mawiman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yaşasın UO yaşasın 2D yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bugün uo oynamamış, knight wow gibi son günlerin oyunlarından haberdar bir arkadaş uo öğretmeye çalışıyordum da baya baya beğendi oyunu, tabi başta grafiksel açıdan bişey beklememesini söylemiştim. başka hiç bir oyunda eskileri konuşurken canım oyunu çekmiyor, hatta geçmişe bu kadar özlem duymuyorum açıkçası. hala neden onun gibisi yok ve olmamaya devam ediyor anlamış değilim. (varmı yoksa? varsa nedir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 hee xatynin önünde sıraya girerdik adam bize combo yapsında ölelim die asdasdds o deilde uo kadar özgür bir tek oyun daha cıkmadı yahu. biz bi lich kesemez uzaktan bakardık. sonra ordan karizmatik bi adam gelir keserdi. bizde waaaooooovv derdik. hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 kim ne derse desin, UO bütün online oyunların atasıdır ve gelmiş geçmiş en çok ayrıntı olan, dolayısıyla en çok zevk veren oyundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 UO'ya bişey demiyorumda en saçma eklenti paketi işini ea becerdi; her yıl bir eklenti paketimiz oluyor alan supermen oluyor(beleş hediyeler ve ml'de insanlara exp. olmayanlara insan özel yeteneği verilmiyordu) alamayan haksızlığa uğruyor gerçi kingdom reborn yeni client ama onun arkasından bir eklenti daha geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 pazarlama stratejileri öyleydi adamların :) hoş bişi değil ama pek lafım da yok. ilk başta yeni çıkanları güçlü yapıyorlar, eski versyonla ulaşılamayacak itemlar, alanlar sunuyorlar. böylece satılmasını sağlıyorlar daha sonra da çok dengesiz yapmışız diyip dengeliyorlar sıradaki expension'u çıkarmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bilgisayar kullanma konusunda bilgim var =) Control + wheel up la oradaki yazılar büyümüyor. Ayrıca oyle yapılarak gorulebiliyor olması da durumu kurtarmaz. Defaultu büyük olması lazım. Ben ie kullanıyorum ve boyut değişmiyor. Ayrıca @ultrAslan: 4. dönemim hukuktaki, hazırlık atlamıştım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 büyüyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 o bir efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Varmı UO gibisi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 @Krusty : yerden kalkıp son gücümüde kullanarak tşk mesajını yazmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warmode Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Dilenciliğin , Balıkçılığın , Savaşın, Barışın , Gemi Kullanmanın , Yeteneklerini o yeteneğe ait dalda geliştirebileceğin (level sistemini hep sacma bulmusumdur) İstediğin yerde birine saldırabileceğin ... vs vs vs kısaca karakterini resmen yaşatabileceğin bir oyun daha var ise hadi oraya gidelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: bu oyun kadar saçma bi oyun görmedim ...heyecan yok , aksiyon yok, güzellik yok, boyut yok ,, :S ne kadar saçma bence siz knight oynaıyn hepinizi kastırayım ben... Demek ki neymiş ? Sadece görmek değil, gördüğünü anlayabilecek beyin de lazımmış. Senin oyun kalitesini ölçmek için kullandığın kıstaslar etrafındaki internet kafelerde o oyunu oynayan insan sayısı olabilir, bizim değil. İstersen gel ben seni kastırayım da harfleri uygun sıralara yerleştirerek kelimeleri oluşturabilmeyi öğren. İyigünler. Edit: Yok şaka bence bu. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 20:38 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 20:41 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ne diyelim ki, iyi ki bu ve bunun gibi insanlar oyunu saçma bulup da gelmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 delinin biri bi taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 said: delinin biri bi taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış +1 gaza gelmiş millet sanki biri böyle bi konu açsada dalsak diye :) [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 22:02 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 vaktinde görüntüsüde hoştu hani uonun lakin 3d'nin görüntüleri çokta kötü değil. kingdom reborn güzel yani. eeeh banane görüntüden, poi ile süründürür kal vas ile öldürür paslanmış katanamlada cesedi keser kafasını alırım !1 oynamayalıda çok oldu ha... mandrakeler çiçek açtı kullanmayalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aksiyonmu yok ? aksiyon ve ekşın kelimelerini millet nereden öğrenmiş sorsana sen önce XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 UO kadar ezik bir oyun görmedim bugüne kadar. Şahsına ait evin oluyo, evleniyosun, aile kuruyosun, sülale olaylarına giriyorsun, mavi-pk savaşları yapıyorsun, item satıyorsun, item yapıyorsun, set yapıyorsun, savaşıyorsun, rol yapıyorsun, etkinliklere katılıyorsun, alkol alıyorsun, ev döşüyorsun, maden kazıyorsun, skill kasıyorsun...vs.vs. Bu kadar özelliği tek bir bünyede toplayacak kadar ezik bir oyun ya =) Uza plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oha, daha neler. asla kabul edemem bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Beyler adam hekır, üstüne gitmeyin hekler valla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 baooov yıllar yıllar once oside 650 pingle oynarken leveldan okuyup özenip açtıgım tamer mage karakterimle tame edip etrafta takıla takıla dolastıgım kuşumu hatırladım napıyodur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bir gaza getirip tanıdıklarımı Uo ya başlattım. Ne yapsanda kopamıyosun işte. 30-35 kişi başladık 5 i fire verdi 2 günde. Ph kapalı RunUo tabanlı bir serverda stat kasmak işkence gelmiş. Hepsinede defalarca söylememe rağmen craft açmayıp warrior açıp abi ne zaman adam kesecez moduna girdiler. Bu 35 kişiden rahat 25 i yol alır. Geri kalan 10 kişide bana fazlası ile yeter. Bunu nedenmi söyledim? Ultimayı sevmek kavramak farklı bişey. Her oyuncuyum diyen oynayamaz bu oyunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Sintisyzer said: baooov yıllar yıllar once oside 650 pingle oynarken leveldan okuyup özenip açtıgım tamer mage karakterimle tame edip etrafta takıla takıla dolastıgım kuşumu hatırladım napıyodur acaba evrım gecırmıs topic acmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sanane'de oynamak icin orjinal uo box alan tek kisi benimdir herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar