Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 abi 319da ağladım, zuko ile amcası sarılınca. niye böyle oldu ben de bilmiyorum ya :( ağladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Duygusaldı ama oralar cidden. Ağlamasam da duygulandım açıkçası. Bu arada Azulaya ne oldu? En son delirmişti, katara da onu zincirlemişti de daha sonra göstermedi sanırım. Ama yazık oldu ya, paranoyak oldu kızcağız, bütün sezonlardaki karizması filan hepsi gitmişti yerini ezik psikopat Azula almıştı, iyice rezil oldu sonlara doğru. Böyle bi sonu haketmiyodu bence. Belki tam kadro tarafından ortaya alınıp topluca genklenmeyi, eşek sudan gelene kadar dayak yemeyi haketmişti ama delirmek... Yani tamam en başından belliydi kafadan kontak olduğu, ama bu derece delirmek yakışmadı yılların Azulasına. En çok ona üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 spoiler! oha çektim izlerken avatar state form süperdi. 4 elementin ustasıyım karizmama kızlar hasta gibisinden duruyodu ama xD süperdi bütün battle lar süper olmuş beklediğime değdi açıkçası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Abi, efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 azula muhtemelen mahallenin delisi modunda mahallenin gençlerinin tecavüzüne uğruyordur düzenli olarak hahahaha. şaka bir yana onu da babası gibi kapatmışlardır zindana nolucak. güzel hatundu, yazık etti kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hehaeha bölümler efsaneydi cidden,White Lotus'un saldırısını biraz daha açsalardı böyle daha çok gösterselerdi keşke,doysaydık onlara :D iyiydi ama yine de,sokka'nın kılıca üzüldüm ya ben.Böyle dizilerde,filmlerde falan karakterler önemli eşyalarını kaybedince falan üzülüyorum nedense asdfsd Aang'ın ilk staffına da feci üzülmüştüm mesela,gerçi o 2. sezonun sonundaki vahadan gelen suya bile üzülmüş adamım harcadı diye asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hakikaten white loutsta sadece iroh hariç ilk fire bending öğretmeni gözüme çarptı sadece. diğerleri öyle efsanevi hareketler yapmadı pek. hele kılıç ustasını hiç görmedim galiba. inene kadar sabredemediğimden youtubedan izlemiştim chaptermı atladım acaba du bakiyim tekrar izliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 efsane olmuş bu 4 bölüm ya, daha güzel bitemezdi herhalde. firelord vs. aang kapışması muazzamdı, hele aang avatar state'e geçtikten sonra çok daha güzel oldu. iroh amca da kısıtlı süresinde şovunu yaptı yine, özlemişiz kendisini eheh. kataang rulz ayrıca. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çok güzel bir bölüm olsa da bazı ufak tefek iyileştirmeler olabilirdi. misal aang'in air nomad olayını tekrar başlatmasını bekliyordum ben. bir de final yapabilmek için 10 bölümlük malzemeyi 4 bölüme sıkıştırmışlar gibi oldu. yaya yaya yapsalar çoook daha fazla zevki çıkardı. extended edition dvd filan çıkarsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 off simdi bitirdim, tek kelimeyle efsane olmus... daha iyi bitemezdi sanırım =), tum savaslar mukemmeldi, azula'nın boyle olacagını tahmin etmistim, zaten guc delisiydi, yavas yavas uc noktaya ulastı, sonunda da kendi kendini komple yok etti iste =)... tek uzuldugum nokta kataaang'dir herhalde, zutara kalbimizde yasıyor =)... iroh da biraz az gozuktu ama o kadar zaman bile yetti ne kadar imba oldugunu gostermeye... deli gibi uzuldum serinin bitmesine, ama sadece bu kadar iyi bir final yaptı diye kendimi avutuyorum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 argh!! ancak şimdi işim bitti. ve 6saate inicem diyor torrent!! lan lan LAN! spoiler'lere de bakmak istiyorum çok feci be! Püf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ahah, bu arada simdi ogrendim, ozai'yi mark hamill seslendiriyomus =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ALLAHIM ALLAHIM SANA GELİYORUM süperdi inanamiyorum agladim tutamadim kendimi ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 of ben hala izleyemedim çekemedim bi türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şimdi izliyorum da şunu söylüycem. Azula sinirlenince çok güzel oluyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kanımca en komik an sokka'nın ilk zeplinde bütün ekibi doğumgünü var diye ortaya topladıktan sonra iki elemanın konuşması beni acayip güldürdü auahea onun dışında tek kelime ile efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 beklediğime değdi açıkçası hehe 4 bölüm arka arkaya. bolca ateş gücüne doyduk maşallah. epic destansı legendary fight oldu ne güzel. tabii insan aç gözlü olunca keşke bir book daha olsa diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Spo Nerede karizmaötesi aşmış prenses Azula... Nerede bu zırlak tip QQ Gerçi son anlara doğru ahah ortamı dağıtıcak ikisinin de dalaklarını ellerine vericek demiştim ifadeyi görünce ifade ama delirdi sonra kaldı işte:( bkz: 2. resim:'( /edit: ups spoiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mum_Chamber said: çok güzel bir bölüm olsa da bazı ufak tefek iyileştirmeler olabilirdi. misal aang'in air nomad olayını tekrar başlatmasını bekliyordum ben. Abi hislerime tercüman olmuşsun resmen bu konuda. çünkü Sonuçta air nomadlere airbending öğretenler bizonlar. Bu bize bending olayının eğitilebildiğini gösterir. Ha, "yatkınlık" gibi bi etken var mıdır onu bilemem tabi, yok şu adam airbender olabilir ama firebender olamaz falan gibi (air'la earth'ün, water'la da fire'ın zıt olması olayı diil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bending abi oyle bir sey olacagını sanmıyorum, fix'tir bence... fire nation'dakiler fire, air nomadlar airbending falan yapar... hatta ilk sezonda o aang'in ilk firebending egitmeni(bu son bolumde de gorduk, unuttum adını eheh), katara'ya, keske ben de waterbender olabilseydim, ama ne yazık ki ben firebending yetenegiyle lanetlendim tarzı bir sey diyordu... avatar'ı ozel yapan sey 4 elementi de ogrenebilmesi zaten... eger egitilmekle ogrenilen bir sey olsaydı, ortalık avatar gibi elemanlarla dolardı... ya da oyle olmasa bile en az 2 tane bending bilen biri olurdu, ve oyle onemsiz biri de olmazdı sonucta, haberimiz olurdu oyle birinden... bundan sonraki air nomad'lar da aang'in soyundan gelir iste, yoksa ciddi ciddi last airbender olacak adam =), bi sonraki avatar anca 3 element kullanabilecek... balance malance da kalmayacak eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben daha izlemedim :D Heyecanimi hala icimde yasiyorum. ohh yeahhh Demek güzeldi ha? omg yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAARHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MANYAKTIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ShadowFury said: Spo Nerede karizmaötesi aşmış prenses Azula... Nerede bu zırlak tip QQ Gerçi son anlara doğru ahah ortamı dağıtıcak ikisinin de dalaklarını ellerine vericek demiştim ifadeyi görünce ifade ama delirdi sonra kaldı işte:( bkz: 2. resim:'( /edit: ups spoiler:) YA BÖLe SPOILER BAŞLIĞI MI OLUR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Iroh için çok daha aktif bir rol bekliyordum, o olmasa 10/10 verilecek bir finaldi vallahi. Azula'nın paranoyaya bağlaması muhteşem tasvir edilmişti bence, yani finalde en çok etkilendiğim nokta bu oldu. Ne gereğinden uzun, ne de abartılıydı. Aang'in "Ben adam öldürmem" triplerini biraz fazla uzatmışlar, vuracaktım ağzına ağzına eşşolusunun. Aksiyon kısımları i-na-nıl-maz başarılı olmuş, helal olsun dedim gerçekten. Sonuç itibarıyla düşkırıklığına uğratmadı kesinlikle, Avatar'a yakışan bir son oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 final savaslar ozellikle cok etkileyici olmus. ama ben iroh'un savasmasini daha cok bekliyordum. o lotus olayi iyi olmus. butun masterlari bir arada gorduk. ama kisa kesilmis gibi. daha bir cok sey eklenebilinirdi. (nasi bi kelimedir bu). neyse guzeldi bir kac book daha olsun :/ yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar