Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük senenin başında hoşlandığım bi kız vardı, konuştum filan olmadı. neyse, şimdi iyiki de olmamış diyorum, çünkü o kadar gerizekalı, takıntılı, manyak, sorunlu bir kızmış ki, ziyadesiyle cinlerimi tepeme çıkartıyor ne zaman diyaloğa girsem. zaten gerekmedikçe konuşmuyorum kendisiyle, çünkü nedense kendisiyle "herhangi bir sebepten" dolayı konuşmak zorunda kaldığımda sürekli bir üstünlük taslamalar, artistlik çabaları, ayar verme çalışmaları gözlemledim. az önce de kendisinden bir hafta evvel de istediğim bir cd istedim, daha önce istediğimde "getirmicem" diyip kestirip atmıştı. kendisinin sorunlu bir insan olduğunu ve -hani tam da denk gelmiştir ya- o gün de regl olabileceğini düşünerekten çok sallamamıştım. bugün bi daha sordum, ben sana daha önce vermiştim o cd'yi zaten filan dedi, dedim şarkıları kaydetmiştim bilgisayara ama format yedi filan. merak etme ertesi gün getiricem ve bu sefer cd'ye kopyalicam şarkıları, yemicem cd'ni dedim. tamam getirmicem dedi. yani getiriceksin? dedim. hayır getirmicem dedi. peki dedim ben de. umarım ölür. ölsün.
Sosyal ağlarda paylaş

laverdayla aynı durumu yasadım bugun, ne garip tesaduf gunluk:)
kızın biri habire yanımda burnunu cekti, sırayı salladı ve ilk defa boylesiyle karşilastım, kitapcikla konustu kız gunluk. deli midir nedir? "ay nasi goremedim seni" yada" oha inanamıyoram hataya bak"
gunluk uyardım anlamadı, boş yer de yoktu geçemedim:( yetişmedi gunluk
Sosyal ağlarda paylaş

bak kafamın içinde yanıp sönen kırmızı alarmın korkunç sesi, vıyaklaması "ne olucak?"..
ne demek şimdi bu?
sürekli bağırıo" nolllucak NEE olucak?? nolucakk...nassı yani? nasıl olucak? NE olucak!??"
susturunn çekin beynimden.

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 15:44 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

selam günlük keyfim yerinde 1 haftadan beri kendimi ilk defa iyi hissediyorum dün onunla konustum ikimizdede utangaclık vardı ehe tabi olsun o kadar seni seviyorum günlük ama onu daha cok cok cok seviyorum kızma:)Ayrıca insanın dertlesmeside cok güzel be günlük agzın olsada konussan:)günün analizini onla yapmakta cok hosuma gidiyor.

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:42 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

günlük onun icin yazdıgım sarkıyı bugun stüdyoda tamamladım sanırım tek basıma odamda dinlicem:( bugun metroda bir kız gordum aynı o dizlerimin bagı cozuldu yanına gidicektim fln sonradan sacının renginden anladım ehe.Şuan mecidiyekoydeyim henüz bir tartısma cıkmadı ehe eve nasıl gidicem aksam onu düsünüyorum aksama gorusuruz gunluk eve gelebilirsem:))

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 13:13 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük;
herşeyim benden ayrıldı,arakadaştan aldım taktiklede aramamaya çalışıyorum o arasın diye,sıkmim diye. ama ya işe yaramazsa.
zaten dayanamıyorumda.her anımı bereaber geçirdim balımla, görüşüp konuşmamak çok koyuyor.kafam hep onda içtim sigaradan bile tat alamıyorum.
bi yol göster bana günlük
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...