asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Canlanıyor kalbim yeniden sanırım. Sevindirici bir gelişme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 selam günlük keyfim yerinde tek bir lafı beni sevindirmeye yetti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük ben kaçiyorum, kendine iyi bak. burdakilerin aklina uyma , beni dinle sen.. benim su isi de yapiver be.. hadi gözünü seviyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük solesene gelsin msne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Günlük; 1.İstanbul'un havasına 2.İstanbul'un kızlarına güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük neden bilmiyorum ama mutsuzum K3Nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük senenin başında hoşlandığım bi kız vardı, konuştum filan olmadı. neyse, şimdi iyiki de olmamış diyorum, çünkü o kadar gerizekalı, takıntılı, manyak, sorunlu bir kızmış ki, ziyadesiyle cinlerimi tepeme çıkartıyor ne zaman diyaloğa girsem. zaten gerekmedikçe konuşmuyorum kendisiyle, çünkü nedense kendisiyle "herhangi bir sebepten" dolayı konuşmak zorunda kaldığımda sürekli bir üstünlük taslamalar, artistlik çabaları, ayar verme çalışmaları gözlemledim. az önce de kendisinden bir hafta evvel de istediğim bir cd istedim, daha önce istediğimde "getirmicem" diyip kestirip atmıştı. kendisinin sorunlu bir insan olduğunu ve -hani tam da denk gelmiştir ya- o gün de regl olabileceğini düşünerekten çok sallamamıştım. bugün bi daha sordum, ben sana daha önce vermiştim o cd'yi zaten filan dedi, dedim şarkıları kaydetmiştim bilgisayara ama format yedi filan. merak etme ertesi gün getiricem ve bu sefer cd'ye kopyalicam şarkıları, yemicem cd'ni dedim. tamam getirmicem dedi. yani getiriceksin? dedim. hayır getirmicem dedi. peki dedim ben de. umarım ölür. ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük kızları şımartmayı seviorum.. ilerde hepsi kocasız kalacaklar. yazık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 günlük: bugün deneme sınavında arkamda kızın bitanesi 45 dk boyunca msj yazdı çat çat diye nasıl sinir oldum , sınavda gözetmen de yok, zaten dişim ağrıyodu, türkçe+sosyale bakmadan çıktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 laverdayla aynı durumu yasadım bugun, ne garip tesaduf gunluk:) kızın biri habire yanımda burnunu cekti, sırayı salladı ve ilk defa boylesiyle karşilastım, kitapcikla konustu kız gunluk. deli midir nedir? "ay nasi goremedim seni" yada" oha inanamıyoram hataya bak" gunluk uyardım anlamadı, boş yer de yoktu geçemedim:( yetişmedi gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 günlük, nedense alelacele traş olurken dudağımın üstünü kestim, cart diye. 10 dk geçti anca duruyo kanaması, çok sinir bişey. çay da içemiyorum dudağıma değicek diye. ööle mal mal oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dün çok güzeldi ya günlük Aşkımla green td mapinde elele koştuk aşkımızı creeplerle çimlere yazdık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Gün ortasındayım günlük. Dışarda nevruz kutlamaları var, canlı bomba ihbarı yüzünden adım atamıyorum. Tıkıldım kaldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eveeet hayırlısıyla bu sabah ilk kazamı yapmış bulunmaktayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bak kafamın içinde yanıp sönen kırmızı alarmın korkunç sesi, vıyaklaması "ne olucak?".. ne demek şimdi bu? sürekli bağırıo" nolllucak NEE olucak?? nolucakk...nassı yani? nasıl olucak? NE olucak!??" susturunn çekin beynimden. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 15:44 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ekildim be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 selam günlük keyfim yerinde 1 haftadan beri kendimi ilk defa iyi hissediyorum dün onunla konustum ikimizdede utangaclık vardı ehe tabi olsun o kadar seni seviyorum günlük ama onu daha cok cok cok seviyorum kızma:)Ayrıca insanın dertlesmeside cok güzel be günlük agzın olsada konussan:)günün analizini onla yapmakta cok hosuma gidiyor. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:42 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 günlük yarın istanbul'a efes pilsen' in maçına gidioz dersanecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 günlük 38 derece ateş, öldüm eridim. byé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 günlük onun icin yazdıgım sarkıyı bugun stüdyoda tamamladım sanırım tek basıma odamda dinlicem:( bugun metroda bir kız gordum aynı o dizlerimin bagı cozuldu yanına gidicektim fln sonradan sacının renginden anladım ehe.Şuan mecidiyekoydeyim henüz bir tartısma cıkmadı ehe eve nasıl gidicem aksam onu düsünüyorum aksama gorusuruz gunluk eve gelebilirsem:)) [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 13:13 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Acaba hala o'mu? bende bilmiyorumki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 günlük dişçiden geliyom kanal tedavisi yapıyolar. ağzım yamuldu be . 3 tane iğne vurdu uyuşması için, boynuma kadar uyuştu şimdi de. çok acır mı acaba uyuşukluk geçince be günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 günlük BoB bugün utancımdan geberiom son hoşlandığım kız çıktı karşıma ben sölücektim asşlında geldi ''Seni sefiom lem'' dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 günlük. efkar efkar efkar.pehh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sevgili günlük; herşeyim benden ayrıldı,arakadaştan aldım taktiklede aramamaya çalışıyorum o arasın diye,sıkmim diye. ama ya işe yaramazsa. zaten dayanamıyorumda.her anımı bereaber geçirdim balımla, görüşüp konuşmamak çok koyuyor.kafam hep onda içtim sigaradan bile tat alamıyorum. bi yol göster bana günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar