Villians Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 günlük ya yine proje çalıması var bugun yaf...kusucam artık proje proje sonum hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 türkiye tarihi (göktürkler uygurlar zart zurt) sosyoloji toplumsal kurumlar (eğitim din siyaset zart zurt) ve tanzimat (muallim naci şinasi namık kemal zart zurt)ve ilkler (karabibik taaşuk-u talat ve fitnat zehra zart zurt) çalışıcam yapabilirim di mi kız? güven bana anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 günlük yine yeni yeniden... seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 günlük lan...senle sinemaya gidelimmi öss yüzünden sosyal hayatım kalmadı olaya bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Intihar girisiminde bulunmusum meger dun. Cek Cumhuriyeti'nden gelmis bi sise Absinth uzerine bi sise Absolut, sonra birer bira, sonra bi sise gold tekila. Olebilirim her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gunnuk destur kahvaltiya gittim o nu gordum. Sabah sabah cok guzeldi be. Tum karakterimi degistirecek insan o. Kismet artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çok üzülüyorum ama yarın ayrılmak zorundayım yoksa ikimiz için de çok kötü olacak bütün zor işler hep bana kalmak zorunda mı..? dediklerim sana değildi günlük saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Lan günlük. 2 gündür adam gibi konuşamadım çok sinir oldum bak. Bide "akşama yorum yaparım" dediği yazıma hala bi yorum yapmamış. Hala beklemedeyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bana bundan alsana günlük :( benim evde bu kadar lamba yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Günlük. Çok canım sıkılıyo ya. Bi arkadaşı bekliyorum. Hala gelcek işallah. Bişi okutucam sonra bişi hesaplatıcam kalkıcaz gidicez ya. Çok da bir şey istemiyorum ki. Ayrıca hanımefendi de hiç girmedi bugün sanırım patiye. O kadar mesaj çektim mesajlara cevap veren eden yok. Dün gece de rüya görmüştüm =( gerçi zannetmiyorum. Yoktur canım öyle bişi =) Ölmez benim sevgilim =) Çünkü o ölümsüz =) [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 17:29 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Beyefendi hiç sinirlenmesin zaten hiç halim kalmamış=) 2 gündür annemin işkencelerine tabi tutuluyorum 3 haftadan sonra eskişehire gelmişim evde vakit geçiremedim Dün çekti kolkumdan çarşıda alışverişe götürdü Sözümona saat 5 gibi evde olucaktık gece 11de anca döndük eve Yatağa nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum Gece beyefendiden gelen telefonlar tüm odayı inletmiş onu bile duymamışım Yorgunluktan gebermiş bitmişim sevgili günlüküm bide bana trip atıyor yorumda yorum diye=) Gün 2: annem tarafından işkenceye devam 10 gibi kaldırılıyorum yataktan Sofrada gözlerimi yarı yarıya açmışken azıma bişiler tıkılıyor sonra hemen arabaya atlanıp saçma sapan bi aile toplantısına gidiliyor eve saat 6da anca varılıyor ve bidaha eve geldiğimde (gelirsem) dışarı çıkmaya tövbe ediliyor Tamam ya ikinizde trip atmayın çok seviyorum ben sizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Evet. Sefkilimiz yeni bir dile de geçmiş. Üç (3) kelimelik bir cümleyi yine üç (3) kelime ile yazmış ama farklı bir dilde yazmış. Yani böle ingilizce, fransızca filan onlardan diil. Böle garip. Öle rastgele basmış işte harflere manyak karı =) Yapmış yorumu. Tamam. Yeter benim için. Şimdiiii. Geriye tek bişi kaldı günlük. Haftasonunu, daha dorusu Cuma gününü beklicem. =) Tatlı yapıcam diye tutturur bu şimdi yine. Ben bişi demiyorum o yüzden. Ellerine sağlık derim direk mideye indiririm zaten =P Cuma akşam Ultima Online dersi vericem. Mage olcam diye tutturdu. Olsun bakalım =P Cumartesi günü hep birlikte skill kasıcaz =) Öle işte günlük. Napim lan canı sıkıntısından bu kadar çok yazıom. Sende o kadar bekleseydin bi de yapıcak bişi bulamasaydın senin de canın sıkılır sen de günlüğe sık sık bişiler yazardın artık. (Oha garipliğe gel. Günlük günlüğe bişi yazıyor O.o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük birbirimize hesap verme yeri değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük çıldırıcam ben sanırım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük, komik lan burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ulan günlük bi gün çık yeter lan de çek git buralardan bence...seni kullanıyolar günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük seni kullandığım için üzgünüm ama napalım be riverside dinleme zamanı yaklaşıo be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük haftaiçi günde 12-13 saat okulda durmayı, cuma akşamı dağıtmayı, hafta sonu da yorgunluktan yataktan çıkamamayı daha ne kadar sürdürebileceğim bilemiyorum, bedenim iflas etti ama dayanması lazım en azından bir hafta için daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gunluk, msn guzel bişey, soyle insanlara. telefon var sonra bir de, muthis bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Günlük yoğun bir haftaya başlamak üzereyiö-her zaman olduğu gibi-.Artık kendimi böyle uçsuz bucaksız mal varlığı olan her şeyi kendisinin yapması gereken manyak biri gibi hissediyorum=)Sürekli bir işim,uğraşım,meşguliyetim var.Boş zaman denen şeyin ne demek olduğunu hayatım boyunca hiç öğrenemedim.Ama olsun ben böyle mutluyum.Napıyım yani malak malak oturup vakit mi öldüreyim?Neyse günlükçüm ben birazdan uyuycam.Öptüm seni kendine iyi bak.sende erken yat sabah zırvalıyorsun sonra=)domuz seniiiiiiiii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük ben senin teee ....%&/%% .... %&%/&%+&(%)....%+&+&++%....anladın sen onu...oh be rahatladım...şerefsiz günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük sonunda assingment bitti oh be rahatlatım.. neredeyse bütün gün riverside dinledim aşık oldum şarkılara resmen aşık...yok böle yani gittim biryerlere dönemedim daha evet yoğun bir hafta yine beni bekliyor hadi bakalım neler olcak [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 23:31 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 günlük allah belamı vermesin demin bi sümkürdüm dedim aha beyin sıvısı akıcak şimdi lavaboya. off lan bayılıyodum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 sabah graphics & design dersi için, fotoşop ödevini bi arkadaşımla beraber yaptık günlük, sonra akşamüstüne kadar muzık dınledım daha da sonra arkadaşlarla buluşup 300 e gittik, bi gaz çıktık filmden ki sorma günlük. Kısa film çekme hayallerine daldık bi an. Sora geçti. Şimdide nası uyuyucam onu dusunuyorum gunluk, uyku ilacın varmıydı fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Günlük Detroit Pistons'a ana avtar düz gittim rahatladım. Sen de yap lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar