Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikilere niye düşmansınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben düşmanım ama tikinin tanımı da önemli tabii. Her marka giyen tiki değildir, zira ben de marka giyinirim ama insanları kıyafetlerine göre yargılamam. "Geçen dieselden bi kot aldım 350 ytl manyaktı hocam" tarzında sohbetlere katılmam, ortamdan tüyerim. Arada okkalı bir küfür de edebilirim tabii :D
Mesaj tarihi:
Heinz Guderian, kumpel.Niye bütün dopikleri uplayip atasözü kivaminda postlar atiyorsun?
Yapma.
Be.
Aa.
Ikinci bi tikky_cemaL vakasi sanirim.

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bi cin atasözü demiski;
Döte giren semsiye acilmaz.. acilirsa o döt iflah olmaz.
Sevgiler

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım olay şu:
Adam bi özlü sözler listesi buldu da forumda başlık aratıp arattığı şeylerin altına c/p mi yapıyo yoksa teker teker eski başlıklara bakıp yazıcak söz mü arıyo?
Mesaj tarihi:
Yukarda yazmis bir arkadas Bilkentte vs. tikky var diye. Ben Bilkent'te okudum, Istanbulda tikky mekani diye anilan heryere takilirim. Tikkylerin gitmeyecegi mekanlarada takilirim. Simdi ben tikkymi oluyorum? Neye gore? Kime gore? Cok sacma ve gereksiz bir tartisma..
Mesaj tarihi:
tikky nerden cikmis ben onu merak ediyorum, kim tikky lafini kullanmis, ya da neden tikky, belki tiki olmasi lazim. bu tikiler dogal yasam ortamlarinda ne tur davranislar sergiler. tiki erkegi agac golgesinde butun gun yatarken, disisi calilarin arkasinda saklanip avini mi gozetler, bana birisi bunlarin cevaplarini versin. tiki belgeseli cekicem yoksa bu yaz.
Mesaj tarihi:
birçok tiki sevgilim oldum.
Onlara düşman degilim.
Onlarla birlikte farklı ateşli ve aktiviteler yapmayı çok seviyorum. dfg

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...