KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Günlük çok pis akşamdan kalmayım. Suratım şişti iyice. Gitti depoladığım B12'ler. Böhühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük kurs fiyatı 1050tl olmuş ::o 600dü en son bekliyodumda bu kadar uçucağını tahmin etmiyodum lanet olsun şu parasızlığa ya keşke param olsaydıda ozaman yazılsaydım off offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük böbrek ağrısıyla uyandım 2.5 saat önce. hastaneye gittik ağrı kesici bi iğne yapmadı yavşak herif ne sinirlendim. çok pis bişey bi de ne ayakta durabiliyosun ne oturabiliyosun sürekli miden bulanıyo. biz de eve geldik. bitane bira alıp sıcak su dolu küvete girdim. içtiğim birayı nereye çıkardım bil bakalım=) allahtan hiç bişey yememiştim. hala ağrıyo da kendimi oyalamaya çalışıyorum. he bi de telefonumu kaybettim, en son annemi aradım böbreklerm ağrıyo diye, sonra nereye koydum hatırlayamıyorum. hadi geçsin artık çişimi yapmak istiyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük kış gelse de uyumanın tadı çıksa bi de karnım aç ama hiçbi şey yiyesim yok bi de msn'e giremiyorum bi de uykum var qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Günlük gasteye çıktım ünlü oldum, hiç birinizin yüzüne bakmam şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 gunluk benim de uykum var ben de msne girmeiyorum =// ziplayan denizanalari askina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük ben decision analysis almak istiyorum. lütfen 15:41'e kadar dolmasın ): bi de çiğdemle almanca almak istiyorum. inşallah o da dolmaz, dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük msn e giremio insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük ben cayır cayır giriyorum. enteresan valla hatta dünden beri giriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Günlük lan sevmioymuş beni artık.bunu daha once söylemişte olabilirim ama kızlar kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 annemi istiyorum. organ mafyası çalsa da sol böbreğimi rahatlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 akşamı zor eder oldum artık.. hep iletişim içinde olmak istiyorum, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük ne açıklanmaz sınavmış ya, 3 gün geçti hala bir şey belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sıkılıyorum burda neyse az kaldı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 8 dakikam var. geçmesi gereken 8 dakika.. bunun bir bölümünü senle geçireceğim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 last minute tackle vs last minute saviour dananın kuyruğu kopacak.. danalardan birisi benim, tanışalım.. merhaba ben danalardan birisi. umarım ben kuyruktan olmam. yok olursam feci sıçmış olucam ve sanırım hayatımın epey bi kısmı kayıcak. gulp?! kurtarırsam bütün yaz boyu çektiğim çile bi şekilde sonuç vermiş olucak. belki... belki?! her neyse, dakika 90' dasaaaa kaleci ile karşı karşıya ya son dakikada elenecek ya da golü bulacak ve zafere koşacak.. ürkütücü.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 günlük havuz yarın bitmiş oluyo lan hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Günlük. 2 gecedir uyumuyorum. Belki 3 de olabilir. Az önce Death Note'u 3. kez bitirmiş oldum. Dün geceden beri onu izliyorum zaten. Arada bi pasaport işlemleri için dışarı çıktım o kadar. Warcraft 2 expansionı ile birlikte bitmişti zaten. Outpost 2'ye bakıcam demiştim de daha bakamadım. Diablo + Diablo: Hellfire mı başlayıp bitirsem diyorum. Ha yok oyun değil de anime dersem felaket bir şekilde duygusal bişiler izlemek istiyor canım. Ama kaldırır mı bünye bilmiyorum. Kaç gündür zaten dinlediğim şarkılar aynı hep; Judas Priest - Angel / Morrisey - Let Me Kiss You / Steelheart - She's Gone Yazı mı yazsam aslında hmm. Evet evet hazır modumu bulmuşken yazayım bir şeyler. Hadi gittim ben günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mutluyum günlüküm cok cok öptüm seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya öküz gibi yorgundum, 1'de yatıp 10'da kalkıcaktım nerdeee uyandım 6'da, işe bak ya uyusam bari gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 günlük pazar gelsede uyusam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 günlük 6'da tekrar yatıp az önce kalktım oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Jabidabidaai jobiejobiejoooi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ehüahahühaühüa ders programı bitti galiba lan. Bi de bu yazdıklarımızın hepsini alabilirsek güzel olcak :p Ben bu Lanfredo'yu şimdiden sevdim sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 günlük stajın bitmesine daha 5 saat var.oha !::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar