NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 şu tafyada birtek robini sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bence tayfanın her elemanı iyi yavs .. Eh fightlarda chooparı pek sevmiyorum ama genel olarak hepsi ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 mangadada ne hikmetse yavaş ilerliyor gibi geldi bana. Animede karakterleri özlediğimiz için şimdi herbirini teker teker gösterip hasret gidertiyorlar. Kumalar gelince bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ben franky katıldığında çok seviyodum da baydı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 saçları zaten hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 usopp'N u sevmiyordum ben, sonra baktım ağlak mağlak ama renkli karakter ya. hepsi gayet renkli karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haftaya geliyo beklediğim bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ren said: usopp'N u sevmiyordum ben, sonra baktım ağlak mağlak ama renkli karakter ya. hepsi gayet renkli karakterler.o çok epik adamdı abi naaptın. usoppunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Usopp konusunda arkadaş haklı zerre sevmiyorum, resmen Sogeking olaylarında gına gelmişti bana. Hani Zoro ile Sanji nin atışmaları dehşet zevkli ama şu Usopp la Chopper ı izlerken sıkıntıdan dakikaları atlattığım olmuyo değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Chopper a laf yok, gayet eğlenceli bi karakter. Tepkileri, seslendirmesi filan mükemmel bence. Ama evet, Usopp bana da aşırı derecede bayık geliyo. Comic relief desen değil, zaten bütün tayfa eğlenceli. Simple man desen değil, kendi absürdlükleri var. Support character desen belki, o da anca absürd komediye hizmet ediyo -ki onda da bayağı kalitesiz. Gerçi tayfaya yakışıyo o yüzden ölse/gitse diyemiyorum ama screentime ı azaltılsa filan çok süper olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ne bileyim hani babası harbi harbi karizmatik adam ama gel gör ki Usopp ta zerre esamesi yok. Savaşlarda bildiğin etkisiz eleman, ki son bufflardan sonra da kas falan yapmış ama nereye kadar, hani bundan sonra zaten gidişat belli gibi haki vs haki olayına giricekler yavaş yavaş. Şeytan meyvesi desen o da yok. Mizah konusunda da dediğin gibi cok bayık. Yanii öylee bi adam. Abi Chopper ı da sevmiyorum neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ya sırf utandığındaki tepkileri bile mükemmel Chopper ın. Absürd komedi kısımlarında bile çok iyi ayrıca. http://www.youtube.com/watch?v=q9HHOWc293Y http://www.youtube.com/watch?v=zqxp7I2Azh4&NR=1 Bi de karakter orijinalliği olarak çok hoşuma gidiyo. Herkes böyle lastik adam ateş adam magma adam bizon adam filan diye giderken Chooper ın insan geyik olması bayağı hoş düşünülmüş bi konsept bence, o yüzden de + puan alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 marco the phoenix ile diamond jozu da iyi karakterlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=yVCqiJBsslA sırf şu sahne bile için sevilir chopper usopp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 521 Ohaaaa pacifistalara one shot one kill çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 usopp ve chopper'ı sevmeyenler yanlış anime izliyolar lan bence :D direkt her karakterin kendine göre görevi var gerek storylineda gerek komedi, gerek duygusallıkta. http://www.youtube.com/watch?v=j3J1enyDy_o şu sahneyi hatırlayıp hatırlayıp halen gülerim ben :D 521 abi zoro ve sanjinin konuşmaları harikaydı kahkahayı bastım resmen. SEN. GEMİ. GEL. BİZ. GEMİ. GİTMEK. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bunun gibi anime yok yahu. Mangasını da okudum ama animesinde bile ne olacak diye heyecanla seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Harikaydı ya :) Luffy naaptı abi öyle :D 2 sene önce koca tayfa bir pacifistayla başa çıkamıyordu şimdi luffy tek atıyor falan :) Sürat ve güç inanılmaz boostlanmış. Gaza geldim :D bi de Zoro'nun birinci gelmesinin ardından herkese aynı muameleyi yapması harika ya :D 9. oldun diyor hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 muh te şem di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ohhh yeahhhhhhhh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yaaa açtım zoro sanji muhabbetini tekrar izledim zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 of süper bölümdü.zoronun göze alışamadım gitti. *too slow* açıp açıp izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hay ben böyle işin. ne güzel unutmuştum biriktiriyordum 10 bölüm 1 çırpıda bitti. şimdi merak et sora nolcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ahahh sanji kopardı gene xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 JİREYETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY İÇ Nİ SAN ŞAYN YON Vİ GOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar