Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Marshal Safir saygıyla selamlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Welcome back to the social (real) life[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
Tebrikler Samcim
Gm cleaver sux :S
Fanila giy içine her tarafın açık üşütücen![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 07 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hahaha.. Ben actim `Paladin Sux` diye ama basligi goren girmemis kavga cikacak herhalde diye. =]

Neyse efendim. Tekrar kutluyoruz.

5-6 hafta sonra da ben acacam aynindan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Mesaj tarihi:
süpper Sam sana hayatta başarılar !!
aga artık bırakabilirsin hehe gel magtheridona sıfırdan kas sende bizim gibi .[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
HEYOOOOOOOO

Sam bu arada gobek gene açıkta kalmış ya üşüteceksin, bu grip GM falan dinlemez.

[Bu mesaj Absolut tarafından 07 Aralık 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Absolut tarafından 07 Aralık 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya o itemleri almak için parayı nerde kastın pahalı yoksa grand marshalla beleşmi rank itemleri parasızmı mesela av de reput kasınca epic mount paralı[signature][hline]Maverick(NerfMe)

Mesaj tarihi:
heheh her maç öncesi minimum 30 dakka beklenen bir serverdayız dikkatinizi çekerim min 30 dakka :) yani ciddi anlamda baya zor ve sabır işi becerdi SAM.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Mesaj tarihi:
said:
numberten, 07 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
ya o itemleri almak için parayı nerde kastın pahalı yoksa grand marshalla beleşmi rank itemleri parasızmı mesela av de reput kasınca epic mount paralı

Gm Weapon'lar 25g civari. Armorlar 7G civari..
Pek bir para degil yani.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Mesaj tarihi:
heheh horde yokki kesecek garibim aylardır horde horde diye inliyor yani sayılar eşit bir server olsa çok daha fazla oyun olacak ama değil işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

• Yeni Oluştur...