thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben sordunuz demedimki söylediniz dedim dikkatini çekerim laf sokmaya çalisirken laf yememeyede çalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yüzsüzlük diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: thedarkride Legbra'ya demi$ ki tamam moderatör olunca konusursun kardes evet cobanlik yapmasi gerekiyor suru psikolojisi millet reklam yapiyor ardi arkasi kesilmiyor bir sorunmu war Guzelim bahsettigin ki$i zaten buranin moderator'u. Paticik.com forumlari yeni sisteme gectigi icin $uan moderatorler aktif degiller. Yaptigin olay kurallar di$i, burasi scp'lerin payla$ildigi, scp sorunlarinin giderildigi bir bolum. UO ile ilgili kismi sadece bu. Ve yine buraya bakan insanlar player degil editor ki$ilerdir. Reklam yasaktir. Ustte stcky bir konu, shard listesi vardir, duzgun bir uslupla alan yetkilisine PM atarak ilerleyen zamanlarda shardini oraya ekletebilirsin. Yaptigin olay yanli$ kisacasi. Serverinizde ba$arilar... Kolay gelsin. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:17 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 haklisin eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 focus'la yarışabilirsiniz bu zeka ile tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D bu mantıktaki birisinin yönettiği shard değil 1 yıl, 10 yıl açık kalsada oynayacak kitle bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 thedarkride said: ben çok açtim server elan realms in sahibi mystraworld un sahipleri sayilirim .. Tanisiyormuyuz acaba ? Yani merak ettim nerden Elan Realms'in sahibi oldugunu... SNN Day 1 dan Elan Reals'in son gunune kadar o guzel ekiple beraberdim, Elan Realms in sahibiyim diyecek karakterde de ekipte kimse olmadi bugune kadar olmaz da. O acidan meydani tabiri caizse bos bulup, "Elan Realms" in sahibi sayilirim gibi sacmalamayalim. Hele Domain'leri bile kendi sunucularimizda park edilmis dururken. Arlooax The Drunken Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Convi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Fake bunlar fake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: he buraya yazi yazmak yasakmi yasak ama biz yazdik o ayri geregi yapilana kadar su server bollugunda reklam yapmamiz gerekiyor bilmem anlatabildimmi .. aa bu arada focus neymiski ben focus filan bilmem arkadaslar actik serveri gelen warsa gelsin forumu canli tutma amaclida amma bos yazilar yaziyorsunuz biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D böyle bir demeç verecek kadar "zeka yoksunu" olan varlığın bir yerlerde yönetici olması ne kadar acı bir durum. buraya böyle topic açan insanlar reklam yaptığını zannediyor ya... yukarıda bahsettiğim gibi; "zeka yoksunu" mesajların ardından o reklamın (olumlu yönde) pek iş yapacağı beklenemez... reklam yapan (ya da yapmayı düşünen) arkadaşlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleda Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim makinam bile daha iyidir. fokus pwns derim. thedarkrideveginate.justgotowned.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Adamlar tam bir hırsız benim yaptığım siteyi bile çalmışlar.. İnsan biraz emek verir bütün fontlar hatta yazı reng'i bile aynı utanın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bırak siteyi onuda vazgectim vertada yı bile calmıslar :D Biraz once serverlerine girdim owner'a kabul etti Lost dan aldıklarını .. kabul ettiler :D SUNUDA OGRENDIM.. Hidden World'uda hacklemisler :D NE GUZEL BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @Ractamainus adam zaten gelip bana benim nickimi çalmaya utanmıyorsun diye pm atmıştı. bu adamın açtığı veya çalıştığı serverin durumunu düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Nası yane?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadsım ben burdayken darkrider diye birini tanımıyodum ve ben buraya bayagıdır takılıyorum ve o gun ilk defa seni gordum.Cunku bnm daha once staff oldugum serverlarda staff nickim Dark Ride idi.kafasına gore millet Dark Rider diyodu.Bende çaldın sandım bundand aha dogal bişi olamaz.Eger calmadıysan zaten sorun yok ama bnm bu konuda suphelenmem kadar dogal bi olay yok.Kendi çapınızda eglenip focusla bir tutmaya calısmısınz ancak yanlıs yapıyorsunz.Bizim buraya topic acmamız cok mu dogru hayır ben demiyorum ki dogru bzm yaptıgımızda yanlıs.Ancak su an mod lar panelini kullanamadıkları için ve scp and sharing bölümüne msj atmaya kalksaydık bzm ismimizin oraya gecmesi zaman alıcaktı ve biz zsaman kaybedemezdik.Her gecen gun bzm için zarardı.Biliyorum dediklerinizde haklısınz ama dalgaya almak yerine insan gibi anlatsaydınz(bi kaç arkadas hariç) olay bu yere gelmezdi.Sonucta biz actık serverımızı Lost uo dan ana sayfayı caldık diye bişi yok.madem o kdr emek verdin o kdr ugrastın bi engel koymayada üşenmezdin.Herkese acık bi yer ve isteyen istedigi gibi kullanır editleyipte altına istedigi ismi yazar.Sonuc olarak serverımız acıldı bu ;bu kdr basit eger bi yerde hatalarımızı veya yanlısımz varsa soylersnz yeter.