Coder Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o değilde aykan'ın stajı bittimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 askerlik mi bu adam stajı yaksın 3 yıl olmuş dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben turizm meslek lisesi çıkışlıyım. bi 5 yıldızlı otelde F&B'de komiydim. ulan bi şef mutlu vardı. kılın tekiydi. kıldım adama. adam buldu ben gibi adamı ezer mi döver mi söver mi artık yapmadığı şey kalmadı. eh napim bi gün adam şampanyaları getir dedi 6 koli şampanya getirdim depodan dizicem bara adam bana şunu da getir gibi bişi yaptı lan dur yeter artık derken fırlattım üzerine doğru şampanyaları patladı hepsi iyi de oldu. neyse okul tutanak falan çıkarmadı allahtan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 @ Brigand Esas olay, ilk sayfadaki Aykan postuyla başlayıp, 2. sayfada çözümleniyor zaten. Geri kalan sayfalar olmuş bitmiş olayın geyiği yani. Ben de o zamanlar yalnızca paticik okuruydum ve olayların gelişimini post by post izlemiştim hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 off ya dönüp dolaşıp okuyorum epic failin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arda bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ah şu başlıktan uluslararası bir meme çıkaramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu konunun wow forumlarinda annesi tarafindan ovnajlanan cocuktan eksigi yok, fazlasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 previously on arda bey.. Aykan said: Ya varya aynı Sorun bendede var. Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Son sınıf öğrencisiyim Staj yapmakta olduğun network firmasında aynı dertleri çekiyorum :( işe girdiğimden beri çay getir götür ofis boy oldum :( Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane ihale dosyası.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Daha Staj Notlarımı verecek ondan sesimi çıkartmıyorum ama elbet bişey yapacağım Thalion said: Aykan, sen hangi firmada staj yapıyorsun ? Aykan said: Ya Tükürecem ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. @Thalion:Ya Ankarada Nurol ' un bi firmasında Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Aykan said: Arda Bey ?? Thalion said: Hı hıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ARDA BEYİ ÇOK SEVİYORUM BU AKŞAMÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi röportaja falan gideilm ya hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aquatik said: @ Brigand Esas olay, ilk sayfadaki Aykan postuyla başlayıp, 2. sayfada çözümleniyor zaten. Geri kalan sayfalar olmuş bitmiş olayın geyiği yani. Ben de o zamanlar yalnızca paticik okuruydum ve olayların gelişimini post by post izlemiştim hehe... ahah iyimiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Wow, konu buralara kadar uzamış :) Az önce MSN'den arkadaşım link gönderince gördüm.. Olay tamamen gerçek, o günlerde ne kadar eğlendiğimi anlatmam mümkün değil.. o mesajı attıktan sonra Aykan'ın surat ifadesi tam anlamıyla görülmeye değerdi. Sorulara cevap, evet stajını bitirdi hemde epic bir staj oldu.. Bir daha stajyer kabul etmedim ama sonrasında Aykan ile iyi geyik döndü. Bu arada tabiiki Aykan pwned Thalion = impossible ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Thalion said: Wow, konu buralara kadar uzamış :) Az önce MSN'den arkadaşım link gönderince gördüm.. Olay tamamen gerçek, o günlerde ne kadar eğlendiğimi anlatmam mümkün değil.. o mesajı attıktan sonra Aykan'ın surat ifadesi tam anlamıyla görülmeye değerdi. Sorulara cevap, evet stajını bitirdi hemde epic bir staj oldu.. Bir daha stajyer kabul etmedim ama sonrasında Aykan ile iyi geyik döndü. Bu arada tabiiki Aykan pwned Thalion = impossible ;) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Odana girerken keşke bi movie falan alabilseydin ya inanılmaz olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yazık yaa çocuğa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aaa arda bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Resmen tarihe geçtiniz. En efsane patilersiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fede said: previously on arda bey.. Aykan said: Ya varya aynı Sorun bendede var. Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Son sınıf öğrencisiyim Staj yapmakta olduğun network firmasında aynı dertleri çekiyorum :( işe girdiğimden beri çay getir götür ofis boy oldum :( Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane ihale dosyası.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Daha Staj Notlarımı verecek ondan sesimi çıkartmıyorum ama elbet bişey yapacağım Thalion said: Aykan, sen hangi firmada staj yapıyorsun ? Aykan said: Ya Tükürecem ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. @Thalion:Ya Ankarada Nurol ' un bi firmasında Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Aykan said: Arda Bey ?? Thalion said: Hı hıı... konuyu bilmeyenler için fedenin özet çalışmasını bir kez daha paylaşmayı borç biliyorum. Yeni nesil patilerde ejdadlarını iyi tanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi efsaneymiş bu agashgflk yeni görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi o değil de, thalion a arda bey title ı neden verilmiyor? Title isterük!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bence thaliona hı hıı.. yada Arda Bey?? title ı verilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar