Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 wrath'da necromancer açmayın. train için 10 sefer gittitysem 10'unda da genklendim :d master'ı safezone dışına koyan zihniyeti kınıyorum; *kın kın kın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yaklaşık 4 senedir SB oyunuyorum. Kendimize ait bir guildimiz var. Öle basit bir guild degil tabi. Wrath serverındayız. Guild = NewDawn Aslinda yeni oyuncu almiyoruz fakar az sayıda olan türk oyunculara herzaman kapımız açık. Oyunda bana ulaşmak için ( /Who Jan ) yazmanız yeterli. Bütün nicklerim bu şekilde başlıyor. Template ve item konusunda yardımcı oluruz. İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hangi jan ? tanıştık mı biz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Lethe @ Janissary , Janisa , Janis , Janiss , Janiz .. bu şekilde var bir düzüne daha :) Bilmem tanışmışızdır belki, senin nicklerin nelerdi ? [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 10:36 tarihinde, janis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyuna girmemle alt + f4 ü atmam bir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 benimkilerinde hepsi farklı. lethe, sahin k, encarta(braialla bu) , holyspec ,kinslayer (channeler tabiki:P) , baya var ama hatırlamıyorum cogunun ismini :P kalanın hemen hepsi deneysel zaten yada epic (stormlord ,cloth blademaster gibin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyunu kurdum pazartesi yeniden başlıyorum.. tabii ki Wrath ve tabii ki İrk sundancer RA. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 şu son patch ile gelecekleri yada getirmeyi düşündükleri şeyleri yiice okudunmu ;:P def eskisi gibi değil ama weapon powerlardanda +ATR leri çıkaracaklar yanılmıyorsam... daha çıkarmadılarsa çabuk bayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 en son birkaç ay önce bir bakayım dedim arkadaşlarla takıldık biraz mage assasin açtım elde vakti zamanından kalma hayatın anlamını bulmuş charlar olunca rahat oldu 1 vs 3 alır hala geldi karakter gene yıllar önce bırakma sebebine döndüm yapacak birşey yok birkaç ay sonra yeni bir prelate kasacam ön hazırlıklarını yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 zaten şu saatten sonra sıfırdan guild kurup başına geçme gibi bi iddam olamaz, ara sıra girer paşa paşa gvgmi yapar çıkarım. @lethe: oyunla ilgili gelişmeleri forum çöplüğünden ayıklamaya kasmadım. bi zahmet özetleyiversene. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oyun forumu değil de new dawn forumuna baksan rahat rahat bulursun .. makine patladı linktir ,templatetir ,yazılardır hiçbiri yok elimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bende mi bi sorun var https://secure.ubi.com/billing/default.aspx buraya girdim bi subscription var gözüküyodu free subscription falan yazıyo du bunu kullnanarak oyuna girmeye çalıştım kabul etmedi, girdigim user name falan subsription daki ile aynı, sonra bunu cancel ediyim bi tane daha acayım dedim nerden açılcagını bulamıyorum https://secure.ubi.com/billing/default.aspx bu sayfada bi add subscription tuşu olması gerekmiyomu :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hespa açınca Free Subscription olarka gözüküyo birşey yapmadan giriyorsun.. uzun zaman oldu emin değilim. belki hesabın hemen acılmıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ahh birazda grafikler düzgün olsa gözlerim bozuldu yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aslında shadowbane zamanın en güzel pvp based oyunuydu en cok sb den zevk almıstım baneler herkesin birlesip cinlilere karsı savasması fln güzeldi ..20 enemy on track run run run mesajlarıda hala aklımdadır:) almanların bizi kill on sight yapmaları fln güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Siege olayı başka bi oyunda daha görmedim ben zaten. Devasa kalelerin etrafında ciddden devasa combat dönerdi. Bu arada oyun nasıl şu aralar? Bi sürü yenilik falan gelmiş hazır da bedavayken oynanacak gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hakketen pvpsi guzel oyun. bide super hızlı level kasıldıgı icin zevkli ama bu oyunda her yer pvp zone oldugu icin , biraz yalnız kaldın mı bayılıyorsun direk. böyle herkez kendi farmina falan dalıyor tanımadık nationlarda olunca. new dawn devam ediyor mu aktif olarak? pek bi yenilik gelmiyor oyuna bide. bence grafiklere cok önem vermiyorsan oynanacak gibi ,ama gelen patch notlarina baktımda şimdi habire ufak tefek gereksiz seyler deiştiriyorlar sanki. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 11:49 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 merak ettim oyunu indirmeye başladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 en son new dawnın basında erhan abi vardı bırakıcam bırakıcam diyip duruyordu sayesinde rare zırhlar fln giymiştik en iyi silahları fln kullanmıstık hatta centaur holy grubumuz vardı prelate-priest-crusaderler fln acayip is goruyoduk bütün serverı gezip adam bırakmıyoduk ortalıkta tabi cinliler123456kişiyle intikam icin sehrimizi basıp 2-3 saat ayrılmıyolardı:) ama vampire ırkı geldi mertlik bozuldu en son vampire scout actıgımda tek tek alıyodum milleti .... killed by Hatun of new dawn :) bi de en son cinliler tek tek ele geciriyolardı serverı biz brailla daydık sonra ben bıraktım erhan abiler wratha gecmişler ondan sonra hic haberim yok.wow-lotr online-cov-warhammer beta yani pek cok mmorg oynadım ama eski kişilerin gelecegini bilsem geri donerim oyuna öyle zevkli bir oyundu.aklıma geldikce yazıyorum anılarım depresti:) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:45 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ultima gibi bişi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hayır, class level sistemli oyunlardan. ama pvp açısından şu ana kadar gördüğüm en süper oyun. (3-4 yıl oluyor bırakalı, şu anda ne halde pek bilemiyorum) edit : grafikleri zamanına göre bile biraz geriden geliyordu ve bilgisayarın über de olsa gereksiz yere kasıyordu. şimdiki mmolar ile kıyaslanamaz bile grafik, kontrol vs olayları. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:55 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Server : Wrath Nation : NewDawn Nick : Janisa , Janissa Daha önce oynamış ve dönmek isteyen yada yeni başlamak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Genelde akşam saatleri online oluyorum. Nation kendimize ait , savaşlarda ortalama 50 kişi adam çıkartabiliyoruz. Her konuda yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 valla ben geldim server a ama tell atamıyorum sana :D janis p olarak gördüm priest dwarf.. ama shade im acaba onla ilgili bi problemmi var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Shalafi said: valla ben geldim server a ama tell atamıyorum sana :D janis p olarak gördüm priest dwarf.. ama shade im acaba onla ilgili bi problemmi var :S Herhanbi bir alakasi yok senin shade olmanla , evet bugün JanisP ile onlinedim. Who (w) dan aratırsan Jan şeklinde beni bulursun. Bütün nicklerim Jan... şeklinde. Genelde akşamları online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Geçende bi yükleyip eski karakterlere falan bakayım dedim de wowdan sonra çok yavan geldi. Kamera kontrolü yok, sizin serverın haritasında mob yerlerini bilmiyorum, hangi class hangi template iyidir falan hep unutmuşum. Aksyon oluyor mu bari hala siege miege falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar