Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lightsaber suda çalışır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece merak..
((ee şey bide wow'un videosunda; şu infernal hafif bi yükseltinin üstünde duran human mage'e tırmanırken nası oluoda o taşlara tutunabilio-elleri bi garipte))
Mesaj tarihi:
light ı değil de normali çalışır şeklinde bir espiri dilimin ucuna kadar geldi ama yapmıyorum.hayır.

mantık olarak çalışmaması gerekir.gerçi lightsaber da nasıl bir mantık aranabilir bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
clone wars animasyon serisinin 5. bölümüne göre çalışır. 8. bölümüne göre açık bi saber bişeye saplanırsa ışın kısmından tutulabilir. sanırım bu mantık sayesinde swg de bi zamanlar lightsaber kinetic damage veriyodu...
Mesaj tarihi:
normalde calismiyor, uzgunum. ama sanayide abdurrahman usta var, kuyruklu dedin mi kime sorsan gosterir, ancak dikkat et kendisine sorma. neyse o modifiye yapiyo. modifiyeler suda da calisiyor ancak garantisi gidiyor iste.

ha bi de garbage...
Mesaj tarihi:
suda açık şekildeyken kapanır çalışmaz ama kit fisto adlı jedi master'in kılıcı ırkının özellikleri bakımından suda da çalışabilen bir yapıya sahip özel bir kılıçtır. bkz. clone wars anime-chapter 5

wow'u bilemiyorum
Mesaj tarihi:
clpne wars a gore calısır mantıga gore calısmaz. cunku lighstsaber i suda acarsan lightsaber cok cok cok yogun lazer oldugunda kırılır ve belkide sana saplanır .
Mesaj tarihi:
star wars un ilk kitabında,biri(obiwan dı sanırım pek hatrlamıorum) suya saber açık şekilde girdiii için bozmuştu ya da öle bişi olmuştu.ama şunu biliom ki çalışmaz:)
Mesaj tarihi:
suyu gırınce enerjısını kapanız lazım yoksa tekelr suyun ıcındede calısmaz yanı onlem alamdan calsımayı gectım suay bıle sokmıcan aletı

epısode 1 ın kıtabında comezlık zamanalrın da obı wan yapıodu hatayıda fırcayı yıyodu qui gon dan
Mesaj tarihi:
sakın oyunda dm e bunu söleyerek artislik yapmaya kalkma, kafana meteor düşer

sonra bu soruları;
*uzayda hava yokki, nasıl silahlar civ civ ses çıkarıyo
*neden force strike la darth veydırın üstündeki tuşlara basıp bozmuyolar
gibi salak sorular izler, boşverin...
  • Yeni Oluştur...