sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Görüşürüz abi. Seviye yeterince düştüğüne göre gidebilirim. Tişirlir sipiysmin.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Seni kim niye sevsin? dasaaa said: beni sevenleri çok seviyorum. evet :P
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 herkes birbirinden nefret ediyor, yalakalık yapmayın
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Blekays-Ardeth-Dasaa seviyorum ben net. Blekaysı ultimadan Ardethi pozitif bilim ve deney-gözlemciliğinden. Dasaa yı bilmiyorum tam olarak ben de.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 olm wastirikiz gelince göstericem ben sana sevgiyi lan. emineme boğacağım seni ama gelemiyorum iş güç .çok
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 allaah sevenim çıktı lan sonunda ben de seni seviyorum olm. şu garibanı mutlu ettin. (:D
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne çok sevenim varmış :) silinen mesajlar var galiba neydi merak ettim sevdiğim 4 pati var benim, hepsi copry'nin sırtında
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: allaah sevenim çıktı lan sonunda ben de seni seviyorum olm. şu garibanı mutlu ettin. (:D seviyoz lan seni piç olm buraya getirmeye bile kastık daha ne lan
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cüceyi ben seviyorum baya. iki ve üçü boş bıraktım şimdilik
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Geçen gördüm, koskoca cüce bile herkez yazmış bir topakta. Bildiğin kederlendim.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 - aquila - dasaa - sam Daha çok var aslında. Ama 3 dediğiniz için bu kadar.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 xaty said: ne çok sevenim varmış :) silinen mesajlar var galiba neydi merak ettim sevdiğim 4 pati var benim, hepsi copry'nin sırtında vuhuuuuuu (:D
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dasaaa said: Black-ice said: allaah sevenim çıktı lan sonunda ben de seni seviyorum olm. şu garibanı mutlu ettin. (:D seviyoz lan seni piç olm buraya getirmeye bile kastık daha ne lan biliyorum abi bilmem mi. ben de seni seviyorum. coşkulandım bir an kızma. liste yazsam ben de ikinizi koyacam zaten. üçüncü de ghost1989 falan olur herhalde.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 xaty said: ne çok sevenim varmış :) silinen mesajlar var galiba neydi merak ettim sevdiğim 4 pati var benim, hepsi copry'nin sırtında ben de seviyorum abi. lise sıralarında arkadaşla nickini tartışmışlığım var. daha ne olsun.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Roqq said: - aquila - dasaa - sam Daha çok var aslında. Ama 3 dediğiniz için bu kadar. ahah akila ve sam'i aynı anda sevmek değişik olmuş. birinden birini seçmen lazım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aquila ve samde sorun yok da sam ve arcanei aynı anda sevmek değişik olur
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 arcane'i hiç sevmezdim lan 2004'lü yıllarda falan. sürekli kavga ederdik birşeylerden. kimbilir nelerdi. uo ile ilgili mevzulardı sanırsam. hatırlıyorum bi tane spined kit basmış artislik yapıyordu ya. ne içime işletmişsin. nefret ediyorum senden üç kuruşluk spined kit'i ilk yaptım diye 10 misli fiyata kakalamaya çalıştın bana. hiç geçmiyor sinirim. itiraz edince deal with it diyip koşarak uzaklaşışın bile gözümün ucunda hala.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 -Deno- said: Roqq said: - aquila - dasaa - sam Daha çok var aslında. Ama 3 dediğiniz için bu kadar. ahah akila ve sam'i aynı anda sevmek değişik olmuş. birinden birini seçmen lazım. Aklıma ilk gelenler bunlar. Daha uzun bir liste yapılabilir aslında =)
Öne çıkan mesajlar