Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 siz şunu söyleyin asıl: 25. malum bölümde çok sinirlenip seyretmeyi bıraktım ben. iyi etmiş miyim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 10 bölüm sonra biteceği için sabredip izlemek lazım da Near kolpa bi karakter bence. 25 veya 28 , hangi bölüm hatırlamiom ama o dönüm noktasından sonra biraz saçmalıyor anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet 25 dönüm noktası da şunu söyleyeyim: ema abla gibi 25'te sinirlenip bıraktıysanız devam edin zira sabreden derviş, muradına erermiş. ben ermiştim, hatta çok güzel spoiler içinde caps ile duygularımı dile getirdim bayağı sayfalar önce bitirdiğimde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahah sigaraya gel http://i18.photobucket.com/albums/b134/wampex/cig_light.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 "insanı gay yapar" uyarısı eksik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Alcadras said: var mı resmi? link alayım sdsf Ne sesini seviyorum nede yetenekli buluyorum kendisini. Ama harbi güzel hatun :> http://img185.imageshack.us/img185/3097/07ayaiq3.jpg http://img185.imageshack.us/img185/1769/hiranoayahm9.jpg http://img401.imageshack.us/img401/3779/hiranoayaunnamedworldwg8.jpg http://img146.imageshack.us/img146/8077/hiranoayaunnamedworld2wn6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu animeyi seslendiren mi, yoksa filminde oynayan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Animedeki Misa'yı seslendiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 off 87'li imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Maybe I can't good bye ne ya, bu japonlarin engrish i beni olduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 L Change The World'de L İtalyanca, Fransızca, İngilizce konuşuyor. İngilizce konuştuğu yeri mutlak görmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi neden L harfini R diye söylüyor bu japonlar? niye azıcık özenseler konuşurken, söyleyemiyolar mı? hiç mi söyleyemiyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eheheh ben seviyorum L'e "erü" demelerini =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yeni filmi mi gelecekmiş eylülde ? söylentimi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Alcadras said: abi neden L harfini R diye söylüyor bu japonlar? niye azıcık özenseler konuşurken, söyleyemiyolar mı? hiç mi söyleyemiyolar yani. söylebiliolar tabi de alfabelerinde L die bi ses yok . Aynı şekilde V die bi ses de yok, devil'ı da debiru die sölüyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ggterran said: yeni filmi mi gelecekmiş eylülde ? söylentimi yoksa? şu an çekilen Hollywood filmi var. http://www.imdb.com/title/tt1241317/ L rolünde bir son dakika değişmesi olmazsa Kenichi Matsuyama olacak diğer başroller amerikalı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 L i indirdim ben de L olduğunu bilmeden. Baktım kro gibi oturuyor yine ne iş bu diyodum ben de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 açtım son 2 bölümü tekrar izledim ve tekrar küfrettim ya. Böyle son olur mu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Final güzeldi bana göre Klasik pratagonist kayırıcı sonlardan uzaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 En azından onlarıda yanında götürse millet bu kadar kötü hissetmezdi o yüzden hayal kırıklığı yarattı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 final ya en azından kira kendi hatası yuzunden yakalanmadı, o avuttu beni =)... gerci mikami o hatayı yapmasaydı, near kendini riske atmazdı, defteri kullandırtmazdı, seri de devam ederdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bir kere daha demeden geçemiyorum son iki bölüm ve layto LAYTO-KÜNNN GEBERDİ OH OLDU, OH CANIMA DEĞSİİNNNN, KEYFİME NAZAR DEĞMESİNNN müridi de domates suyu kutusu gibi patladı, anneannemin deyişiyle "GEBERRR PİSSS!" layto-kün'ün gebermesi sasuke-künnn için de umut veriyor. darısı onun da başına. emo tensai modeli ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sam +1 vede L'i öldürten o küfür ettimininin bilmemnesi öldü nası sevindim varya. L öldüğünde eğer duygusal modda olsaydım ağlardım bile, RESMEN ÖLDÜRTTÜ LAN L'İ BUKADAR KAHPELİK OLURMU! WATARİYİDE ÖLDÜRTTÜYDÜ HATTA DEMİ! DUBLE KAHPE! LAN BU HERİF YÜZÜNDEN Bİ SHİNİGAMİ BİLE ÖLDÜ! filmi sırf buyüzden izlicem varya birincisini izledim, oyunculuk rezalet ama resmen hayal ederek izliyorum böyle anime olduğunu farzediyorum surat ifadelerini falan beynimdeki imgelerle halletmeye çalışıyorum sdfgdshsd. ikincisini izliyim lan bugün, akşam da son filmi indirir izlerim oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://img177.imageshack.us/img177/9321/1215925185030oq6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 L Change The World'ü izledim de yahu death note tadını hiç yakalayamamış bence =/ buarada L ve çocuğun ingilizce konuşması beni benden aldı yemin ediyorum sdfgdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar