Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitane UO Shard

thedarkride

Öne çıkan mesajlar

Makine Özellikleri:
p4 3,0
512 DDR ram
80 Gb HDD

Server Hakkinda:

Shardimiz 8x olup,225 stat cap ile sinirlidir.Butun bonuslar aktif olup yeni sistem ve esyalarimizla hizmetinize girmistir.Sitemize cok önem verdigimizden dolayi bugun veya yarin içinde Tasarimimizi tamamlayip hizmetinize sunacagiz.Serverda PH Butun skillere aciktir.(Taming skillinin Ph'si 1 hafta sonra kapanacaktir.) Serverimiz yeni oldugu icin ilk hafta dolayisi ile resurrection scrool fiyatlari 425 gp olmustur.(Bu fiyatin ne zaman eski haline dönecegi belli degildir.)

Her turlu sorununuz icin:
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]

[ Serverimiz Smyrna Hosting altinda barinmaktadir ve 1 yillik Hosting masraflarimiz odenmis olup dekontumuzu sitemize yerlestirecegiz. ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok açtim server elan realms in sahibi mystraworld un sahipleri sayilirim hepsininde genelde kullandigi makine turleri bunlar he buraya yazi yazmak yasakmi yasak ama biz yazdik o ayri geregi yapilana kadar su server bollugunda reklam yapmamiz gerekiyor bilmem anlatabildimmi .. aa bu arada focus neymiski ben focus filan bilmem arkadaslar actik serveri gelen warsa gelsin forumu canli tutma amaclida amma bos yazilar yaziyorsunuz biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 08:45 tarihinde, thedarkride tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

olayi gercek hayata ne vuruyorsun bazi gelenek ve gorenekler wardir realde burasi oylemi ? peki polisler olmasa millet gaza gelip hirsizlik yapana mudahalemi edicek cok zor bi ihtimal kimin bi tarafi yer bunu yapmaya simdi polis war millet isyan icinde sen gelmissin polis olmasa mudahale edilir diyosun peh hadi cnm devlet konussun
Sosyal ağlarda paylaş

otokontrol diye birşey duydunuz mu? kullanıcıların kendileri içinde problemi halletmeleri, birbirilerini uyarmalarından daha doğal da birşey olamaz.

hata yapmayıp kurallara uymanız için birinin gelip çobanlık yapması mı gerekiyor veya azarlaması mı gerekiyor? veya mod yok diye tepemize mi çıkmanız gerekiyor?

ben artık söz ile uyarmaktan vazgeçtim, mod paneli gelmesine az kaldı ancak o zaman birşeyler yapılabiliyor çünkü. insanların laftan anlamamasının en güzel örneğini de siz teşkil ediyorsunuz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...