Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afferim blizzard warlock u da nerf ettin

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Yahu simdi yabanci forumlara bakiorum da millet sevincli bag verdiler die de kardesim
adamlar zaten stack ettirseler ne bag e ihtiyac olur ne de birsey

ama resistance in - olamamasi curse ler inanilmaz bir damage nerfune sebep oldu
eskiden 3000 vururken simdi sadece 1500 vuruyorum

ama esas sacmalik bence oyunda yapitigi mantik hatasi
npc lerin attigi en ufak debuff eski yapabilmesine ragmen resistance i playerin yaptigi etmiyor

ayip o kadar zaman verdigim emeklere yazik ne diyeyim[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

ssh.
10% buffla death coil (<3 shadow dmg gear) 1k alıyor...
...
Shadowbolt critleri de 4k ortalama artık.
- resistanceyle 1k-8k arasında dolanıyordu, şimdi artık 3k-6k...
Yani 8 shadowbolt:
1 7 4 8 3 2 5 6 yerine (36)
3 4 5 6 5 4 6 3 tarzında oldu. (36)
Bence nerf falan yok. Maximum critleri azalttılar bitek, ama minimum damageyi de yükselttiler.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!

[Bu mesaj Hergonan tarafından 06 Ocak 2006 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes yok warlock imbadır yok warlock şöledir böledir derse olacağı bu.Acaba bunları sölienler biliolarmı
-lvl60 olana kadar quest itemlar yüznden çantamızda kaç ss taşıdığımızı.
-Kaç defa allyler için sölüorum undeadların warlock fearıyla dalga geçtiğini.
-Bi hunterın petini üstünüze salarak kestiğini.
-Soul shard olmadan soul fire ya da shadow burn atamadığını.
-Bir shamanın size cast yaptırmadan warrior edasıyla size dalıp tesaduf eseri % 10 canına getirseniz bile % 15 manası ile full cana geri kavuştuğunu.
-Scubbus denen demonun soul shard ile çağırılıp forsaken skilli ile etkisiz hale geldiğini.
-Her class için farklı bir demon taktiği uygulamak zorunda kalındığını.
Bunlar sizi tatmin etmediyse size bi anımı anlatayımda tam olsun.
Bi gün bi undead rogue ile karşılaştım death coil skillim cd idi.Adam stealth modda arkadan sinsice yaklaşarak dmge başladı o sırada 1. fearı attım resist dedi(Lvl 1den 10 sahaow resist). 2. fearı attım pvp trincketı kullandı. 3.fearı attım forsaken skillini kullandı. 4.fearı attım immune dedi. 5. fearı atmadım ve kesilişimi izledim.Sizce imba bi class bu kdar aciz olabilirmi.Ya da şöle soriim bi classın kaderi sadece bi skille bağlı olabilirmi?[signature][hline]Burning Legion-Lvl 60 Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkleee, 06 Ocak 2006 02:34 tarihinde demiş ki:
Herkes yok warlock imbadır yok warlock şöledir böledir derse olacağı bu.Acaba bunları sölienler biliolarmı
-Bir shamanın size cast yaptırmadan warrior edasıyla size dalıp tesaduf eseri % 10 canına getirseniz bile % 15 manası ile full cana geri kavuştuğunu.
-Scubbus denen demonun soul shard ile çağırılıp forsaken skilli ile etkisiz hale geldiğini.
Bi gün bi undead rogue ile karşılaştım death coil skillim cd idi.Adam stealth modda arkadan sinsice yaklaşarak dmge başladı o sırada 1. fearı attım resist dedi(Lvl 1den 10 sahaow resist). 2. fearı attım pvp trincketı kullandı. 3.fearı attım forsaken skillini kullandı. 4.fearı attım immune dedi. 5. fearı atmadım ve kesilişimi izledim.Sizce imba bi class bu kdar aciz olabilirmi.Ya da şöle soriim bi classın kaderi sadece bi skille bağlı olabilirmi?

iide o skillde boru değilki.Bi kere sadece fearın yok seduce var.
seduce,insta fear sora fear sora bida fear.Valla canını kaybetmeden kesersin adamı.
Illallah dedirtiyor su warlocklar.Duel yapmıyorum artık, cok sıkıcı paso fear.
BG de onume cıkınca bırakıyorum baskalarına odaklansın ondan sonra dalıyorum.
Az nerf yedi, death coil-fear a en azından diminishing gelmeli.

Bu arada undeadler fear yemiyor dedinde,sadece 5 saniye ya.seduce a trinket attı diyelim,bida seduce at?cooldownu yokki o spellin.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Vah vah nerf etmişler
Yeşil mavi giyen demonolojist warlock benim dmg imin
% 90 ini (Fire mage im)azaltirken birşey olmuyor veyahut affi warlock av de bi posta dot salip ortama arkada dance yapıp eşşek gibi honor kasarken olmuyor uçari dmg lar vururken gene affi warlock life drainle warrioru tanklayip bi yandanda shadow bolt yaslayip zora gelince i win buttonuna basip oynarken meer ve endgame instancelerde sıklıkla dps de 1. olurken bişi olmuyor du da şimdi mi oldu he?
(bkz: Yuh be yuh!)

Affedersin kicimdaki dona kadar epic dmg + crit adama 22 critledim trinket + fireblastla
Siz ömrühayatınızda 22 (yirmi iki) critledinizmi ss komuştum buraya
resistanceden yakınıyorsunuz he? çokmu zor gelio curse of shadow atmak madem shadow resistancesi çok adam 150 reisstance ile gezmiyor hoş.

Halada life drain ve soullink i aşırı buluyorum hadi drain neysede master demonologist ve soullink saçma üstelik hala buglu dispel/purge olmuyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 06 Ocak 2006 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkleee, 06 Ocak 2006 02:34 tarihinde demiş ki:
Bi gün bi undead rogue ile karşılaştım death coil skillim cd idi.Adam stealth modda arkadan sinsice yaklaşarak dmge başladı o sırada 1. fearı attım resist dedi(Lvl 1den 10 sahaow resist). 2. fearı attım pvp trincketı kullandı. 3.fearı attım forsaken skillini kullandı. 4.fearı attım immune dedi. 5. fearı atmadım ve kesilişimi izledim.Sizce imba bi class bu kdar aciz olabilirmi.Ya da şöle soriim bi classın kaderi sadece bi skille bağlı olabilirmi?

Şimdi nerf topiğinde forsaken racial abilitynin alakası nedir? (ayrıca o bir skill değildir kimse sana ud olma demedi)
Daha nasıl olmak istiyorsunuz anlamadım ki ben!
Seduce + DC + Fear varken o shamana yenilmen senin oyun tarzın la + itemlerinle + bağlantınla ilgilidir.
Locklar halen über sınıfındadır.Bir caster asla rogue ile dalga geçememelidir ama locklar çok güzel geçiyor...Çok övdüğün UD lerde dahil olmak üzere...

PS : Bildiğim kadarı ile resistance ile spell resist in alakası yoktur sadece dmg absorb ediyor...Soruna cvp vereyim bir skill için olanı.Evet her şey CD lere bağlıdır rogue da sprint/evasion/vanish/cb cd de ise yenilmek için başka bahanen yoktur.

[Bu mesaj ad3m tarafından 06 Ocak 2006 06:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf ? ne nerf ü warlock olarak oynuyorum ve dmglarımxaki 100 azalmayı da nerf den saymıyorum, - olmaması çok mantıklı oldu bence % 10 dmg iyi oldu o açığı kapatır ama oyundaki her adam 0 shadow resistle gezmiyo 50 shadow resisti varsa sen gene karlısın yani..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı bısıy farkettım

kım kesılırse dırek kesen class a ımba dıyor owepowered bu dıyor neeeeerf dıyor

caster herhangı bır class-hunterlar ımba nerfleyın plzz pet yolluolaaaar

loladin-shaman imba nerf plzzz

warrior-warlock overpower nerf nerf nerf

hunter-loladinler imba nerfleyııın

druid-rogue lar ımba nerf plzzzz

rogue-mage inba nerf plzzz

shaman-its fine learn to play your class

boyle gıdıyor bır bakıyoruzkı butun classlar ımba aslında kım karsısındakıne kesılırse ımba dıyor bu bıtek shaman ıcın gecerlı dııl oda her class ın dengelıyenı var shaman ın karsısında balans yaratıcak olan paladın ler ıslevelrını yerıne getıremedıgı ıcın shamanlar ortamda rahatca gezıyor onun dısında dengeler guzel[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 06 Ocak 2006 03:04 tarihinde demiş ki:
[spo1=Bunları biliyor muydunuz?]You are seduced.
Shadow bolt crits you for 3.5k.
You are seduced.
Shadow bolt hits you for 2.5k.
You are dead.[/spo]

O.o
*!warlock char açmaya gider*[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

shaman laf çarpmışınız hemen.shaman da warrior da çok zorlanıyordu(şimdi zorlanmıyor olabilir :P ) shaman imba dewğil aslında sadece her class a karşı bişeyleri var.
ayrıca fire mageler de saniyeler içinde 10 k ya varıyor dmg leri.
warlock a gelince.walla şu an memnunum.60 ta ne olur bilemicem ama 42 iken önce 47 rogue sonrada 46 mage aldım solo.shadowburn sağolsun.%10 dmg arttırma bence yinede iyi.sm ile shadowbolt un base damage i 600 oluyor işte.+ dmg lar ile yeterince damage vurulabiliyor .
ayrıca yakın bir tarihte blizz in en azından mc çantasına bonus felan koymasını istiyoruz .1 yerine 2 soul shard mesela %50 şansla

ayrıca warlock pvp de kaçma ve hayatta kalma veya adam yakalama konusunda acayip fakir.shamandayken ağlardım warlock sefalet bu açıdan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Ocak 2006 08:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim class im bugli
ya da sizde bir hesaplama hatasi var

ornek veriim dielim talent la shadow mastery aldiniz
%10 fazla vuruyor
455-507 de default shadowbolt damage i
o bonus la olacak 557 diyelim
ustunde damage gear varsa 150 de up to artirsa diyelim edecek size 700 cos varken de edecek 770 simdi
ruin varken crit vurdugunda 2 katini vurcak. peki nasil olacak ta warlock sadece 100 damage kaybetmis oluyor
Eskiden 700+ vulnurability bonus ekleniyordu yani sizin dediginiz %10 damage vul damage a bedel veya sadece 100 damage eksik
valla ben anlamadim bu hesabi

Birde benim anlatmak istedigim baska birsey blizzard in bu yaptigi oyunun mantigina ters
mc de veya baska yerde size bir debuff atilisin mesela core packler -200 fire resistance atior sizin 100 fire res varsa sizinki -100 oluyor
ama sizde 10 shadow resistance varken warlock attiginda 0 oluyor nie cunku blizzard bebeler cok agladi diye playerlarin attigi debuff i eksiye gelmeyecek diye sacma birsey yapti.

Birde anlamadigim birsey var kardesim eger char indan memnun degilsen ve bir class cok guclu diyorsan git ondan ac oturup karsi tarafi nerflemekle olmaz ki bu is

Biri ciksin shamanlar cok guclu desin
gitsinler shamanlari nerf etsinler sonra shamanlar bizi ezdiler sunu nerf edin bunu nerf edin desin olmaz ki boyle

Birde mage ler ezik diyorsunuz. Beyler mage ler ezik degil sadece firemage ler de fire resistance yuzunden problem oluyor oyunun su an instancelari fr gerektiriyor
o yuzden fr item i olan adamlarin dogal olarak resistance i cok oluyor
ben frost larin boyle problem yasadigini gormedim duymadim[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

asıl senlıgı lvl cap artınca gorucez daha bu classlar dengelenmemısken exp te hoop yenı talentlarla beraber olmıyan denge ıyıce bozulucak[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bir warlock (raiden nicki) 2437 "normal" damage shadow bolt atmıştı.Ardından'da 1700 kusur "normal" damage shadow bolt.Böle bi Dps'e karşı lifeim 10 k olsa ne yazar?Hangi trinketi yada epic itemi takarsa taksın.Hiç bir classın böle damage verememesi lazım.2437 demek dandik bi lvl 60 mage'i tek atışta öldürmek demek.Critic vursa tek atışta warioru öldürcek nerdeyse.Ve pvp'de etkili olması için kesinlikle iyi itemlere sahip olması gereken wariorlar hala nerfleniyor.Evt enrage'in yüzde 40 olmasıda cok abartıydı ve iyi yaptılar azaltmakla.Ama ondan önce düzeltilmesi gereken daha önemli seyler var.Paladinlere diger patchte Time stop falan vericekler sanırım..[signature][hline]www.gitarci.com
Sosyal ağlarda paylaş

Warlocların en büyük şikayeti hunterlardır ama bizide geldi özelikle bm takılan birisi olarak büyük silahlarımdan birisi wrath damagesi kısılmış eskiden %100 iken şimdi %50 oldu sadece bir fayda 3sn uzatılmış.Arcane ve serpent sting de kısıtlama olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 06 Ocak 2006 03:51 tarihinde demiş ki:
Halada life drain ve soullink i aşırı buluyorum hadi drain neysede master demonologist ve soullink saçma üstelik hala buglu dispel/purge olmuyor.

soul link purge oluyor ama warlocka atınca bi etkisi olmuyor ilginc gelicek ama petine purge atmanız gerekiyor.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

yok walla ben level 60 warlock um benim baska classlarla problemim yok beni nerf etmesinler yeter
veya bokunu cikarmasinlar o da olur
adamlar yaptigi nerfle
nerdeyse bir firebolt veya frostbolt crit i kadar damage imi yediler
kandirma olarak %10 damage verdik dior yahu 1000 vuran buyu %10 versen ne olacak[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...