CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 herkes bilsin !!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 herşeye rağmen my life is not sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 captain iyiymiş =) efe , rezilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gunluk asiksan ve asik oldugun insan sana insan gibi davranmiyorsa bileklerden mi baslarsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hayır aşık olduğum adamdan başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya benimsin ya kara topragin ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 günlük bana aylar sonra bira içirdiler lan. üstüme sigara kokusu sinmiş az önce farkettim. ögh. yeşilay ftw. hadi lan ne yeşilayı, koyim yeşilaya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sankim bana bi 70lik devirdi. içtigin 2 bira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ben bırakmıştım yahu, aylardır içmiodum. bi garip hissettim onca vakitten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 zamanında istenildiği üzre; allah belamı versin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Madcat said: zamanında istenildiği üzre; allah belamı versin günlük. +1 de bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yorgunum, üzgünüm, sıkıntılıyım.. ne yapacağımı bilmemeyi hiç sevmiyorum. herşey için hazır yol haritalarım vardır, "böyle olursa bunu yaparım, olmazsa şu.. ve şöyle bir durum olursa ise ya bunu yaparım veya durum kaçılmaz ise bunu denerim..." tüm zamanım programlıdır (saat saat değil, öyle bir delilik yok ^_^ hayatımın akışına ben yön vermeye gayret ederim, şansları ıskalamamaya çalışırım) ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.. ve cidden bıraktım akışına.akışına demişken izleyici değilim. oyunu diğerlerine göre oynuyorum. onlar sert ise ben daha sert oluyorum, yavaşlarlarsa ben de yavaşlayıp duruyorum. kendimi, kendi yolumu değil; onlarınkini izliyorum bu hoş değil. fakat şu an ne yapabilirim hiç bilmiyorum.. sadece onlarla birlikte gidiyorum ve sanırım bir çıkış arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok ilginç be günlük sanki canı yanmış gibi sürekli bi sataşma havası laf sokmaya çalışmalar hatayı hiç aramazlar kendilerinde bi durum oldu,hemen sataşayım aman eksik kalmadan sonra aradan saygı da çekilir hoş olmaz. en güzeli susmak bence hiç olmamış gibi davranmak uğraşmayı da kesmek ya da uğraşmaya devam edip konunun kapanmasına izin vermemek tercih zor tabi sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 selam gunluk, brunch yaptim evde kendime, çok kralim.bole 50 çeşit peynir falan vardi, hepsini kendim yedim.danish blue vardi, emmantel vardi, kars gravyeri vardi baya bisi vardi.çok sıkıldım ben yalniz basima lan = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 günlük 10 dakka filan ders çalıştım vay. heroes izleyip devam edicem söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 günaydın günlük.. bugün saat 3te uyandım ve uyanır uyanmaz bunalıma girdim..bütün günüm öldü düşüncesindeyim çünki param yok ama gezmek istiyorum nası yapçaz..günlük dün gece 5te geldim eve.. günlük vizeler bitmedi bitmiyo.pzt salı çarş yine vize var ve pazartesi olcağımız vize hakkında hiç bi bilgim yok. günlük maç vardı iptal olmuş iice moralim alt üst.. bok gibiyim günlük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 günlük, oldukça zor 1 günden sonra tekrar aynı halime döndüm. gerçi dünde çok kötü değildim 3-5 an dışında etraftakiler sağolsun.. çok çabuk mu normalleştim diye düşünmeye başladım garip. ayrıca çok yorucuydu ortam + yol. her neyse, bugün iyi uyumuşum. Uyandım, okula döndüm, kitabımı okudum. güzel bir esermiş Bir Ölünün Defteri. sana da tavsiye ederim. bazı yerlerde kendini bulabiliten var. yine neyse, güle güle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Günlük hava -20 dereceyi görüyor. Bende donuyorum haliyle. Herşeye rağmen tüm neşemle uğraşıyorum işlerimle. Hayal kurmayı özlemişim be ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Aga Naber lan? Neyse cuma günü arkadaşlara gitmiştim. Bugünde kira muhabbetine eve dönmek zorunda kaldım. Ne yaptığıma gelirsek; Gece ''Anında görüntü show'' u izledim. İlk defa full izliyordum. Program hakkında tam bi bilgi sahibi oldum sonunda. Doğaçlama skeç yapılıyor 5-6 kategori altında falan. Programa Ferhat Güzel konuktu. Yine odunluk rekorlarını egale etmeye çalıştı. Program sonunda ''Ha şimdi anladım naptıklarını'' tarzı lafı ile bütün gece sap sap neden oturduğunu anlattı halka. ANLAMAMIŞ. Aga böyle adamlarda var. Programsa çok güzelmiş. Her hafta izlerim artık. Gece 3 gibi arkadaşla oturduk KOF 97 oynamaya başladık. Süper sınırsızdı. Dövdü beni bol bol aga. Ne biçim arkadaş var. Boyunada ''Tamam lan sana Orochi serbest'' dedi aga. Dalga geçti. Üzüldüm. Sonra KOF 2002 ye geçtik. Tokatlıyordum. Bot gibi adam. Fix aynı hareketleri yapıyordu. Dayanamadım aga sonunda ''Olm yapma bak ben daha kralını yaparım'' dedim. Ama ben yapamıyordum. Ama yuttu keriz ekekekekek. Sonra Ramon die gay (yazıldığı gibi okunuyo) kılıklı bir adam aldı aga. Korunduğum halde süperi işliyordu. Ama ossun. Ralph in 97 de ki gerilip yumruk attığı süperi normal hareket yapmışlar. Şeker olmuş. Fix o hareketi yaptım. Dayak yedi. ''Harbiden daha kralını yapıyormuşsun botluğun'' dedi. ''Sen kaşındın'' dedim. 6 gibi yattık. Gerçi bana kalsa ''Olm ne yatması hadi Samurai Showdown'' lafım ile SS e geçerdik. Ama 3 gündür uyumuyormuş. Topik işte. 12 de kaldırdılar. Kahvaltı etcekmişizmiş. Ettik. Ondan sonraki tüm öğle arkadaşın ''Olm Lost u sevmezsin gidip çocuk gibi anime izlersin'' deyip Lost un 3. sezonunun bir özetini vermesine baktım aga. Tabii ben bu arada diğer arkadaşa ''Olm yarın iktisat vizem var. Kalk gidek vodka, rakı bişiler alak'' dememle geçti 14-15 arası. Ama ev sahibi arkadaş hasta olduğu için, yani kendi içemediği için izin vermemesi ve benimde yalvarmamla 2 saati geçirdik (15-17). Sonunda vizem var laaaaan deyip kaçtım mekandan. Eve geldim. Ama daha hiç açmadım kitap ve notları. . Gerçi yarın 13-14 te sınav aga. Çalışırım o saate kadar. Daha 14 saat var eheheh. Gerçi 2 saat daha nette takılma desen, sonra 6 saat uyku desen 8 saat gider. Yani 6 saat. Olm 6 saatte dünyayı fetederim lan ne diyon sen. Yani ben yaparım o sınavı. İşte öyle aga. Ya da böyle bişiler işte. Neyse işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cok yordu be gunluk bugun ders hakkaten cok yordu ama seviyorum ben o insanlari ya "cok guzel anlattin tuuba abla" dedi yilmazcim ayh, ne demek efendim ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oda toplamak 3gün oysaki oda dağıtmak 5dakika temizlenmek yarım saat ama kirlenmek 1dakika sevmek birini,zor ondan nefret etmek,bir hata yapmak,doğurmak,büyütmek çok uzun çocuğunun ölmesi çok çok kısa kilo almak günde 3 öğüne bakar kilo vermek 25874305346 öğüne NEDEN YA NEDEN? haksızlık değil mi? ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benim de odam daginik soyle şu yukardakine ve bu daginik suresi 1 aydir falan düşün ne kadar zorlanicam toplamak istedigimde, neyse ki istemiyordum da zaten aradigim herseyimi buluyordum bugun yemek yaptik kuru-pilav ohs guzeldi ara sira makarnadan kaçmak lazim yoksa makarna agaci cikarabilirim icimde gunluk biliyor musun, 2 ye ayrilmak ne demek çeşitli sebeplerden 2 ye ayrilabilir insan mesela cok celişkidesindir 2ye ayrilabilirsin veya sinirlisindir karsindakini 2 ye ayirabilirsin sinirimden catlicam lafi da burdan gelir sanırım cıt eder iki dori olursun neden boyle sacmaliyorum cunku sacmalamak istiyorum ben ozumde sacma bi insanim cevrem yanilmasin sacma olmak da bi o kadar eglenceli be gunluk insanin kendi olmasini sevmesi de bi o kadar eglenceli ben seviyordum ya neyse ki, mutlu olabiliyordum bunlar aklima geldiğinde. huzurlu ve mutluyum ustelik de iyi bi kalbim var, neden mi anlatayım: dun elma yerken "annem cok şık elmali pasta yapardi, olsa da yesek" dedim bugun derse gittigim yerde bana o pastadan ikram ettiler ki yemeyeli çok yil oluyodu vay dedim keşke bi laptop neyin isteseymisim o an agsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sevmek bir ömür sürer , Sevişmek bir dakika . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar