları ,oksijen alması lazım ,oksijen alması için ciğerlerinin çalışması lazım ,ciğerlerinin çalışması için beyninin çalışması lazım .Böyle uzar gider bu ,ölür o . adam öldürmek istese kafasını keserdi. amaç durdurmak olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 "herkez bir gün dexter izleyecek" heroes dedirtiyor bana bunu kusura bakmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 " Tim Cring said that season two was going to contain volumes two and three so volume three is scheduled to begin in January that is if the strike is settled" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 rewendor güzel yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 volume 2 yaw aklima takilan bisi var: sylar sonuc olarak kizin gucunu aldi ve bence artik o gucun nasil calistiigin bilio :D yane ben senarist olsam oole yapardim... bu arada peter adam akilli ilk defa guclerini arka arkaya kullandi orn: once hiro ya soona polise falan... bu arada o virus peter in icine girdi nolcek acep... acep hersey olmasi gerektii gibimi oluo... gelecegi deistiremedilermi? nathan i vuran adam bence o gorunmez adam cunku fark ederseniz onu sadece peter goruo... acep volume3 ne zaman gelcek bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 vol2 Kizin gucunu almadi Sylar, eger hispanik kariyi diyosan yani. Iluzyon gostereninkini aldi ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ilüzyon gösterenide almadıki? alamadı zaten orda bi terslik oldugunu anladı? adamın yeteneği güçleri çalma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 vol2 İlüzyon gösteren kızın güçlerini de alamadı Sylar, Sylar'ın esas gücü diğerlerinin beynine bakıp nasıl işlediğini görmek sonra kendisine uygulamak bunu. Ama gücünü kullanamıyodu virüslü olduğu için dolayısıyla boş yere harap etti hatunun beyni. Öte yandan benim aklıma şu geldi: Milyon dolarlık soru: Peter Haitilinin güçlerini aldı mı? Şimdi Peter kendi çevresindeki adamların gücünü alıyo, Haitiliyle de karşılaştı. Ama öbür adamda da insanların gücünü kullanmasını engelleyen aura var, öyle olunca gücünü kullanıp da adamın gücünü alamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Rewendor said: vol2 İlüzyon gösteren kızın güçlerini de alamadı Sylar, Sylar'ın esas gücü diğerlerinin beynine bakıp nasıl işlediğini görmek sonra kendisine uygulamak bunu. Ama gücünü kullanamıyodu virüslü olduğu için dolayısıyla boş yere harap etti hatunun beyni. Öte yandan benim aklıma şu geldi: Milyon dolarlık soru: Peter Haitilinin güçlerini aldı mı? Şimdi Peter kendi çevresindeki adamların gücünü alıyo, Haitiliyle de karşılaştı. Ama öbür adamda da insanların gücünü kullanmasını engelleyen aura var, öyle olunca gücünü kullanıp da adamın gücünü alamaz heralde. Haitilinin gücünü alamadı. Peterı ilk yakaladıklarında güçlerini kullanamıyodu haitili yüzünden. Bende oraya takıldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar