darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 üstteki merak etme en fazla 2ay unutmak istersen 1ay sürüyo acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük sınavlar bitince foruma sardım aslında bu huzuru, neşeyi daha güzel değerlendirse miyim diyorum ama neyse aklıam bişey gelmiyor böle iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük süper bi ülkede yaşıyoruz ya, her an sürprizlerle dolu vs. mesela duşa girmek için soyunup dökündükten sonra hiç haberini almadığın bi su kesintisinin vahim sonuçlarıyla karşı karşıya kalabiliyor insan, fevkalade ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük bugun hiperaktif günüm sabah kalkınca normal dönceğim günün öncesi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük hava buz gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük, ilk hafta yoğun geçecekmiş tatilin öyle anlaşılıyor ki bu iyimser tahmin. diğer arkadaşta işini tam yapmalı ki uzamasın çalışma süresi. yarın, 2 gün için kaçacağım bu yoğunluktan. sonra dönüp buradaki işleri bitirmeye çalışacağım. umarım 1. haftada biter de 2 hafta tatil kalır düzgün. bugün öyle bir gündü işte. öyle işte. günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sevgili günnük raid bitti ben yatar hadi iyi geceler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 günlük çok sarjoşum lan. baya şarhoşumoffff...... arka var allahtan yanımda gksdjdşhgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 baş ağrısından heri potır kılığında geziyorum ahsgah. o değil de o neydi be çakıldık sahnede. başım feci. lan, doktora gideyims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 7. raki dublesiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günlük uykum kaçtı lan. gelir belki du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günlük ben kafayı yedim rejimde yalan oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günlük lan galiba ilk mesajım doğum günüm lan hehe ama pederle kavga ettim atar yaptı bende ona atarlandım .ikerim evini deyip çıktım. gitmiyom eve fistandayım lan fasdfsa annem ankaradan gelsin alıcam eşyalarımı amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 edit. ( edep lamn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha hacklendin mi lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Lan günlük , sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha cok dandik bi gun. ayrica yatiyorum bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 1.5 dürüm döner yedim aspava bu işi bilio be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günlük, ders çalışacaktım oysa ama saat 4 olmuş ben yatıyorum ne kadar gerizekalı sorumsuz bi insaım ben.. kendimi yenemiyorum.. buna rağmen üstün görüyorum diğerlerinden. off! salak kafam off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günlük saçımı kestirdim yine:) güzel oldu be baya bi kısaldı sankim ama yakıştı be:P millet yakışmış diyo ayıp olmasın diye söylemiyolarsa yakışmış etraftan gelen yorumlara göre. yarın evde olmicam günlük oh be ev ahalisini çekmek zorunda kalmicam. akşamda kuzenimde kalıcam ohh miss şimdilik hayatım iyi gibi günlük web tasarımı konusuna gelince msnden konuştuğum çocuğun bu alanda bi sürü yarışmada birinciliği,ödülleri vs.. varmış dün bana şuanda yaptığı tasarımı gösterdi 4*4 grubunun sitesini hazırlıyo ilk ben gördüm eleman süper yapmış yalnız. içimde daha büyük istek oluştu bu konuda,elemanda ben yardımcı olurum sana aklına takılan her konuda didi:)iş konusunda şans benden yana aşka gelince karışık hala çözemedim bu çocuğu çözemicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 günnük herşey bok gibi.. iki giden bikaç şey bokun altında kaldığı için görünmüyo bile.. by 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sevgili günlük dün aladağlardan döndük ama o kadar yorgundum ki direk uyudum ondan 2 günü birden yazıyorum lahitkayada[3150metre] zirve yapamadık zirveye 100 metre kala geri dönmek zorunda kaldık.Lanet olsun bir türlü eksik malzemelerimizi tamamlayamıyoruz para lazım para. sen kalk istanbuldan niğdeye git oradan çamardı köyüne dolmuşla gitmeye çalış oradan kamp alanına git bissürü dert çek kampı kur sabah erken kalk zirveye yürü karlar içinden ondan sonra da bak zirveye 100metre kala kar buz tutsun kramponun yok diye geri dön neyse günlük küfür etmicem burada bitiriyorum istanbula döndük uyudum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sevgili günlük bütün gün boyunca evdeydim çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bi bakalımmm...Hımmm...Tam olarak bir hafta yani yedi gün.Değil mi Albert?Yani bu yedi gün boyunca günde bir doz olmak üzere preslenmiş okyanus yosunu yedin.Değil mi Albert?Öyleyse önümüzdeki iki hafta içerisinde okyanusyaya gitmelisin.Değil mi Albert?Albert şişşşttt sana diyorum!Albert,Albert allah cezanı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar