Araz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 leveling guild varmı kasarken muahbbet olan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Haftada 3-4 gün düzenli olarak Rated BG yaptığımız takımımıza katılacak yeni arkadaşlar arıyoruz. Öncelikli olarak aradığımız sınıflar; [list] [*] Resto Druid [*] Holy Paladin [*] Frost Mage [/list] Bunların dışında Feral Druid, Retri Pala, Shadow Priest, Rogue, Shaman, Warlock ve Warrior alımıda yapmaktayız. Gereksinimler; [list] [*] Minimum 2,5k+ resillience. [*] PvP deneyimi [*] Süreklilik [/list] İlgilenenler bana PM ile ulaşabilirler. Not: Henüz resillience kriterine sahip olmayan arkadaşlarda iletişime geçerse onlarıda bir şekilde değerlendirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Myron spam'e burda da başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yok myron değil bonesoul ben ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 5-10 dakika arası genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Random yaparken aynı bg'de olmamız sebebiyle buradan birkaç türk oyuncu ile karşılaştım. Aman allahım kötü olmalarını bir kenara atıyorum sorun değil, dost şekilde yapılan tavsiyelere bile insan küfürle mi cevap verir. Bildiğin varoş mahallesine çevirmişler ortalığı, seviye yerlerde. Benzeri davranışlar sergileyenler alınmasın ama realmın genel yapısı buysa orada oynamak gibi bir hataya düşenlere bol sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Wow hayatınız trade channel üzerinden mi geçiyor anlamıyorum, okumazsınız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 wow #zurna dunemaul'da oynayanlar da kapasitelerini belli ediyorlar zaten. Oyundan ne kadar anlayıp anlamadıklarını realm seçimleriyle göstermiş oluyolar. Avrupa'da bu tarz realmler kaç günde boşalmış geçmişte bi araştırın bakalım. millet kendi ırkının seviyesizini gördüğünde " ooo kaç kaç kaç kaç " yapıp veriyo 20€.. Bizimkiler de " ne var canım bunda.. Her yer aynı işte trade channel okuma ne var yani.. " Ama aslında baya iyi oluyo.Bütün seviyesiz ve kalitesiz oyuncuları toplamışlar işte.. Kısaca uzak durucan kendi dünyalarında seviesizligin dibine vurarak wow hayatlarını sürdürücekler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bende baya rahatsızım bu serverdan horde tarafında şöyle kaliteli oyuncuların olduğu, seviyeli türklerin bulunduğu bi yer önerecek varmı ? mümkünse en az bi magmaw kesebilecek durumda olsunlar tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Beni mi hedef göstererek yazdın bilmiyorum ama realmde bize gayet saygı duyuluyor, diğer Türk oyuncularla iletişimimizde de sıkıntı yaşamıyoruz. Başarı konusuna gelince yaptıklarımız ortada zaten her geçen günde başarılarımızı geliştirmek için çabalıyoruz. Realm'de sıkıntı yaşayanlar önce kendilerine de baksınlar herkes çapul bir siz elitsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi çok komik bence, küfür müfür diz boyu ama manyak eğleniyorum ben trade chatte. Hele zindandaysak muhabbet bomba oluyor. İyi akşamlar millet yazın, 40dk konuşma oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Herkezde wow'un muhatarı sanıyor kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahahahah, kendi seviyesizliğinizde boğulun hüleynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 beyler nickleri alalım. heroic falan yaparız,ormanlar da elele gezeriz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 turkmaul anlatılmaz yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Badminton beyler. özellikle hc farmlayan ekip varsa inv lütfen. Mageim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bombilo said: turkmaul anlatılmaz yaşanır. yaşadım ve kaçtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ben oraya 2 char taşıdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 cok enteresandir turk kiz nifusuda baya cok o serverin.. kufur mufur hatunlari cekiyo heralde zevk aliyolar. uhh dirty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 adeta bir kınayt onlayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 L A H M A C U N hala duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kefentr vardı bir de warlock sfd (lahmacun guildinde) 2 haftalık ally kasma maceramız olmuştu orada da, unutamadım hala adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 olmadı abi ya. 1 tane pvp guildi buldum, oda burada ve horde tarafında. Şu konuyu okuduktan sonra vazgeçtim direk. Chat ile veya tanımadığım adamlarla hiç bir türlü işim olmaz ama şu mesajlar bile canımı sıkmayı başardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 olmus bu server ya, yok mu transfer baska servera pff blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar