Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bir yere varmaya çalışmıyorum zaten. Sadece 3-5 yazısını okuyup ne kişiliğini, ne düşünce yapısını bildiğiniz hatta hiç tanımadığınız kişilerin söylediği sözler hakkında "acaba ne anlamda söyledin?" diye sorma lütfunda bile bulunmadan kafanıza göre kendi düşünce yapınızla veya çevrenizin düşünce yapısıyla o insanın düşünce yapısını bir tutup söylediği sözleri biraz önce saydıklarım doğrultusunda kendi kafanızda kurduğunuz doğrularla algılayıp algınızı kapatıyorsunuz. Hayır ben anlayamıyorum.
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne agizmis ama. @spastik uzun sacli karizma lakin ville kadar değil. bu arada ben ruyamda O'nu gordum! konustuk, telefonda.. arkada creep caliyodu (tanrıams ne romantik) bana kendine iyi bak falan diyordu, kimse bana inanmiyodu falan ben bakin işte telefonda ville diyordum seni seviyorum bile dedim o kadar tatliydi ki, ben bu ruyayı gorurken bi yandan da konusmusum bidirbidir uyurken
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 derinden etkilemiş rüya heralde. ama adı üstünde rüya işte :P :P gerçekleri de olsun diyerek tepkilerden kaçınıyoruz.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu arada laetitia casta fanları bana pm atsın cillop gibi 1 resmim var euhahahea.
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 son 10 sayfayı okuyayım dedim, okumaz olsaydım. ne fotoğrafmış harbiden. bir fotoğraftaki ağızdan nerelere gelinmiş. kendimce; alatarielin fotoğrafını yılın sansasyon getiren pati fotoğrafı olarak seçiyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: o anlamda söylemedim ben ama sen nerden ne çıkarmışsın 2 3 çift laf yazıp burda şunu yaparım bana kimse karışamaz diyen tipler var laf oraya gidiyo... Eheh peki ben yanlış çıkarmışım o zaman, pardon. Hala aynı anlam çıkıyor gibi ama söyleyeyim. Ayrıca Abbath fermuarı kapatmış, takdir ettim.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: kendimce; alatarielin fotoğrafını yılın sansasyon getiren pati fotoğrafı olarak seçiyorum. valla ben de yılın öküzlerini seçerdim ama, şimdi pazar günü huzurumu bozmayayım. >.> (yok seni kastetmedim)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 deri pantalon giymiş lan adam... o pantalonla suudi arabistana atcaksın adamı hayat arkadaşı olcaklar sonsuza kadar
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bu fotoları koyduumda okumayı beklediğim tek bi cümle vardı "oof haha çok komik çıkmışsınız XD".ama kimse yazmadı.tersine ağzımın büyüklüğünden daha çok açabiliceğimden ve tuhaf tuhaf şeylerden bahsedildi.üzülüyorum çünkü önceki gibi değil hiç kimse.benim 52-53 sayfaya koyduğum fotoları yorumladıkları zamanlardaki gibi değiller.merak eden açıp baksın ordada var böle dilimi çıkardığım ağzımı büzüştürdüğüm bi ton garip foto.ama onları koyduktan sonra yazılanları okuyunca eğlenmiştim.şimdi ise üzüldüm.evet gerçekten albüme foto koymamak mantıklı olan hareketmiş.bu hata bir daha tekrarlanmayacak.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bir şeyin onayını beklermişcesine foto koymamakta fayda var. nedir bu ya :S yapmayın. adamların görüşü bu. yani bu kadar takmamak lazım. ona göre ağzın büyük. yani büyüksede büyük . kabaca belirtmiş olabilirler orası ayrı, kasıp bakmıycam şimdi.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 anlatmaya çalıştığım ben ve benle birlikte bi kaç kişi eğlensin muhabbet dönsün diye koyuyorum bu fotoları beni gıcık eden ağzın büyük denmiş olması değil.anlatabildim mi?
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben de bu sebepten ferreroya kalbin kötü dedim ama birileri fitne fücur gangi olarak gelip "aaaa piçe bak sana ne ima etti lan" diye sizi dürtüyorlar ezel hanım. neyse, sağlık olsun, sinir ettiysek, kalp kırdıysak da affola. şahsi yapılmış hiç bir şey yok ortada. not: kutun dolmuş bunları ömden gönderemedim
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Dev, 21 Ekim 2007, Pazar - 14:10 tarihinde demis ki: ben de bu sebepten ferreroya kalbin kötü dedim ama birileri fitne fücur gangi olarak gelip "aaaa piçe bak sana ne ima etti lan" diye sizi dürtüyorlar ezel hanım. +1
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 haha çok komik çıkmışsınız alatariel ^^ yanındaki arkadasta foruma mı üye bide wepla da alatariel var o sen deilsin dimi. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:24 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 üyeydi.artık girmio.tenks soulcube=)(neşem yerine geldi ahaha) ek: yok ben sadece pati serverında dota oynuyorum [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:26 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ]
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kendisi pati serverinde BÜYÜK YARGILARIN BAŞ ROL OYUNCUSU !!
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ve tabiki sevgili yönetmenimiz kermit'inde bu olayda büyük bir payı oluyor=P
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Semi-produr hemcik ablamız. O değilde, ben birtane daha mı hacı resmi koysam ya, şöyle şeytan taşlarkene.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben gerçekten muhteşem oynuyorum yalnız . Niye öyle o ?
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Alatariel'e zaten om'den aciklamistim durumu. Fakat, belki kalp kirdiysam seklinde, bonePart'a buradan bir nevi aga pardon demek istiyorum. Belki diyebilir, ulan hiyar madem ben boyle het hut dedim diye kizdin baardin caardin, digerlerine niye atlamadin. Benim yazimin hemen ustunde iki mesaj var, birisi forgiver tarafindan biri fistan. Aslinda orada ki forgiver'in mesajina daaa cok kizdim. Ama oraya karismak istemedim, biraz daha sanki fistan - forgiver zitlaşmasi gibiydi. Fistan'in da ok diyip gecistirmesine dogrusu rep verdim. bonePart'da sevdigim bir pati, yanlis algilamasin olayi, beklemediginiz yazilar beklemediginiz kişiler tarafindan yazilinca insan bir şekilde rahatsiz oluyor işte. her ne kadar 3-4. kişi bile olsam ayibim varsa affola. Ama gene belirtmek isterim ki, olabildigince duzgun, incitici olmayan bir yazi yazmaya calistim. Not olarak, bonePart aga herkesin takintisi farklidir, ben mesala ayri yazip yazmamana karismam "-de" ekini ama gozunu seveyim, türkçe'de "%" işareti sayidan once gelir aga, sonra degil :D Alatariel'in resmine gelince, gayet de guzel cikmişlar uLan!!! Tekrar konuya dondurmus gibi olmayayim kimseyi, siz devam edin sadece vermiş olabilecegim bir rahatsizlik varsa, ozurum de bulunsun akabinde seklinde bir dusunceyle yazdim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Baya iyi omuz operim. [spo][/spo]
Öne çıkan mesajlar