İstemeyen soylemez ezmeye calısmaya devam edip egolarını tatmin eder. Saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Utterable Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bizsiziararız. Kurallara karşı gelmeni bu kadar rahat kabullenip bize anlatabiliyorsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hala çalmadım demezmi nerden kopyaladın ya.. o siteyi bak nasıl değiştirecem merak etme sen.. hadi iyi akşamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… leyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Gitane UO Shard href="Lost Uo Shard & Ultima Online Gaming_dosyalar/style.css" type=text/css rel=stylesheet> sitenin indexi ,herşey açık galibağa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arlooax ve jonq bişiler demiş bak. Hani benim daha ilk sayfada bahsettiğim konu. Algılayabildin mi? Hadi tamam bi yanlış yapıyorsun burada açtığın serverının reklamını yaparak. En azından şerefsizlik yapmasaydın be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Panel çalışmıyor diye reklam yaptınız çünkü sizin yararınıza ? Buraya yaptığın bu reklam senin zararına oldu bunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zaten paticik baya üye kaybetmiş olsun zararıma olsun napalım .. darkride "r" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 10 ay sonra ... Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 millet ayar vermekte nadam ayar almaktan bıkmamış..ehah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ahaha geçen zaman gitane uo yu da yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 1 yıllık banknot =(( paraya yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bitanesin sen gitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Convi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Fake bunlar fake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: he buraya yazi yazmak yasakmi yasak ama biz yazdik o ayri geregi yapilana kadar su server bollugunda reklam yapmamiz gerekiyor bilmem anlatabildimmi .. aa bu arada focus neymiski ben focus filan bilmem arkadaslar actik serveri gelen warsa gelsin forumu canli tutma amaclida amma bos yazilar yaziyorsunuz biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D böyle bir demeç verecek kadar "zeka yoksunu" olan varlığın bir yerlerde yönetici olması ne kadar acı bir durum. buraya böyle topic açan insanlar reklam yaptığını zannediyor ya... yukarıda bahsettiğim gibi; "zeka yoksunu" mesajların ardından o reklamın (olumlu yönde) pek iş yapacağı beklenemez... reklam yapan (ya da yapmayı düşünen) arkadaşlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim makinam bile daha iyidir. fokus pwns derim. thedarkrideveginate.justgotowned.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Adamlar tam bir hırsız benim yaptığım siteyi bile çalmışlar.. İnsan biraz emek verir bütün fontlar hatta yazı reng'i bile aynı utanın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bırak siteyi onuda vazgectim vertada yı bile calmıslar :D Biraz once serverlerine girdim owner'a kabul etti Lost dan aldıklarını .. kabul ettiler :D SUNUDA OGRENDIM.. Hidden World'uda hacklemisler :D NE GUZEL BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @Ractamainus adam zaten gelip bana benim nickimi çalmaya utanmıyorsun diye pm atmıştı. bu adamın açtığı veya çalıştığı serverin durumunu düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Nası yane?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arkadsım ben burdayken darkrider diye birini tanımıyodum ve ben buraya bayagıdır takılıyorum ve o gun ilk defa seni gordum.Cunku bnm daha once staff oldugum serverlarda staff nickim Dark Ride idi.kafasına gore millet Dark Rider diyodu.Bende çaldın sandım bundand aha dogal bişi olamaz.Eger calmadıysan zaten sorun yok ama bnm bu konuda suphelenmem kadar dogal bi olay yok.Kendi çapınızda eglenip focusla bir tutmaya calısmısınz ancak yanlıs yapıyorsunz.Bizim buraya topic acmamız cok mu dogru hayır ben demiyorum ki dogru bzm yaptıgımızda yanlıs.Ancak su an mod lar panelini kullanamadıkları için ve scp and sharing bölümüne msj atmaya kalksaydık bzm ismimizin oraya gecmesi zaman alıcaktı ve biz zsaman kaybedemezdik.Her gecen gun bzm için zarardı.Biliyorum dediklerinizde haklısınz ama dalgaya almak yerine insan gibi anlatsaydınz(bi kaç arkadas hariç) olay bu yere gelmezdi.Sonucta biz actık serverımızı Lost uo dan ana sayfayı caldık diye bişi yok.madem o kdr emek verdin o kdr ugrastın bi engel koymayada üşenmezdin.Herkese acık bi yer ve isteyen istedigi gibi kullanır editleyipte altına istedigi ismi yazar.Sonuc olarak serverımız acıldı bu ;bu kdr basit eger bi yerde hatalarımızı veya yanlısımz varsa soylersnz yeter.İstemeyen soylemez ezmeye calısmaya devam edip egolarını tatmin eder. Saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bizsiziararız. Kurallara karşı gelmeni bu kadar rahat kabullenip bize anlatabiliyorsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
askin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hala çalmadım demezmi nerden kopyaladın ya.. o siteyi bak nasıl değiştirecem merak etme sen.. hadi iyi akşamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Gitane UO Shard href="Lost Uo Shard & Ultima Online Gaming_dosyalar/style.css" type=text/css rel=stylesheet> sitenin indexi ,herşey açık galibağa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arlooax ve jonq bişiler demiş bak. Hani benim daha ilk sayfada bahsettiğim konu. Algılayabildin mi? Hadi tamam bi yanlış yapıyorsun burada açtığın serverının reklamını yaparak. En azından şerefsizlik yapmasaydın be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Panel çalışmıyor diye reklam yaptınız çünkü sizin yararınıza ? Buraya yaptığın bu reklam senin zararına oldu bunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 zaten paticik baya üye kaybetmiş olsun zararıma olsun napalım .. darkride "r" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 millet ayar vermekte nadam ayar almaktan bıkmamış..ehah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ahaha geçen zaman gitane uo yu da yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 1 yıllık banknot =(( paraya yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bitanesin sen gitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar