khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Günlük gidiyorum bu diyalardan neyse gider ayak yine bu pati'de bulduğum bir şarkı sözü ile veda ediyorum belkide şu sıralar benim için duygusal sayılabilir; ====================================== belki bir gün özlersin ... başka adamlarla başka şehirlerde yürürken . okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan belki dolar gözlerin . başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin ... seçtiğin bu hayat geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan sessiz harfler seçersin . başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin ... belki bir gün özlersin ... sil gözünün yalnızlıklarını ... o an fısılda duvarlara adımı . bin bıçak var sırtımda , biniyle de adaşsın herbiri hayran sana ... ====================================== Okuduğumda gerçekten etkilendim belkide içimden birşeyin ilk defa kopması değildi bu ama bu sefer gerçekten büyük bir parça koptu ... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 23:58 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günnük.. bıktım artık bu össden yaa.. iyice bunaldım.. 76 gün kaldı.. bu gün de bitti.. 75 de sen şuna.. off günlük offff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük...sinirliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük, yine okul var yine ayaktayım bu saatte.pff yeter artık diyesim geliyo da,diyemiom lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük sınava gidiom şans dile kırarım yoksa boynuzunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bol şanslar Dragon, Günlük be,bugün çooooook işim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Günlük Bugun Okula Gidecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük bugün hiç çalismak istemiyorum nedense... böyle anlarda mühendis yerine sanatçi falan olsaymisim diye düsünüyorum nedense hep... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük eve erken geldim canım sıkılıyo aslında sole bir sahile insem iyi olur evet evet en güzeli aksam gorusuruz günlük he bu arada onu gorursen öp bnm icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük hastayım hala, evdeyim ve uyuyorum [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:33 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük sınav ii geçti. 3 sayfa yazı yazdım, lanet uluslararası politika.. bu arada saol chagy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük cuma günü işallah işim çıkmaz. clymorla yemek yicez lütfen işim çıkmasın sen bi ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Günlük bugun blackjack ten 90$ kazandim ne ismarliyim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlüüük teddy sana şarap ısmarlasın,sen de o şarapları bana ver.nası fikir? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 21:20 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Günlük, biraz daha fazla sefgi sözcükleri kullanmalıyım.Herkesin hoşuna gider böle şeyler duymak.Ben de diyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 günlük, hiç çalışmayarak öğretmenlerle dalaşarak savaştığım eğitim sistemi beni ele geçiriyor. bitik bi adamım ben ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya günlük sıkılmaktan ölücem...ne pc oyun kaldırıor ne ps2 var ne bişi..ölüyorum evde ya...filmlerle kitapları da ezberledim..grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Günlük, saat 4 oldu be günlük. Yarın sınavım var be günlük. İnsan bi uyarır be günlük. Sen de hayırsız çıktın be günlük. Neyse iyi geceler günlük. Gömdüm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük bu kadar stresi nasil kaldiriyorsun ? herkes sana yükleniyor.. günlük adin ne senin ? "günlük" mü? nerelisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gunluge gunde bir kere aksam yatmadan once gunun ozeti yazilmaz mi? siz bu gunlugu ayiptir soylemesi hayat kadini etmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük seni hiç sevmiyorum babanıda sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük tam olarak 1 saat 42 dk dır ders çalışıorum ve 3 saat daha çalışıcam.. hay ben bu macro iktisatın daaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük senin için söyle böyle diyorlar dogru mu ? öyle böyle degil ... söyle böyle diyorlar.. diyenlerin yalancisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük 1 saat 42 dk dır ders çalışıom demişim ya, yannış eksik yazmışım ben onu.. 12 saat 42 dk dır olcaktı o günnük. eve evet yannıs okumadın 12 saat 42 dk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 günlük saçlarımı çekiştirsem daha çabuk uzar mı? aynalar yaralıyor beni günlük. bi de ben bu okula çok alışmışım günlük ya, ki daha bu sene geldim. 4 senedir okuyanları düşünemiyorum valla. ve bugün şunu farkettim ki, en fazla iki hafta sonra sınıftaki herkes rapor almış ve evine kapanıp öss çalışmaya başlamış olucak, muhtemelen ben dahil. çok özlicem hepsini ben. okulu da. seneye bok gibi kalıcam valla üniversite kapılarında. daha şimdiden özledim liseyi, "lisenin kıymetini bilin" diyenleri de yeni yeni anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar