-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dün ilginç bir olay geldi başıma. evime 5 dakika uzaktaki dersanemin yolunu tutmuştum. buraya kadar herşey normal (:. 1-2 dakka sonra kafası benimki gibi 3 e vurulmuş bi herif heyecanlanmış biçimde apar topar yanıma koşturdu. yanıma gelmesiyle şu soruyu sorması bir oldu "eses misin?" 2-3 saniye sessizlik oldu, anlamamıştım. soru 2-3 kez daha tekrarlandı. cevap veremedim, esesin ne anlama geldiğini bilmiyordum-ki hala bilmiyorum-. baktı soruyu cevaplamadım, nerelisin? dedi. istanbulluyum diyip geçiştirdim soruyu. kim olduğunu soracaktımki bi saniye önce davranıp yeni birşeyler söyledi "gizlemene gerek yok kardeşim bende faşistim. biliyorsun di mi aktuelde yazımız çıktı." kafam sahiden karışmıştı. "faşist falan değilim" dedim sözü bitince. inat etti, "gizlemene gerek yok bende faşistim." çevresine bi an bakındı sanki aniden bişey hatırlamış gibiydi, "görüşürüz kardeşim" dedi ve elimi sıkıp hızla gitti. o zamandan beri aklımı kurcalıyor bu olay. kimdi bu herif? eses nedir? aktuelde ne yazısı var? ne tür bi insandı bu? içimizden aktuel alan varmıdır? bu adam neden saç traşı gibi ufak bir ayrıntıdan faşist vs. olduğumu düşündü? bilginiz varsa anlatabilirseniz sevinirim. belki sizinde başınıza gelir, paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nazilerin askeri birliğiymiş (bkz: ss) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 10:19 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 almanyadamı yaşıyosun? türkiyede böle bi neonazi olayının ne alakası olur :d bence o sizin mahallenin delisi falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bknz: skinheads linkte "nazi-skinheads" yazan yerde, ilk n ve s harfleri büyük olacak. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 10:24 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 lol çok heyecanlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 valla türkiyede yaşıyorum, elemanda gayet akıcı türkçe konuşuyodu yani. tuhaf birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 schutzstaffel açılımı,öncelikle hitleri korumakla görevli olarak kurulan birlik sonradan heinrich himmler'in başına geçmesi ile birlikte nazi almanyasındaki en etkili silahlı güç konumuna gelmiştir. adam delidir büyük ihtimalle :) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 10:29 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 adam gelir... eses misin redall: mazoşistim parçala beni osmanımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bide eskisehir spor ward1 esesler derlerdi belki odur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 çok komıik bi durum bu yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 değil adamın adı çıktı şimdi faşist diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 "schutzstaffel", 2. dünya savaşında nazi almanyasında hitlerin partisi (nazionale sozializmus'tu galiba) üyesi olan ve orduda da görev yapan subayların oluşturduğu "üst askeri" kurum. nazilerin beyin takımı. bir de sa vardır (sturmangriff - truppen) onlar da özel harekat komandosu gibi bir birim diyebiliriz. genelde almanyada şu dönemlerde "neo-naziler" kafalarını kazıtıp birbirlerini burdan tanıyorlar. hatta arada mohikan saçı (ama öyle normal mohikan değil ümit davalanın 2002 dünya kupasında yaptığı gibi geniş enli) yapanlar da var. burada da aynı şekilde özenti çocuk gelmiş işte böyle zırvalamış. [Edit: bold kodu kullanım hatası] [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 12:26 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 adam uocuymuş. short spear manasında demiş. sende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 o kendini 1940 larda sanio sokakta bagirsin ben ss im diye onu paspas yaparlar ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ss, insanın kendisine yakışanı giymesidir. schutzstaffel demişsiniz almancam var schutz koruma demek ama staffeli bilmem valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ehu benim aklıma ilk eskisehirsporun taraftar grubu geldi es es diye yazınca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu kişiler deli filan değil, aşırı özenti tipler. hitlerin kitabını okuyup kafayı nazilikle bozmuşlar. bir oluşum içindeymişler, giderek sayıları artıyor. bir nevi ss ülkü ocakları gibi olurlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 pek bır gerizekalıymış tek bunu bılsen yeter.türkiyenin sanki nasyonel sosyalizmle alakası var gibi bu tip özenti faşistlerden yarar değil zarar bile gelemez işte basbayağı gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aman dikkat et...üstüne kalacak bir şeyler çıkar altından.... *paranoyasının içinde çığlık çığlığa kaybolur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 eses insanın kendine yakışanı giymesidir... Not: Eses = SS [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 17:30 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: ss, insanın kendisine yakışanı giymesidir. sıkılmadınızmı her başlıkta şunu tekrarlamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: lol çok heyecanlı :) hehehe. evet, öyle. said: bu kişiler deli filan değil, aşırı özenti tipler. hitlerin kitabını okuyup kafayı nazilikle bozmuşlar. bir oluşum içindeymişler, giderek sayıları artıyor. bir nevi ss ülkü ocakları gibi olurlar yakında. evet, çok haklısın. bazıları kendi kimliklerini bulamıyor, başka şeylere yaslanarak bunu telafi etmeye çalışılıyor. eses hakkında bir bilgim yok, ancak denildiği gibiyse, özentilik sadece. ss olmak başka, tek başına dolaşıp ona buna -sanki tuttuğu takımı sorarmış gibi- "eses misin" demek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 türk nazistlerin hastasıyım. naziler alman ırkının üstünlüğünü savunuyordu. yani diğer bütün ırklar - buna türkler de dahil - onlardan aşağıdaydı. sonra bizim özenti gençlik kendi ırkını aşağılayan bir akıma kapılıyor. ilgiyle izliyorum seni türk gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nöbet, nöbetlese demek bu arada staffel, soran arkadas icin. yani kelimenin anlami nöbetlese koruma iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar