PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 neye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 SESUU! sesuu sesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuğğğğğğğğğğğğğğğğğ ehe sdfsdf bi kere de ben yapiim di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hoş bağyan, Allah sevdiğine bağışlasın. nolur o ben olim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 teşekkür ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 PrudenT said: kingpin said: llama aynı resimleri koymanın özel bir sebebi var mı ? sana mı sorcak? ps: lan demişim özür dilerim, büyüklerime saygıyı öğrenemedim daha, dfds. önemli değil bi daha olmasın. safds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 - ayakkabılar.. mhihoha ayakkabılar.. - HA?!kendileri kız kardeşim olur, bilmeyen kalmışsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 'Sesu hanım , resminizde şahane çıkmışsınız. 32 yaşındayım , bilgisayar mühendisiyim , 4 diplomam var , ODTÜ'den mezunum , bekarım. Sizinle tanışmayı çok isterim. İyi günler , esenlikler dilerim. ' tarzı bir resim olmuş , + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 asduhausd aklım karıştı bunları diyen ben diilm dimi :D açlık başıma vurdu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Resmini koyan her kıza yavşayan birileri çıkıyor illa ki ben anlamıyorum, etrafına bakınca bulamıyorsun kızları madem çıkıp buradan mı kaldıracaksın adını vermek istemediğim arkadaş ya. Deno sana değil bu. Diğerine. Ben bakınca iğreniyorum böyle tiplerden gerçekten. İğrençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 AHAHAHAHA YAVUZ THAT'S PRICELESS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 of, yavuz'un kardeşi olduğu öylesine bariz ki. ama çok iyi, geri kalan herşey için mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Saeros said: - ayakkabılar.. mhihoha ayakkabılar.. - HA?!kendileri kız kardeşim olur, bilmeyen kalmışsa sdf OMG MUHTEŞEM AHAHA BU HANIMA TALİBİM TANIŞMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 xaenin elbette olacak yani böyle şeyler, umut fakirin ekmek kapısı dsdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bi dk lam. diğeri ben miyim? %100 geyikti o be. bahsettiğin olayı tiye aldım. sdfasd ii çıkış yapmışsın ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: hoş bağyan, Allah sevdiğine bağışlasın. nolur o ben olim plx Sana dedi hacı bi bak Xaenin said: Resmini koyan her kıza yavşayan birileri çıkıyor illa ki ben anlamıyorum, etrafına bakınca bulamıyorsun kızları madem çıkıp buradan mı kaldıracaksın adını vermek istemediğim arkadaş ya. Deno sana değil bu. Diğerine. Ben bakınca iğreniyorum böyle tiplerden gerçekten. İğrençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yok sen de değilsin, ama böyle ben miyim diye sormayın süprizi kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 haa :D auhauhahua o postu görmemişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley Resim güzelmiş sesu messenger var mı bir şey konuşucam seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ipimle kuşaaaam derim anca buna ben.. a bi de dötümle gülerim. siz keyfinize bakın... asıl bazı arkadaşlar var, birilerine laf sokarak kızların gözüne girmeyi planlıyolar.. onlara hayatta başarılar. "buna" : o yukardaki posttan bahsediyorum. tabi banaysa eğer. herkes işine baksın plx. kız kaldıracak yer kalmadı da pati mi kaldı lan sanki . gider siberalem e üye olurum şansım daha fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Xaenin said: Resmini koyan her kıza yavşayan birileri çıkıyor illa ki ben anlamıyorum, etrafına bakınca bulamıyorsun kızları madem çıkıp buradan mı kaldıracaksın adını vermek istemediğim arkadaş ya. Deno sana değil bu. Diğerine. Ben bakınca iğreniyorum böyle tiplerden gerçekten. İğrençsin. sana dedi bunuda oper said: ipimle kuşaaaam derim anca buna ben.. a bi de dötümle gülerim. siz keyfinize bakın... asıl bazı arkadaşlar var, birilerine laf sokarak kızların gözüne girmeyi planlıyolar.. onlara hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zebilith said: sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley Resim güzelmiş sesu messenger var mı bir şey konuşucam seninle. çok düşündün mü bunu yazmak için raşit:D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de yavşıyomuş gibi yapıyım ortalık daha çok karışsın diye şeettim fdsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 black, sen de sus arkadaşım. ne yapmaya çalışıyorsun? kimsin sen? sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar