nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ben düşmanım ama tikinin tanımı da önemli tabii. Her marka giyen tiki değildir, zira ben de marka giyinirim ama insanları kıyafetlerine göre yargılamam. "Geçen dieselden bi kot aldım 350 ytl manyaktı hocam" tarzında sohbetlere katılmam, ortamdan tüyerim. Arada okkalı bir küfür de edebilirim tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 tiki mi kaldı abi artık yeni moda ''fifi''=) erker modelleri gene tiki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 O değil de 1 senelik topic uplanmış bi söz yazmak için rofl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Heinz Guderian, kumpel.Niye bütün dopikleri uplayip atasözü kivaminda postlar atiyorsun? Yapma. Be. Aa. Ikinci bi tikky_cemaL vakasi sanirim. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bot o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 - 6 yapın da çıksın o zaman oyundan hişt server [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:15 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bi cin atasözü demiski; Döte giren semsiye acilmaz.. acilirsa o döt iflah olmaz. Sevgiler [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 harbiden çok cin bir atasözüdür o.. tamam tamam sustum [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:21 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Benim anlamadığım olay şu: Adam bi özlü sözler listesi buldu da forumda başlık aratıp arattığı şeylerin altına c/p mi yapıyo yoksa teker teker eski başlıklara bakıp yazıcak söz mü arıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ilgi çekme isteği ile alakalı bir atasözü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Allah cezani versin ulan!!! tikky_cemal geri dondu sandim. Hayallerim yikildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 cemal'in yanına yollamışlar arkadaşı zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 o değil sağlam saçmalamışım ben be 1 sene önce. yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yukarda yazmis bir arkadas Bilkentte vs. tikky var diye. Ben Bilkent'te okudum, Istanbulda tikky mekani diye anilan heryere takilirim. Tikkylerin gitmeyecegi mekanlarada takilirim. Simdi ben tikkymi oluyorum? Neye gore? Kime gore? Cok sacma ve gereksiz bir tartisma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Sonunu düşünen tikky olamaz!!! [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:55 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Al tikiyi vur mikiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 miki derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kime tiki diyosunz !''^+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 of eyvah eyvah kim upladı bunu sabah sabah intiharladayım yaneğ :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tikky nerden cikmis ben onu merak ediyorum, kim tikky lafini kullanmis, ya da neden tikky, belki tiki olmasi lazim. bu tikiler dogal yasam ortamlarinda ne tur davranislar sergiler. tiki erkegi agac golgesinde butun gun yatarken, disisi calilarin arkasinda saklanip avini mi gozetler, bana birisi bunlarin cevaplarini versin. tiki belgeseli cekicem yoksa bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tikky deil tiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 birçok tiki sevgilim oldum. Onlara düşman degilim. Onlarla birlikte farklı ateşli ve aktiviteler yapmayı çok seviyorum. dfg [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 büyük tikilerin günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sevgilinin hası tikky den çıkar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar