Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever geliyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çıkarmadıkları her yıl yeni bir DirectX çıkıyor 1999 yılındaki Ss'lerle oynanmaz artık yeni motora başlamışlardır.Onu da çıkarmayınca yine bi yeni DirectX için uğraşacaklar.
Mesaj tarihi:
1999'daki motora devam ettiklerini mi sanıyorsun sen?
adamlar çoktan fizik motorlu bir motora geçtiler.
hatta iş ilanları için oyundan görüntülere sahip çok küçük iconlar yayınlıyorlar bazen.

gerçi tamamlanır mı tamamlanmaz mı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
yavaş çıksın da saçı başı dağılmasın.

yok bariz şovenist bir herifi zevkle yönettik çocukken ama şimdi çıkınca/çıkarsa oynamak ne kadar zevk verecek. bi de böle bi durum var. duke nukem nedir bilmeyen, oynamamış yeni jenerasyona sorun olmayacak belki. ama bizim için işin işten geçmiş olması (en azından benim için) muhtemel..
Mesaj tarihi:
ne menem bir projeyse bu, kanser araştırması gibi. seti@home gibi bir program hazırlasınlar da bari öyle yardım edelim. insan gen haritası çıkarılıyor sanki.
Mesaj tarihi:
said:
An insider reveals that significant progress has been made on the PC code of the game and development has finally picked up its pace over the year. The game’s look is supposed to be completely over the edge with tons of stuff returning from the original series (Shrink ray and Nuke button rumored to be confirmed).

The gameplay is being pepped up with attitude, killing a mutated pig with a 8 ball stick never felt so good, a console version is also being planned upon simultaneously, and expect further announcements around some big gaming expos next year.

Kaynak: www.ve3d.com

Çıkıyo mu lan yoksa oyun?!
Mesaj tarihi:
Bi bakıyoruz ki çıkıyor ve inanılmaz mükemmel ötesi %100 puanlık bir oyun olmuş, dünya oyun tarihini yeniden yazıyor, yepyeni bir oynanış falan sunuyor.

Ama nedense Daikatana tadında bişey çıkacak gibi :).
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Bi bakıyoruz ki çıkıyor ve inanılmaz mükemmel ötesi %100 puanlık bir oyun olmuş, dünya oyun tarihini yeniden yazıyor, yepyeni bir oynanış falan sunuyor..

Bu şekilde olmak zorunda zaten, 12 yıld sürmesinin baska bi bahanesi olamaz. Ayrıca batar 3drealms.
  • Yeni Oluştur...