HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bugün bütün korkular şekerkamışlarına döndü , emmekten hiç tatları kalmadı (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sevgili günnük,banada kalbin kadar temis bu sayfayi ayirdigin icin coooook te$ekkür ederim merci hayatim.(ehe kalbi olan bi günlük hede..) bugün yarinki matematik yazilisina calisamadim bile,gecen yazilidan 20 puan üzerinden 1 puan almi$tim sadece,bu kurtarma yazilisini gecmem lazim yoksa kendimiii intiiiiiaaaar etceeeeeeeaaamm!bunalgülü gecmem laziaam.. =p herneyse günnük annicagin bi an önce calismaya ba$lamam lazim böhüü..! ha sevgili günnük bide senin o güsel sayfalarini bir bir koparmak lazim ya neese :-D hede hödöö[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sewgili gunlıuk dielim ılk once yoksa ayıp olur :-P bugun ucanadam ile kadıoye gttik cok yoruldum detayları sonra anlatırım...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sevgili günlük; nabers? ben iyis bugün son sınavımı olacapğım ondan sonra 1 hafta tatilim var şu geçen hafta yağmakla kalmayıp ağzımıza ağzımıza giren kar saolsun ertelenen sınavblar oldu eh böylelikle ders yapmamaya karar vermişler. ne mi yapacam peki? evet günlüks işte en sevgili olay geliyor.. WOW aldım sonunda onunla çıldıracam obaley kıymetlimissss.. neyse günlük ben daha 10:40 deniz otobüsüne yetişeceğim şimdi gitmem lazım byessss..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sevgili günlük 19 haziran saat 9.30 civarı bir suikast yapmayı düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 pek saygıdeğer günlük... allah belanı versin bi mok olmuyo hiçbi günümde napcam ben?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hacı benim işler bozuldu.işler tam takır. Bacak kırıldı topal hilmi olduk hade hacı bye dikkat et yapraklarını yedirtme.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sevgili günlük ... bugün cuma!okul yok erken kalkma yok çok mutluyum hafta sonu babmla all star maçınjı izlmeyi planlıyorum...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sevgılı gunluk arkadaslar yurttan atılmıs kıl ev arkadasım eve almadı adamları bende kavga ettım onla bu gece dısarda yatabılrım bundan cıkardıgım ders sudur eve cıkarken kontratı kendı ustune al.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yarınki planlar suya düştü günlük...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sevgili gunluk hymnchuck kadar al benden bir o kadar....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sevgili Günlük bu gün cuma yarın cumartesi :D puhaha[signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 naber lan günlük şu an ultima oynuyorum özlemişim beaaaa =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 şu an ufo video su izliyorum:(korka korka ya bunlar ne iğrenç şeyler allahım beni bunların eline düşürme diorum ya çok korktum:( günlük be üffff yarın sınav da var he napcaz e ben daha hazırlığım kötü puan alsam nolur bişi olmas di mi yok yok olmas.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ey gidi günlük: monoton hayatıma bugün renk geldi herzamanki gibi tarlaya giderken araba bozuldu değişik bişey deil benim arabanın bozulması ama sinir oldum hayatımı yedin lan araba!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kendimi kötü hissediorum,çok yalnızım be günlük :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sevgili günlük berbat bi gün oldu benim için çk kötüyüm anlayacağın herşey kötü.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sevgili günlük; Beyaz show seyrediyorum güzel konuklar var zevkli geçiyor... Ak_am saat 4 de maç var Nba maçi Çaylaklara kar_i 2 ci senesindekiler bekliyorum malibu iccem biraz dü_ünüyorum ne katsam... Karnim ac tavuk yemegi var canim istemiyorum..... Ebru günde_ beyaz Show a telefonla baglandi Hakan altugu ile sevgiliymis eahaeh hadi Günlük koydum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sevgili günlük biraz düzeldim galiba paticik kendime getirdi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Günlük bey; Sabah geç saate uyandim ve geceki Çaylaklar maci cok zevksizdi..Isallah bu geceki smac yarismasi cok zevkli gececek..Günün ilerleyen lisimlarinda yemek yemeyi ve baskete cikmayi düsünüyorum hade bye.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sevgili günlük, bugün kendimi berbat hissediorum,salı günü sözlü sınavım var, ders çalışmam lazım,bunun içinde tüm haftasonu eve tıkılmam gerek,ah kahretsin havada ne kadar güzel,olurmu şimdi evde oturup ders çalışmak,offf pofff... sınav var,ders çalışmam gerek tamam ama bide üstüne sınav zamanlarında midemde uçuşan kelebekler dahada hareketlenmiyorlarmı,sanki gidip konabilcekleri bi yer varmış gibi,kusmak istiorum,kurtulmak istiorum onlardan ama oda olmuo... yani özet geçecek olursak şu an herşey bok gibi kesinlikle, nefret etmek istiyorum herşeyden okuldan şundan bundan ondan ama etmemem gerekirmiş neden çünkü bize öle öğrettiler psikoloji dersinde,ruh sağlımızı bozmamaya çalışyoruzya... bıktım vallahi be günlük,iiki günlüksün yani günlüklüğünün kıymetini bil... [Bu mesaj zeyra tarafından 19 Şubat 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sevgili günlük; Bu gece Ankara'ya dönüyorum. Antalya'daki iki haftalık sefam bitiyor yani. Hiç gidesim yok ya. Okul okul okul! Doğduğumdan beri okula gidiom mına koym.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 su an lan party de bildiriom :-P maxuth bellow cheester(ben :-P) bodrack uo uzerinden frp yapıoz :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu akşam all star maçı var:) babamla organizasyonu kurduk..benim colalarım babamın biraları ve cipsler hazır yenilmeyi bekliyolar....maçı inşallah batı alır be günlük..kobe yi de çok özledik bu arada:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Çok sıkıcı bi gündü...Beni bu havalar mahvetti :=/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar