xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben varım :P daha bir kere görüşebildim kendisiyle, onda da gece ben yatar yatmaz geldi yanıma, yastığın üstünden baktı ben uyuyana kadar. sabah uyandığımda da yorganın altından bana bakıyodu :)
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Facebook'u var mı bu ablamızın? "Relationship status" "Single" olduğu zaman yavşarım hiç olmazsa =/
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 var tabi, facebooksuz olur mu? facebook sayfası ama kendisi dişi değil, erkektir (td)
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 iki kişi lazımsa şöylecene gelebilirim/z: editler: kafam da güzel değil ama, yok spoya almayı unut, yok bilmemne. fasdf.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 forgiver said: hi admin, asl? bu arada ben nedense, bu kıza uyuz oluyorum.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mADmaXimus said: Aiko said: i need ur baloons because everyone want exploite my baloon. yanlışsam düzeldin asd. I need your baloons because everyone wants to pop my baloon. Yanlışsam düzeltin a se de. Balloons degil mi lan ? double l? innit ?
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mayhem said: forgiver said: hi admin, asl? bu arada ben nedense, bu kıza uyuz oluyorum. o kız kim ya hakkaten bu arada? valla meraktan soruyorum.:S
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ne hoşu lan çok uyuz bir tip,sokakta görsem kafamı çeviririm.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ses tonu böle ağzına çakasını getiriyo insanın sdfdsf
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 röportaj için laubali laubali konuşurken tam ağzının ortasına bi tane çakacaksın sdf
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bi kere tangasını düzeltirken kameralara yakalanmıştı.. niki ftw derim ben..
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Niki yönetir abi bildiğin taş. hatta bi sn google it....
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 resim biraz editlenmek durumunda kaldı
Öne çıkan mesajlar