GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mina said: Options menusunden filan degistirilmiyor sanirim ,bakindim ama bulamadim.mouse sag clickle ilerliyorsun tiklaya tiklaya,saga sola donmek icinde;ekranin sagina soluna goturmen gerekiyor mousu.Bana feci garip geldi. valla bende daoc tan sonra acayip garipsemiştim bu kontrolleri ama bir süre sonra alışıyorsun , ilk başta çok feci saydırmıştım falan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valla ben indirdim kurdum bu akşam deneme yapıcam eğer problem olmazsa oynucam olursa da yarın akşam format çekip oynucam. Şimdi nereye gidicez est servera mi yoksa başka servera mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Nedir abi son durum bittimi test,vipe yedimi serverlar ?? eger vipe olduysa hangi serverda oynadıgınızıda solerseniz cok sevinirim janis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 millet yalan oldu heralde neyse age of conanda cıktı artık orda oynarız beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski oyun sonuçta, tıklaya tıklaya gideceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aslina bakarsaniz ben oynadim hayet zevkli ama iste tek basina olmak kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Evet kimler var oynayan bu ara ? Uzun zaman sonra geçen girdim "sus" diye arattım Erhan abiyi göremedim,o yüzden biraz tek takılıp çıktım.ND ne durumda şu an ,biraz ShadowBane takılmayı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ya zevkli çok zevkli hatta ama az kişi var :/ ben cıktım ama PC gelince tekrar takılmayı dusunuyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heidern Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Selam eskiler varsa tanırlar damnationdan Suspria - Nuclear Assault - Positron vs. şu anda hala aktif halde oynuyorlar Thurin serverdayız R7 şehrimiz var 7-8 kişi online türk olarak devam ediyoruz ilgilenenler bizi bulabilir oyunda /who sus yazıp o kelimeyi içeren bütün karakterler karşınıza çıkar /tell maiaxs yazi şeklinde bize ulaşabilirsiniz her türlü yardımı yapabiliriz kural basit ortamı bozacak bişi yapmayın çok eğleniriz neyse ben Maiax, MaiaxT, Maiaxs, MaiaxP, Maiar bana bunlardan ulaşabilirsiniz şu ana kadar görüp görebileceğiniz en iyi pvp ye sahip oyun kaçırmayın derim hepimizde de Wow deneyimi oldu ama yinede Sb deyiz... diğer nickler ssuss, sus, susns, susr, sirhotP, sirhotns, janiss, janissa, janisse herkesi bekleriz serverimiz Thurin.... iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eski takımı toplamısınız :) bende geliyim hazir karekter varsa :) shaerl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heidern Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çağrı yavrum kuzum sen gel aylaklık etme kas et katıl bak 10 türk olduk burda kasıp kavırıyoruz... amaç tek başımıza nation olmak türkler olarak katılımları bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende oynamayı düşünüyorum.. sitesini inceledim ama 15 günlük trial veriyor.. ücretsiz ise oynayacağım.. bilgi verebilecek arkadaşlar varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ucretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tmm ücretsiz oldugunu okudum bende ama.. nerden nasıl ulaşırım..nasıl kaydolurum..nasıl yüklerim.. gibi yardımcı olacak arkadaş yokmu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 HocaEfendi said: tmm ücretsiz oldugunu okudum bende ama.. nerden nasıl ulaşırım..nasıl kaydolurum..nasıl yüklerim.. gibi yardımcı olacak arkadaş yokmu.. https://secure.ubi.com/login/UserInteraction.aspx Bu adresten kendine hesap yaratabilirsin. Ardından oyunu bilgisayarına indir , gerekli patchler bittikten sonra oyuna yaratmış olduğun kullanıcı adı ve şifre ile girebilirsin. Oyuna girince karakter yaratma ekranı karşına gelecek. Toplam 3 adet server. THURIN serverini seçip oyuna gir ve oyuna bağlanınca "w" arama tuşuna basıp "sus" yada "sirhot" yaz. Arama sonucundan hangisini online görürsen "Janis" beni size yönlerdirdi dersin ve sana yardımcı olurlar. Arkadaşların bulundukları guild tamamen türklerden oluşmakta ve güzel bir ortamları var. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sonuna kadar patch yptm ama hala ıncorret client version.Latest is 5.23. diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hmm.. Sanırım aynı sorunu bir arkadaş daha yaşamıştı. Offical sitedeki Client 'te problem var galiba. Başka biryerden DL ederek dene birde . Ubisoft oyunu tamamen dışladığı için bu tür problemlerde ilgilenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 başka yrdn indirdim hala aynı hata :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 vista oldugun için o.. ya directory'sini deiştir program files dan çıkar, yada properties den run as admin de patcher a düzelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 geliyorummm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bitti arkadaşlar SB , boşuna zaman kaybetmeyin artık bence. 2003 ten beri oynarım SB ama serverlar boşaldı. Oynayan yok artık , oyunu bilende , hatırlayanda kalmadı denebilir ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kress Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Türklere ait bir clan varsa katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 1 Mayısta kapanıyormuş http://chronicle.ubi.com/newspost.php?id=18535 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yerinde bir karar olmuş zaten kimse kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 arada oynuyordum mmo tarihinin en iyi pvp oyunuydu hala insanlar bir benzerinin yapılması için dua ediyor inşallah birileri aynı fikri devam ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar