Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitane UO Shard

thedarkride

Öne çıkan mesajlar

said:
thedarkride Legbra'ya demi$ ki
tamam moderatör olunca konusursun kardes evet cobanlik yapmasi gerekiyor suru psikolojisi millet reklam yapiyor ardi arkasi kesilmiyor bir sorunmu war

Guzelim bahsettigin ki$i zaten buranin moderator'u.
Paticik.com forumlari yeni sisteme gectigi icin $uan moderatorler aktif degiller.
Yaptigin olay kurallar di$i, burasi scp'lerin payla$ildigi, scp sorunlarinin giderildigi bir bolum. UO ile ilgili kismi sadece bu.
Ve yine buraya bakan insanlar player degil editor ki$ilerdir.
Reklam yasaktir. Ustte stcky bir konu, shard listesi vardir, duzgun bir uslupla alan yetkilisine PM atarak ilerleyen zamanlarda shardini oraya ekletebilirsin.

Yaptigin olay yanli$ kisacasi.

Serverinizde ba$arilar... Kolay gelsin.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:17 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

thedarkride said:
ben çok açtim server elan realms in sahibi mystraworld un sahipleri sayilirim ..

Tanisiyormuyuz acaba ? Yani merak ettim nerden Elan Realms'in sahibi oldugunu...

SNN Day 1 dan Elan Reals'in son gunune kadar o guzel ekiple beraberdim, Elan Realms in sahibiyim diyecek karakterde de ekipte kimse olmadi bugune kadar olmaz da. O acidan meydani tabiri caizse bos bulup, "Elan Realms" in sahibi sayilirim gibi sacmalamayalim.

Hele Domain'leri bile kendi sunucularimizda park edilmis dururken.

Arlooax The Drunken Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
he buraya yazi yazmak yasakmi yasak ama biz yazdik o ayri geregi yapilana kadar su server bollugunda reklam yapmamiz gerekiyor bilmem anlatabildimmi .. aa bu arada focus neymiski ben focus filan bilmem arkadaslar actik serveri gelen warsa gelsin forumu canli tutma amaclida amma bos yazilar yaziyorsunuz biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D

böyle bir demeç verecek kadar "zeka yoksunu" olan varlığın bir yerlerde yönetici olması ne kadar acı bir durum.

buraya böyle topic açan insanlar reklam yaptığını zannediyor ya... yukarıda bahsettiğim gibi; "zeka yoksunu" mesajların ardından o reklamın (olumlu yönde) pek iş yapacağı beklenemez... reklam yapan (ya da yapmayı düşünen) arkadaşlara duyrulur.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadsım ben burdayken darkrider diye birini tanımıyodum ve ben buraya bayagıdır takılıyorum ve o gun ilk defa seni gordum.Cunku bnm daha once staff oldugum serverlarda staff nickim Dark Ride idi.kafasına gore millet Dark Rider diyodu.Bende çaldın sandım bundand aha dogal bişi olamaz.Eger calmadıysan zaten sorun yok ama bnm bu konuda suphelenmem kadar dogal bi olay yok.Kendi çapınızda eglenip focusla bir tutmaya calısmısınz ancak yanlıs yapıyorsunz.Bizim buraya topic acmamız cok mu dogru hayır ben demiyorum ki dogru bzm yaptıgımızda yanlıs.Ancak su an mod lar panelini kullanamadıkları için ve scp and sharing bölümüne msj atmaya kalksaydık bzm ismimizin oraya gecmesi zaman alıcaktı ve biz zsaman kaybedemezdik.Her gecen gun bzm için zarardı.Biliyorum dediklerinizde haklısınz ama dalgaya almak yerine insan gibi anlatsaydınz(bi kaç arkadas hariç) olay bu yere gelmezdi.Sonucta biz actık serverımızı Lost uo dan ana sayfayı caldık diye bişi yok.madem o kdr emek verdin o kdr ugrastın bi engel koymayada üşenmezdin.Herkese acık bi yer ve isteyen istedigi gibi kullanır editleyipte altına istedigi ismi yazar.Sonuc olarak serverımız acıldı bu
;bu kdr basit eger bi yerde hatalarımızı veya yanlısımz varsa soylersnz yeter.İstemeyen soylemez ezmeye calısmaya devam edip egolarını tatmin eder.

Saygılar....
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...