Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ahah olm şimdi ayar vermeye çalısan adamlar lisede bildiğin teşekkür almış lan biyoloji 4 fln gelmiş sdfkdslFDSFDSLFDSK çok net bağzı 3 madalyalılara gülerek bakacağım bundan sonra cevap verirker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 biyoloji full ezberdi yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 oha. gayet mantık vardı arkasında. yetememişsin bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 biyolojim 5ti benim bi kere tamam mı 4le dalga geçtim bildiğin teşekkür almış derken lise gibi kolay bir ortamda teşekkür ne takdir alamamış yeto manasında ezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 VashTheStampede said: Şu yazıldığı sırada askerde olmam çok ilginç olmuş :P 2003 yazıyor 2003! Ergen power! Yalnız gerçekten kanaat notu diye bir şeyin olmadığı sıralardan geliyordum aksi söylenemez. Dersin içine ediyoruz diye hiç sevmiyorlardı o yıllarda :D Sende ciddi ciddi cevap vermişsin. 2003 te merak etme bende senden çok çok hayırlı bir şey değildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Black-ice said: Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. of müthişmiş bu lan. ortaokullu bir çocuğun hayatını yaşadığını düşündüm de. yalnız Mortis'de liseli ağabey he B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hemen sonrasındaki +1 de çok iyi bence :D sayfa 3 bu arada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben lise 2 deyim üsküdar amerikanda 3.2 ortalamam var kırık yok ingilizce, edebi metinler, geometri 2 dierleri 3-4-5 falna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 edebi metinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bunu niye bookmark'a eklemişim ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 KuddusiMavra said: Black-ice said: Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. of müthişmiş bu lan. ortaokullu bir çocuğun hayatını yaşadığını düşündüm de. yalnız Mortis'de liseli ağabey he B)- tükürdüğünü yalamadan yıldızlı pek iyi alanlar daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 olm bazen karakedi butun lise mesajlarımı sildi diye sevinmiyo değilim ya eauhauhsfuhasuhga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Soimyr said: KuddusiMavra said: Black-ice said: Xaenin said: Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Altımı sıçtım ya. of müthişmiş bu lan. ortaokullu bir çocuğun hayatını yaşadığını düşündüm de. yalnız Mortis'de liseli ağabey he B)- tükürdüğünü yalamadan yıldızlı pek iyi alanlar daha iyi bence. her boka maydanoz olanlardan ise uzak ara iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Şimdi asıl soru: "Maaş bordroları nasıl?". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 az daha piramite girin de yörüngeyi kontrol edip gelin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Evet maaşlar nasıl? İşsiz var mı? Baba parası yiyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 gecenin bir saati şu aklıma geldi, upladım of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 seni yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 yuvarlanıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 orta okulda ve lisede ne kadar tembel arkadaşım varsa o zamanki çalışkan arkadaşlarımdan bir kısmını yanlarında çalıştırıyorlar şu anda. çok aşırı çalışkan olanlar da ingilterede amerikada irlandada hollandada falan çalışıyorlar. tembel arkadaşlarım hala tembel. çalışkan arkadaşlarım da hala çalışkan. pek bir şey değişmedi. ben de geri zekalıydım o dönem. hala öyleyim. insanlar değişmiyor pek abi. kendini kandırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aquila said: seni yerim. Sen kimsin? Reyize ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 beni çok özledi o yüzden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar