thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Makine Özellikleri: p4 3,0 512 DDR ram 80 Gb HDD Server Hakkinda: Shardimiz 8x olup,225 stat cap ile sinirlidir.Butun bonuslar aktif olup yeni sistem ve esyalarimizla hizmetinize girmistir.Sitemize cok önem verdigimizden dolayi bugun veya yarin içinde Tasarimimizi tamamlayip hizmetinize sunacagiz.Serverda PH Butun skillere aciktir.(Taming skillinin Ph'si 1 hafta sonra kapanacaktir.) Serverimiz yeni oldugu icin ilk hafta dolayisi ile resurrection scrool fiyatlari 425 gp olmustur.(Bu fiyatin ne zaman eski haline dönecegi belli degildir.) Her turlu sorununuz icin: Msn: [email protected] Mail: [email protected] [ Serverimiz Smyrna Hosting altinda barinmaktadir ve 1 yillik Hosting masraflarimiz odenmis olup dekontumuzu sitemize yerlestirecegiz. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 FOKUS OWNAGE!! HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 şimdi de yeni moda makineyi yazıyorlar maeuhae Yasak kelimesini açıklarmısın bize Lebgra arkadaşların beyni idrak edememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 adamın adı legbra le=>GBR<=a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Süfermiş pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yeni sistem ve eşyalarda varmış çok şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 garip bide övünülcek bi pc'si varmış gibi yazmış :D 512 ram'le yavaş aç server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben çok açtim server elan realms in sahibi mystraworld un sahipleri sayilirim hepsininde genelde kullandigi makine turleri bunlar he buraya yazi yazmak yasakmi yasak ama biz yazdik o ayri geregi yapilana kadar su server bollugunda reklam yapmamiz gerekiyor bilmem anlatabildimmi .. aa bu arada focus neymiski ben focus filan bilmem arkadaslar actik serveri gelen warsa gelsin forumu canli tutma amaclida amma bos yazilar yaziyorsunuz biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 08:45 tarihinde, thedarkride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: biz kurala uymuyoruz ama sizinde uyarida bulunmaniz gerekmez bu size kalmamis bu moderatorlerin isi varmi peki moderator yok tamam o zaman herkes susucak bari playerlar gelip baksin :D etrafta polis yoksa isteyen hırsızlık gasp yapabilir insanların müdahale hakkı yok yani.. seni buraya alalım biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 olayi gercek hayata ne vuruyorsun bazi gelenek ve gorenekler wardir realde burasi oylemi ? peki polisler olmasa millet gaza gelip hirsizlik yapana mudahalemi edicek cok zor bi ihtimal kimin bi tarafi yer bunu yapmaya simdi polis war millet isyan icinde sen gelmissin polis olmasa mudahale edilir diyosun peh hadi cnm devlet konussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Saati ne kadaR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 otokontrol diye birşey duydunuz mu? kullanıcıların kendileri içinde problemi halletmeleri, birbirilerini uyarmalarından daha doğal da birşey olamaz. hata yapmayıp kurallara uymanız için birinin gelip çobanlık yapması mı gerekiyor veya azarlaması mı gerekiyor? veya mod yok diye tepemize mi çıkmanız gerekiyor? ben artık söz ile uyarmaktan vazgeçtim, mod paneli gelmesine az kaldı ancak o zaman birşeyler yapılabiliyor çünkü. insanların laftan anlamamasının en güzel örneğini de siz teşkil ediyorsunuz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tamam moderatör olunca konusursun kardes evet cobanlik yapmasi gerekiyor suru psikolojisi millet reklam yapiyor ardi arkasi kesilmiyor bir sorunmu war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senin gibiler çıkıp reklam yapıyor ve biz onlara ezik demekten sıkıldık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bıktım reklamlardan ... Peah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 napalim bizde anca buralarda reklam yapiyoruz insan belli bi miktar odeyince her yerde engel tanimadan reklam verio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 çikletten mi cıktın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: ben çok açtim server elan realms in sahibi mystraworld un sahipleri sayilirim Bir saniye ya. Hadi reklam filan bir yere kadar. Daha idrak edemediniz reklam mevzuunu da, anlayamadığım bir şey var. Sen... Elan Realms'ın sahibisin. Ve ben seni tanmıyorum. Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tanimazsin nickim bu diildi sts desem yeterlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lost uo'nun sitesinin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 GİTANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sen de beni tanımazsın dry desem yeterli mi? ya of git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bizsiziararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 evet serverin cok guzel oldugunu biliyorum yani alcak gonullu bir insanim ama simartiyorsunuz ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Serverın güzel olup olmadığını sorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar