MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ooooh, this is just ridiculous... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "look a three headed monkey!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 irmakseverak said: bi oyun vardı adventure bi cocuk vardı 2 boyutluydu oyun iplere atlamalı zıplamalı komik canavarlı bir oyundu gayet güzeldi sonunda hepsinin çocugun rüyası oldugunu görünce üzülmüştük. varmı bu oyunu hatırlayan. Heart of Darkness!!!!1 Hastası olmuştum ilk oynadığımda ps1 de oynamıştım sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 commandos2 AHTUNG ALEEERT ALEEEEERT (tepinen almanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Hayatımda oynarken en cok zevk aldığım oyunlardan birisi pcde kovboy oyunuydu,ilk kendi paramla aldığım oyun cdsi oydu en az 8 yıl once flm.Bide ünlü Marshall!Marshall,Where are you Marshall diyen bi bossu vardı:D.2. bolumdu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 outlaws! şahane oyundu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sağ alt köşesinde lucas art yazıp, rts olmayan bi oyunun kötü olma şansı yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ad3m said: irmakseverak said: bi oyun vardı adventure bi cocuk vardı 2 boyutluydu oyun iplere atlamalı zıplamalı komik canavarlı bir oyundu gayet güzeldi sonunda hepsinin çocugun rüyası oldugunu görünce üzülmüştük. varmı bu oyunu hatırlayan. Heart of Darkness!!!!1 Hastası olmuştum ilk oynadığımda ps1 de oynamıştım sanırım :p , evet işte bu oyun cok teşekkür ederim direk downloada başlamalıyım sdfsdf bo eski oyunların videolarini kim koyuyorsa helal olsun. bilgisayarda bu yeni alınmıştı daha beko nexus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Müzik duygulandırdı resmen ya. Felaket özledim o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bi oyun daha wardı tam hatırlayamadım adını commode 64 de vardı Sevgilimizi kaçırıyodu sonra cadı bizi maymuna çeviriyordu sevgilimizin peşine düşüp ağzımızdan top fırlatabiliyorduk hatta bi ara televizyon programlarına telefon üzerinden oynamak için platform oluşturmuşlardı hatırlayan varmı adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Oda toki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ad3m said: Oda toki :p heh be rahatladım saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çook eskiden bi yarışma programı vardı. Hatırlayanlar vardı. O geldi aklıma şimdi. Amiga dönemindeydi. Oyun oynanıodu da tam hatırlamıyorum hangi oyunların oynandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çocukluğumu yedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ufo diye bi oyun vardı o da zamanın eser niteliğinde oyunlarından Sonra herkesin oynadığı lotus diye araba yarışı vardı disket oyunuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 of bomberman ne biçim oynardım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Vingthor said: commandos2 AHTUNG ALEEERT ALEEEEERT (tepinen almanlar) Alert değil "Alarm Alarm Ein Verletzter!" (Alarm! Alarm! Bir yaralı var!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 lotus 2 (tu) http://www.consoleclassix.com/info_img/Lotus_2_R.E.C.S_GEN_ScreenShot2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dartanian said: Çocukluğumu yedi.. Bunu hiç Multi denediniz mi? Sanırım ilk multi deneyimim olsa gerek. Bombanın patlama mesafesini çoğaltan kazanırdı ya genelde. Neyse. Geçmiş zaman olur ki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar