Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

holy / disc priest pure pwnage

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

shadowformda olsa haklısın ama değil ki... renew atar kendine bir nevi vampiric gibi olur veya hiç olmadı basar flashı olur biter...

vampiric için o da gitti denmişte; vampiric vurduğun dmg in belli bir oranında healliyordu. karşı taraf resistlediğinde heallememesi kadar doğal bir şey yok bu durumda, çünkü dmg vurmamış oluyorsun sonuç itibariyle.

kaldı ki yeni talent ağacında 2 talent puanı ile vampiric'in healleme oranınıda %10 arttırabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sanctity aura (%10 holy damage bonus)
judgement of the crusader (+150 holy damage bonus)

4 priest + 1 paladin = gg :p

ekleme: bu arada unutmayın ki holy damage oyunda resistance kazanılamayan tek damage türü, paladinler böyle avutuluyordu lakin priestler devout giyip benim gm claymore + fm set ile verebildiğimden çok daha fazla holy damage verebilecek gibi görünüyor.. +spell hit eşyalarıyla bir priestin hiçbir holy dmgsini resistleyemeyeceğinizi düşünürsek gayet anormal bu yukardaki değerler..

mage & warlock daha çok vurur ama onlarda heal yok.. :p

ha bu arada, shadowpriest cidden gereksiz olmuş. shadowa resist var holy'e yok ve holy çok daha fazla hayatta kalma ve tutma gücü veriyor ihtiyaç duyunca ve pve için zayıflatmadan..

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 14:20 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O süper ragnada falan artık mage olmaz party de heralde holy priestları basacaksın bitmeyen manalarıyla yarısı heallasa yarısı dmg abansa öldü bitti işte hadi gg :)

Bide işin loot oolayı var artık holyde olsa priestlar Crit itemlara yanaşacaklar :)
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten yav 4 priest 1 tankımsı karakter ile agro derdi almadan her turlu 5 man instance güvenle yapılır :)
hatta mcde falan mt heallemeye bile gerek yok. yok 4 priesti mt teame sal giantların uzerine priestler paso holy nova caksın, agro warriorda duruyor nasılsa gerisi hikaye :)
Sosyal ağlarda paylaş

holy priest le ilk denedigim sm library de toep+power infusion acıp 10 tane lvl 34 elite i oldurmeye calısmaktı :) ama onca crit % si ne sahip charla genelde hepsini kesemeden mana bitti..diyelim 9k mananız var bufflı vs li onla bile hayal ettiginiz gibi heal olayı olmaz.. heal olayı yine eskisi gibi olur f.heal+renew mt e shield falan..675 mana o kadar az heal icin gereksiz gibi geldi bana nası olsa g.heal 3 sn e dusuyo holy olunca hic kasmam sahsen ben atarım g.heal ımı ustune bi de fade takılsın mt :)

bildiginiz gibi test serverındaki item lar birazcık ortalama ustu 6600 mana bi de mage druid buff desek 7k+ olur 10 tane falan holy nova atılıyo o itemlarla yeni 60 olmus birinin yapacagı sey degil sonuc olarak onun yerine eskisi gibi heallamak cok daha akıllıca olur..

keske birazcık daha guclu olsaydı holy nova dmg falan daha az olsaydı da 650 falan heallasaydı 500 mana olsaydı..su anki haliyle gercekten çöp bi spell olmus :)

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 14:56 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

set harici item lar bundan iyisi şam da kayısı dedirtecek cinsten bu da setin kotulugunu ortadan kaldırıyo bence..zaten hem o trinket ring vs lere sahip hemde set in iyi olunca oyundaki en iyi itemlara sahip olmus oluyosun :) kısacası ortalama ı rare set ve rare ring vs kabul edersek biraz ortalama ustu oluyo :) her server mag degil sonucta :p
Sosyal ağlarda paylaş

bence imba deil biz holy priest olarak para felan kazanamıoduk anca instancelarda helen paralra idare edioruz 2. char kasmayıda sevmem... böylece en azından boş kaldıgımda kendime bişiler farmlayabilicem bütün reputationlarım içleri aıcısı olmaktan kurtulucak...
bazılarıda demiş mageler bu kdr vuruo die benim mage arkadaşlarım 2k dan aşaa vurmuo trinketları açınca 3.5 4k vurduklarını gördüm bu kdr laf etceginize 1.5 dakkada bir insta çeken class olan magee laf edin....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu kdr laf etceginize 1.5 dakkada bir insta çeken class olan magee laf edin....

Şu class tartışmalarıda beni bitirir zaten.DD karakter ile supporter karakterini kıyaslamak çok yanlış.Kalıbımı basarım mage e heal gelse 1 1.5k vurmaya razı olurlar :P (Sana değil şimdiki) zaten böyle ağlaya ağlaya blizz saçma sapan düzenler yaptı.Kendine heal basan rogue/warrior diye druid.Gene stunlock yapan paladin vs şimdide priestler daha ne görcez bakak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...