Sawer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Gene çok iyi bölümdü offf :( SABOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 aha bitti luffynin küçüklüğü. tekrar olaya dönüyoruz sanırım. bu arada zoro sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 asfasdas zoro da hala çalışıyor orada :D çocukluklar bitiyor yavaştan ana hikayeye mi kayacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yup yeniden olaya dönüyor. Güzel bölümler geliyor eğlencelii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aha toplanıyorlar. oh be. nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Luffynin çocukluğu ne zaman bitiyor o bölümden başlıcamda izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 insanı üzen bir anime bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 NolaxThensbane said: Luffynin çocukluğu ne zaman bitiyor o bölümden başlıcamda izlemeye 505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çok pis manly tears yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Gelmişim eve kafa güzel,pazar gecesi keyif hat safhada falan huzurlu bir uyku öncesi izleyim dedim.Sonuç: ayılmış bir bünye,kaçan uyku ve yaşlı gözler. Bu arada DADAN,adamsın.Garp yol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o bölüm mü geldi bugün izleyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 manly tearsa varan başarılı bir bölümdü hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahanda başladı :) Sanjiiiiii !!!!! sakmdamdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben sanjinin o halini unutmuşum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ASFDadjfa sanji gibi bi adam ne hale gelmiş ya sfghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 507 Dark King Rayleigh geldi kesin bi sürpriz çıkacak ama hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hatırlıyor musunuz sanjiyi biri arıyordu bir ara. Adamın, Sanji ile ne derdi var diyorduk :) nedenini öğrenince yerlere yatmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 onu bana arkadaş anlatmıştı böyle böyle oluyo diye.izleyene kadar anlamamıştım.aranyor posteri bölümünü anlatıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 selam topiğe ilk mesajım da ben bayadır izliyorum anca 370lere falan gelebildim :D http://www.youtube.com/watch?v=ZbAqej5FsWg siz baya ilerdesiniz bunu unutmuşsunuzdur. pause yapıp baya bi güldüm ya AHAHAHAHA halen gülüyorum hatırladıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 luffy geri dönüp naaptı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 510 Son sahnede gösterdikleri fotoğrafa bakılırsa Ace in mezarına filan gitti heralde. Ama haberin yarattığı etkiyi de düşünürsek mezara ulaşana kadar birkaç bin askeri harcadılar gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Cystein yerinde olmak isterdim ühühüh ... Hatta one piece e yeni başlayan biri varsa onun yerinde olmak isterdim :( 1 hafta beklemek kadan illet bi durum yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 son zamanlarda çok hızlı izliyorum. bak o postu ne zaman atmışım, şimdi nerdeyim. 432 impel down. ama veledli bölümler gelcekmiş galiba. ben orayı atlasam nası olar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 O bölümler biraz uzun olsada kesinlikle izle derim ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar