fixxer Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Zephyros buraya açılmamış ve sanırım burası tam yeri hep bişiler yazmak olmaz diyip adam farklı bişi koymus sahsen ben gülmekten öldüm bittim yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ayrıldık be günlük.. ne güzel zaman geçirdim onunla.. sevgilye mutlulukl hatırlayacağım. eh ne kadar doğru dediler.. bir kurt yalnızlığı seçerse geri dönüşü olmaz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Günlük, acaip bi durum içindeyim.Bağlandığımı hissediorum, hem de ayrılamaz atomik bağlarla (kimya dersi efekti şeysi). Şimdi ne yapıcam bilmiorum, kendimi uzak tutmaya çalıştım, olmadı.Kendimi tehdit bile ettim, uzak dur, bitti bu iş filan diye; olmadı. Yani günlük var ya, işalla gelip de okumaz buraları :) Okursa da sen beni tanımadığını filan söyle, "yoldan geçerken geldi yazdı sayfalarıma" filan de lüüğtfen. Bi de günlük, o varolduğu sürece; olmaya kassam bile mutsuz olamıorum.Bi rahatlama gelio o saniye onun da nefes aldığını bilmek, beni aklına getirdiğini hissetmek. Günlük yerinde olsam beni kovardım, amma ötmüşüm :) Hade pyéé. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Kavga ettik günlük. Öpüştük barıştık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ben çok şanslı bir adamım aslında ne kadar inkar etsemde .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 günlük anneannemin kız kardesi geldi bize, cok özlemişim günlük cok seviyorum ben onu, boyle pamuk gibi yüzü öpesim geliyor gordukçe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 her gün daha iyi anlıyorum sevdiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Günlük bütün kış uyudular bahar geldi şimdi kaloriferleri deli gibi yakıyolar, pişiyoruz, cam açınca da rüzgar esiyo zaten cam açık yattım diye boynum ağrıyodu 2 gündür. Bi çözüm bu, aç kapa aç kapa artema oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 günlük 1 aydan fazla bir süredir kendi kendime gelliştirdiğim mutluluk yine onun yüzünden bozuluyor. hala mı ya, yeter, sıkıldım. "i wish i could eat the salt off of your lost faded lips" demek istiyorum ona günlük. hatta she puts the weights into my little heart yani. umarım şimdi çekeceğim güzel uykudan sonra sabah onu unutmuş bir şekilde uyanırım ve pazartesi onun o küçük kahverengi gözlerine baktığımda kalbimin yarısının karın boşluğuma doğru kaydığını hissetmem. ama büyük ihtimalle 2 ay daha bu "belki" durumu devam edicek, taa ki herkes öss için rapor alana kadar ve herkes öss'ye odaklanana kadar. belki öss'den sonra.. ne dersin? keşke emin olabilseydim günlük. bir şeyler emin olabilseydim. yalnızca bu değil, şimdi perspektifimi geniş tutuyorum, hayatımda bir şeyden gerçekten emin olabilseydim işte o zaman gerçekten huzurlu olurdum. çünkü hiçbir şeyden emin olamamak çok yorucu ve yorgunluk huzursuzluğu getiriyor bana. her gece aynı sahne baştan oynanıyor rüyalarımda günlük. pembe bir tuvalet giymiş, ama pembeyi sevmeyen ben bile o kadar seviyorum ki bu pembeyi; ve saçları, binlerce kelimenin ahenkle birbirine tutturulmasıyla oluşmuş, güzellik adına yazılmış bir kompozisyon gibi, süt beyazı omuzlarına dökülüyor. bir kedi gibi; hırçın, sevimli, zarif, narin. o kadar parlıyor ki, rüyamda kendimi bile göremiyorum, ya da gördüysem bile hatırlamıyorum kendimi. yalnızca o var, bir dans pistinde, ahenkle dansediyor, o güzel, tatlı, şirin gülümsemesi var yine yüzünde. uyumama bile gerek yok bu rüya için. keşke onunla hiç karşılaşmasaydık. kurtar beni günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 gunnuk kafam cok rahat.hıcbıse benı rahatsız etmıo.uzulmuorum, oturup dusunmuorum...sevgılı olayları bıttı.ıyıkı de bıttı.harbı bırıne baglı yasıosun.anlamsız bı sekılde uzuluosun.gerek yok.illaki bırı olucak bıgun ama artık baskasına verıceem sevgıyı kendıme vermeye basladım.cok daha guzel oluo.sen de dene bi:)kendımı 2kat daha fazla sevıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Dünya Gezegeninde sıradan bir gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük bugün başıma gelenler,bırak pişmiş tavuğun,kuş gribi yüzünden telef olmuş tavuğun başına gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 geçmiş olsun. günlük aynıyım. hatta daha iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dnz:gunnuk acayıp pozıtıfım:) bu ben mıyım.ne dersın? gunnuk:evet sensın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yarın çok kazık bi yazılı war ama hiç çalışmadım,içimden gelmio..naapıcam bilmiyorum,sanırım yarınki yazılı bana bi güsel koyıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yarın çok kazık bi yazılı war ama hiç çalışmadım,içimden gelmio..naapıcam bilmiyorum,sanırım yarınki yazılı bana bi güsel koyıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük yine bir pazar günü ve ben yine son 2 dersten kaçtım. ama sınıfın yarısı da kaçmıştı zaten. senkronize bi hipnelik yapıyoruz yani her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bugun Annemin Yeni Açılan Güzellik Salonu İçin Broşur Daattım..Yeni Nesil Kızlar Çok Cool Olmuşlar Broşür Dağıtanları Adam Yerine Koymuolar Laf Sokuncada "Pıslıııık" Diyip Gidiolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük abazaların hepsi yok edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük mutlu iken mutsuzlugu istemek bir hic ugruna wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Günlük bana doktordan randevu al lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük benim kendi günlüğümm daha iyi en azından o internetteki herkese yayınlanmıyo:D bugün çok güzel bi gündü hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 herşey iyicene arapsaçı oldu günlük. Çıkar yolu'da yok.. keşke kendimi klonlayabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yav, demon stone diye bi oyun aldım, grafikler iyi güzel cici bici, senaryo fena değil iyi güzel cici bici, oynanış eh fena değil cici bici, yalnız aldığım gün bitti oyun, ühü lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük ben aşığım...evet hiç olucaımı sanmıyodum olanlardan sonra ama oldum.....günlük...keeenshhiiiiiiinnn günllüüük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar