ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük acil evden çıkmam gerekti uzun bi süre babamları bekledim hastanede ve ona msj da attım ama kızdı yinede! eğer msj gitmediyse ayıp ediyor bu awea son günlerde! beklemeye çalışcam ama o kadar geçe kalamam ki ya of!!![signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 günlük ya sallana sallana bi hal olduk şu depremden okullarda tatildi ohh vallah =) ama bidaa allah korusun yanii çünkü çoook korkunççç (5.9 yaniii azmı?? )[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bt ye kafam girsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Günlük yarın almanca sınavı var.Eğer almanca hocasının günlüğünü tanıyorsan sınavı erteletmesini sağla..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Günnük iftarda kaçmam lazım. Teyzemgile gitmek istemiyorum ama galiba gidicem :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 feci doldum,bosalmam lazım gunluk =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 telefonu açmıyor gene bu kız deliricem.Yürütemicez artık sanırım[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 günlük ya. çok eşeklik ettim bugün. çok gıcıktım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gunluk sınır oluyorumm ndn ?[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gunluk yanniz kalmis gibiym korkuorumm..:'( ne sevdigime ne uzuldugume hicbiseye inanmioo.. bnde guvenemiorum..ya ne onla ne onsuz fln durumlarindaym off..[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 günlük boş vaktim ne çok ya napsam diyen 1 insanken oturucak vakti bulamayan biri haline geldim. ne nankör oluyo şu insanoğlu di mi.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 günlük, sevgilim reşit oldu en sonunda heh =) güzeldi bugün.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 alışverişten nefret ediyom, kilo almam laızm günlük[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kız arkadasımla tartıstım bugun canım cok sıkkın:([signature][hline] [Bu mesaj vengefuler tarafından 20 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 günlük,dün dündür,bugün de bügün..yarında bir gündür ama bunun konumuzla alakası yok...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 günlük, anam anam anam diim ben saa. mutluyum hakkaten :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 GGGGünlük süper bi gündü. Uzun zamandır aşkımla bu kadar uzun süre başbaşa kalamamıştım. Oy oy hasret giderdim =) Çok süperdi ya. Herbişey yaptık, hiç sıkılmadık tek saniye bilem. Yarın daha güzel olucak inşallah. Çok seviorum günlük çook =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 günlük. of günlük of. bi kız vardı. şimdi yok. yani duruyor da ben kafamdan sildim. arkadaş oldum :D. aman salla onu da. başka bi kız yok mu yaaaaa. şöle benim gibi fizikçi olsun istiyorum. bak bakalım stokta kalmış mı. yoksa ne zaman gelir?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 günlük bugun pc tamirden geliyor ay ay ay çok mutluyum :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Günlük üstümde 3 kazak var ayagımda patikler var ama ben acayip üşüyorum, bogazım agrıyor, öksürüyorum, midem bulanıyor-yanıyor-fokurduyor,adım atınca beynim sallanıo sanki napim ben ya doktora bunları saysam sinir hapı fala nverir heralde[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Günlük dev bir dünya sürekli işliyor ve ben çevremde olan bitenden bi halt anlamıyorum , sanırım herşey aleyhime işliyor ; eğer intihar etmiyorsam bikaç mutlu gün geçirmeden şu dünyadan ayrılmak istemememdendir...[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? [Bu mesaj Kreese tarafından 21 Ekim 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şimdi de çok fazla gereksiz mesaj atmaya başladığımı düşünüp huzursuz olmaya başladım(noluyor yaf)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? [Bu mesaj Kreese tarafından 21 Ekim 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gunluk naapıon lan .bugun cok yorgunum ya.azıcık sırtıma masaj yapar mısın heeeeeeeeeeeee:)ya kız mısın erkek mısın onu sorucam bayadır .sole de ona gore davranıcam sana.optum gunluk mınık kedım de opyo senı.aılecek ızlıoruz.hadı bakıyım yamuk yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hoşlandıgım kızın msndeki penceresine düzgün yazı yazmakta zorluk çekiyorum :) Kankası ile muhabbet ettim ancak sevdigimi söylemekte zorluk çekiyorum günlük acı çekiyorum![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu ne ya sözlük aşşalara düşmüşün yukarlarda dur sen. seni seviyorum...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar