Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Aeneisf demişki ; Ayrıca Hak edene herkes küfür eder.. Kimse Kimseyi yalandan yere Sövmez. Ve bende istediğime oy veririm.. sana ne?ßenim hakkımda yorum yapma hakkına sahip deilsin. Kime oyunu verirsen ver tamam mı senin hakkında yorum da yaparım eleştiride yaparım övgüde burası bir forum anladın mı? Senin bu sözlerini duyan senin türklüğünden şüphe eder ne yazdını oku önce anla sonra tartış şimdi uza! Bu arada sanırım humanlarda King gene F9devil seçilmiş ... [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 12:00 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 1 tane adam kalmamış lan 4 sayfadan asdads
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 post kasmak isteyenleri bekleriz bolume ajsfdkasdakl
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 adam forumlarında türklere küfür ediyor hala king adayı f9devila veriyorsunuz
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Synergenx said: İnşallah diyorum bilinc,Barbaross veya cherkes'ten birisi olur Kral.. Az önce baktımda F9devil kafayı almıştı inş. seçilmez.. Abi oyundaki noob diye tasfir ettiğimiz türk grubu F9devil'a veriyo oyları.. Neyin ne olduğunu bilmeden F9devil'a oy veriyolar bunun önüne geçmek lazım bence Akepe zihniyeti fsd
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 zamanında keşfedemedik şu bölümü
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 post kasmayın gencler maliş atarim
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ne eğlenmişler ya.kıskandım. mal gibi de butun yazanlari okuduguma gore bende eğlenebilirmisim zamanında oynayacak durumumuz olsaydı
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi bu forum nasıl bir tehlike atlatmış hala farkında değilsiniz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben oynarken patiyi bileymisim frmtr ye girmezmisim hic oradakiler trolden anlamiyor cart diye banliyolardi :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 +8 şart satılır pm me offer bu arada bp pırayst oynarım clan pls
Öne çıkan mesajlar