Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 işkembe çorbası içtikten sonra öyle oluyorum ben. çok seviyorum yahu öyle böyle değil : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xhunarion said: Genelde ayrılıyorlar, çünkü cin erkek hatunu priest yapıyor, böyle bir dram, romance olsun diye. Sonra kız bıkıyor rogue açıcam ben diyor oradan sonra kopuyor o ilişki. off evet ya kimi görsem sevgilisini priest yapıyo çok sinir.. o diil de ben eski sevgilimle mmo oynuodum çok zevkli oluyo gerçekten..her ne kadar bana panik yaptırsa da ŞESU ARKANA NİE BAKMIOSUN KAÇ KERE SÖLİCEM SANA!! die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Laraken aşıcak birgün haşin metalci olayını zaten. indie olucak, yazıyorum buraya. Ama laraken pozu meme oldu ptii semalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ayrıca ok tuşlarıyla dönen sevgiliye HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 heavy ci olabilirim bi ihtimal. ötesi çok zor. dory e de arch tan selam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahahahah bi 3 ay o moddaydım ben strafe ve face macrosunu kullanmaya başlamam zaman aldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xhunarion said: Ayrıca ok tuşlarıyla dönen sevgiliye HAYIR. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bir gün fotoğraf makinama pil takmaya üşenmezsem Laraken pozu çekicem bir tane de çok üşeniyorum. Ayrıca Rom 5:12 tişörtü almam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @Laraken : 2. fotoğraf gayet başarılı:D "Leyla olmuş black metalci" isimli bu çalışmada sevgiyi anlattın di mi? İşkembe çorbasına olan.. :D:D Ben bi süre eski fotolara devam edicem, bu da gene veletlik dönemlerimden, o zamanlardan alışmışım muhtemelen dötü göbeği yayıp yatmaya:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hmm alttaki çarşaf koltuğa geçmesin diye mi? Akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 MADBOY said: Mortis said: paralel emo saç modeli haha. of nasıl bi pozsa. eğlendim gece gece eski fotolara bakıp. Demeden edemiyorum, kesinlikle bir rencide etme amacı yok da, erhan abimizden geliyor. SEN BİR DUMCUSUUUUAUAĞN. (dabıl post için özür dilerim.) ahah erhan o parçayı benim için besteledi ^_^ anathema manathema dinleyip icq da dnd dururdum ^_^ xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dory said: topici tam okumamısım mortisin saclar artik kisaymis tüh. unirockda eksikliğini çektim çok evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah evet annem ne guzel saclar vardı unirock da,sac kestim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Eheh evet, yavuz söylemişti "gökhan diye bir arkadaşa yazmıştı o şarkıyı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 üstüme alındım lan yavuz diyince demedim ben öyle bişey :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yavuz bizim davulcu yavuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sly ki beni bir lokmada yer, gerisini siz düşünün artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 büyük bi lokma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 boy kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 172 tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mayhem said: direkt boğazdan aldım havaya gerek yok, aşağıya doğru iniyor zaten. pek sertte değil içki güzel oluyor, evet doğru biraz hayvanım. O şişe boş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla boş değil de bana daha açılmamış gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 urmesque said: bLackcha0s said: Miller içilir mi lan !! olley başladı gene kız birası tartışması. Kız birası değil soda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: Carlsberg - Probably the Best Beer On the WORLD ! Carlsberg Şişe - Absolutely the Best Beer On the WORLD ! "In" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar