Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli Married Whit Children


Eeht

Öne çıkan mesajlar

Sabah gazetesinin eki olan günaydındaki habere göre evli ve çocuklunun Türkiye versiyonu geliyor:)
Al Buny rolünde asmalı konakta Yaman karakterini üstlenen Ege Aydan oynayacak! peggy'yi ise Zuhal Olcay oynayacak.
bud,kelly,steve ve marcy rolleri ise henüz belli değilmiş.
Bence Zuhal Olcay peggy rolünün altında rahatlılka kalkabilir fakat ege aydan'dan pek umutlu değilim.Bizim alıştığımız Al Bundy'yi yansıta bilecekğinden şüpheliyim.Ayrıca karakterlerin adının ne olacağına çok merak ediyorum.Ve gazetede Al bundy'yi ALL bundy diye yazmışlardı:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence güzel olabilir oyunculuk olarak ama unuttukları önemli bir nokta var ki Married with children amerikan kültürü ile dalga geçen bir filmdi, amerikalıların herzamanki yaşam tarzları ile dalga geçerdi, tamamen farklı bir aile yaratarak çok değişik bir boyut getimişti Sit Com a. Yani Türkiye de kadın ayakkabı satıcısı en düşük meslek değil :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amerikan toplumuyla dalga geçen dizinin başka ülkedeki versiyonu nasıl yapılabilir ki? senaryoyu yazacak kişinin amerika'da yıllardır yaşıyor olması gerek, yok türk toplumunu ve ailesini temsil edecekse zaten mwc ile alakası olmaz ki..

ben yine de halen ally mcbeal'ın taklidini yapmadığımıza şaşıyorum.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ejeheh angelın buffynin
abi ben en çok Seinfield'ı merak ediım türk vers.'de kim kramer olabilir? aslında kafamda var bi kaç kişi
George - Erdem
Kramer - Cenk
başka da düşünmedim düşünürüm bi ara[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu radyo tv okuyan adamalara hiç birşey öğretmiyorlarmı ki sadece özenti ve çalıntı bir şeyler izliyoruz açıkçası özğün çok hoş dizilerde var ama genel olarak bütün yarışma programlarında dizilerin büyük bir bölümüne kadar amerikan özentisi bir kurtlar vadisi vardı izlediğim oda tatile girdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu gavurların sitkomlarını alıp türk versiyonlarını yapma huyumuzdan niye vazgeçemiyoruz...
Married with children ilk çıktığında cosby ailesiyle dalga geçmek için yapılmış. Belki bizdeki böle düzgün aile hikayeleriyle dalga geçen bir dizi yapabilirler. (Çocuklar duymasın felan ıyyk)
bir de türkiye de bir dizinin suyunu çıkarmasalar ne kadar güzel olacak. Şu ana kadar türkiye de çok az kaliteli dizi çekildi. Ve bu kaliteli olanların hepsi sonu olan dizilerdir :)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dahrma&greg de vardı türk,kızın babası tek'den emekli,solcu,işçi bi adam, türk greg'in annesi sürekli yapmacık kibarlıklar yapan ama kzın arkasından hep konuşup çocuğu boşandırmaya çalışan bi kadın,babasıda iş adamı,hep rahat ,olaylara hep "aaa,öylemi,ne ilginç"diye cevaplar veren bi adam,dandik bi diziydi ve tamamen çalıntıydı ama türk greg'in bi yardımcısı vardı "cem bey"diye,dan kek reklamında oynuyan,süperdi herif,ona gülmekten ölüyodum,diziyi onun için izliyodum bi "çılgınsııııııın"demesi var,anlatılmaz:)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aile babamiz elini pantolonunun icine sokarsa RTUK aninda kapatir o diziyi
Bizim Turk mankenlerini oynatacaklarindan genc kizlar yerine mankenlerimiz kendilerini tutamaz fazla acik secik olurlar sirf reklamlarini yapmak icin.
Biz de Turk metal band i diye (ki MwC de Anthrax cikti bir bolumde) Teoman gibi kotu rock ci gecinenleri getirirler (kendi dusuncem hic sevmem Teoman i)
Bud in yasini asla tutturamazlar, o yaslarda olan ve oyuncu olan bi Turk cocugu hic bilmiyorum ben, varsa da Grandmaster B ye kimse erisemez.
Kelly gibi aptal sarisini oynayabilecek tek kisi vardir, Yeliz Yesimen (ki tecrubeli bu konuda) ama o da Kelly nin yaisni tutturamaz artik.
Ve unuttuklari en onemli sey, Bud ve Kelly nin (Christina Applegate ve dier arkadas) o diziyle buyudukleridir, yani biraz zor isleri, havuc denen veledi oynatirlarsa zaten o dizide kafa goz dalarim, havuc Bud in tipinin 10 da 1 ine sahip degil, ve Bud olabilecek kisi sayisi az ulkemizde :)
Tabii bi de Peg, kimi oynatabilirler ki simarik ve eviyle ilgilenmeyen bir aile annesi olarak, yani kim var?

Onun yerie CNBC-e bi Seinfield, bi MwC versin eskisi gibi
gunde 1 saat televizyona ayiralim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 28 August 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
Grandmaster B ye kimse erisemez.

doğruya doğru.[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...