Osso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gunluk, en sevdigim super adam osmanadam.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 günlük lanet olsun yine alkol komasına girdim. haberim yoktu. belirtide yoktu. birden çöktüm yine. moralim sıfır, kafam dönüyor. her yerime kablo falan bagladılar. serum manyaa oldum. canım sıkkın. her bok geliyor aklıma. moralim bozuk, garip hissediyorum kendimi. of anam off
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 istemiormuş ve ben hiçbişi hissetmiorum şuan allahım sana geliorum.
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 günlük bugün bi klasik giyineyim didim biraz şık olayım didim demez olaydım. yıllardır converse giymeye alışmış bu ayaklar şuanda ayakkabıların içinde can çekişiolar. yok ben alışamıcam bu tarz ayakkabılara topukluyu zaten es geçiyorum. yaşasın converse rahatlığıX(
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 günlük salı akşamından beri müthiş bi halsizlik var, bişeyler yiyip içip mal mal oturuyorum anca. salı günü de arkadaş söylemişti, cuma gününe kadar ufak bi video çekebilir misin diye, çarşamba günü başlicaktım sözde, ama şu an otobüse binsem ilk frende ön cama yapışırım heralde. neden böyle oldum ki ben :/
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Halsizlik bende de var günlük. dün spor yapayım diye çıktım güya, yollarda ölüyordum, salonda da öldüm zaten. normalde salonda yorulur basket oynarken gülerdik filan, o sıra unuturduk yorgunluğu, dün topu kaldırcak halim yoktu resmen. havalardan heralde.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Hoca: Bugün öss için ne yaptın evladım? Ben: Ders çalışmayı bıraktım hocam. Bundan sonra böyle...
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hahaha bugun öss için ne yaptın güzel soruymuş:D:D
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 huahusaduhsa iş yerinde, gayet sıkkın otururken "Bugün öss için ne yaptın" direkt yardı offf etraftakiler de tip tip bakıyor, bu niye gülüyor diye. uhszduhsdsaufo
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bir de beni düşünün sayın patiler...Halim içler acısı.Bu adamla her hafta muhattap oluyorum ben:( edik:imla
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yokum... efenim hırsız, aile, okul, final derken ben yokum. dönücem sanırım. dolayısı ile accountlarınızın banı henüz açılmadıysa bundandır, mesajınıza cevap veremediysem bundandır. her birine teker teker cevap vermek yerine buradan yazıyorum; bir süre daha yokum. :( üzgünüm.. üzgünüm derken bu olaydan dolayı sizden özür diliyorum "üzgünüm"ü değil bariz üzgünüm, üzgünümü. çok üzgünüm.. ne diyeceğimi bilemiyorum, dünyam parça parça dökülüyor. düşünüyorum da elimde cidden hiçbir şey kalmadı gibi. çok ağır, her şey çok fazla geliyor şu an.. aşabilecek miyiz? bilmiyorum.. derler ya, geçecek ama delecek de geçecek.. bu deldi çokta, kan revan içinde bıraktı ama geçmyor, geçmedi ve sanırım geçmeyecek. sadece şunu söyleyeyim, bu ay olanların olması yerine, duyduklarımı duymak yerine kolumu keserdim daha az acı verirdi.. bugünkü sınavdan sonra artık sanırım masterdan da atılırım.. her şey o kadar çok karıştı ki.. her şey o kadar kötü ki.. kanser gibi her yere yayılıyor.
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 günlük bugün 1000e yakın mail girmem gerekiyo akşamda bu kişilere mail atmam gerekiyo yetişirmi hayır ben ne dedim patrona yetişir tabikide dedim nie dediysem :S yarım saattir patide,facebooktayım mailler orda beklesin beni nese günlüğümü yazayım öyle başlıyayım dedimde hadi ben maillerle boğuşmaya gidiyorum mock
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 caaaaaanıım naber? bugün dersaneye gitmedim çünkü uyuyamadım. uyuyamadığım için geç yattım. geç yattığım için geç kalktım. olley. bi ara deneme çözmem lazım. burdan össye sevgilerle diyerekten bitiriyorum.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sınava gidiyorum günlük.Günün ekşını olarak sadece 1. bölümü çözmeye karar verdim.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 stresten ağlayacak kadar stres içerisindeyim. son 1 saatten az bir süre kaldı ve sözümü tutamayacağım. Bu ne yaaa!?!?! niye bu bilgisayar bu kadar yavaş işlem yapıyor ya.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Günlük. Sana yazı yazmak çok lame lan. = Ama yazıcam sadf. 2 gündür spor adına hiçbir bok yapmadım, üstüne üstük yemek yemek için bile yerimden kıpırdamadım lan, babam taraflarında paşalar gibi karşıladılar resmen. Hoş, zaten 2 hafta filan kalsam paşa göbeği yaparım orda. Allahtan rahat edemiyorum orda da döndüm hemen.
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben seviyorum ama derslerim hala devam ediyor.. herkes gitti okuldan finalleri bitti ama ben hala tıpış tıpış gidiyorum. hocalar bile gülüyorlar bize
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben. iyiyim ama değilim. çok güzel bir özlü söz biliyorum şu an buraya ama neyse. öyle.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 günnğğğkkk 2 saatlik uykuyla duruyorum. bugün bi deneme çözdüm fena değil gibi. dünküne göre yani sjhdf işte artık uyku vaktim geldi. öpüldün canım =)
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Günlük, sonunda aldım lan. gidip izlicem şimdi, of çatlıcam. dvd nin kumandası sux ayrıca, doğru türkçe altyazılı çıkmazsa ağlıcam büyük ihtimalle.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 günlük içimi dökesim var. ama içimi dökmeye halim yok. kötü lan. böyle olmasa iyiydi ama hiçkimseye kızamıyorum da. ne olduysa ben yaptım çünkü
Öne çıkan mesajlar