Minerva Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://files.filefront.com/AV_ice_battlewmv/;4425293;;/fileinfo Aklı evvel bir arkadaş 4 tane 60 warlocku bir şekilde kontrol etmekte ve AV de paşa paşa takılmakta, targetler 4 tane sb ve 4 impten 4 fbyi aynı anda yemekte. Bana biri böyle yapsa monitör, masa, kasa ne geçerse elime kırarım ama amerikalı arkadaşlar bunun normal, kurallara aykırı olmayan bir şey olduğunu idda edip, adamın 4 ayrı accyi 4 ayrı bilgisayardan bir şekilde kontrol ettiğini yazmışlar şu forumda: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warlock&t=733504&p=1&tmp=1#post733504 ama bence alenen exploit/cheat artık her neyse odur yani. 16 mb bi izleyin görün[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bence saçmalık tam anlmaıyla yüzde yüz bir cheat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iide adam bot kullanmıosa ve 4 bilgisayardan da koordineli aynı şeyleri yapabiliosa bu cheat deil helal olsun dur. Bu kafayı universitede kullansa da güzel binalar inşa etseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi bi izle o zaman 4 bilgisayarı öyle koordine ediosa adamın ahtapot olmaktan başka bir şansı yok, ha tek klavyeyle bütün makineleri kontrol edebiliosa onu bilemicem[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daocda 6 makinada 6 karakter sokup her karakterin dovuste kullanmasi sart olan 2-3 buyusunu bi klavyeye atayan ve bu sekilde milyonlarda realm point kasan adamlar vardi. wow'a da bulasmislar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adam 4 warlock u 60 a kadar akstıysa ve her ay 4 acc ye para oduyosa ve 4 makıdan aynı anda oynamayı becerebılıosa ben bu adama cheater demem sapka cıkarırım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Viktor, 09 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: adam 4 warlock u 60 a kadar akstıysa ve her ay 4 acc ye para oduyosa ve 4 makıdan aynı anda oynamayı becerebılıosa ben bu adama cheater demem sapka cıkarırım +1[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +2 izliyip karar vercem.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya orda forumlarda da demişler zaten bu adam cheat yapmıor, follow ve asistler işe yarıor diye. 4 karaktere para ödüosa... diye başlayan cümleyi de orda okurken düşünüo insan, neden butun karakterleri aynı tipte aynı şekilde ayni itemlarla yapmışki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben de 4 tane paladin acicam, adlarini bubbleone, bubbletwo, bubblethree, bubblefour koyup dagiticam. oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ayrı bı sapıklık vallahı bısı dıyemıcem ama resmen amuda kalkıp alkıslıorum su anda adamı yaptıgı sey olagan ustu :D bide ben bi accnın parayı odeme zamanı gelınce ıcım acıor bu adama helal valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 4 tane paladın degılde ben 4 tane fire mageden 4 tane pyroblast yemeyı ıstmem aynı anda :D ıkıden sonrasını hatırlmassın gercıde :) bide crıtc falan aynı anda 4 fıre ball paso ohooo olme essem olme bıde adam kasar her karatere okuz gıbı dmg abanırsa :D yaparlar valla mıllet sapık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Orda tauren shaman'ın biri gelip war stomp'u yapıştırıyor helal olsun :p, içinden ne geçirmiştir o anda acaba. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi tane de priest kasıp auto-heal atsaymış kendine add-onla[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 " 4 tane Warlock'u tek kişi kontrol ederse nolur?" Acc sharing yasak deyip banlarlar. :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Abiler helallik ne tarafı var anlamadım? bir tek olsa olsa cüzdanı kabarık adamın. Yani 4düyle farklı şeyler yapıo olsa evt helal olsun dicem ama 3 tane kuyruk gibi dolaşıyor tek tuşta 4 sb atıor adam buna mı helal olsun?[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aynısını sende yap sana da helal olsun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Walla helal yane 1 rogue deil 4 rogue ile urastigini goz onune alırsak walla basarılı. Ayrıca cheat felan yok aynı kafede oturup "himmmeeet KralOGUNXXX e vur olm. Meycc meycc. "diye bagıran UO oyuncularından bi farkı yok saydece ortada bi himet yok walla basarılı yane. Adam buyuk bi ihtimalle butun charları rank 14 felan yapıp satıcak.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ne var adam oyun oynuyor iste hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 daha izlmedim merak ettim ama bir turlu baglanmadı cekemiyorum :([signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hll olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 başka bir videosunu daha görmüştüm bunun. :) bir hunter tek başına kesti dördünü birden.. :-p yani aynı hedefe odaklanıp uzaktan öldürebilir de saldırı altında fazla bişi yapamaz bence. ancak AV'de işe yarar uzaktan milleti bombalamak için..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 *4 tane Warlock'u tek kişi kontrol ederse nolur?* Karşısındakiler için iyi olmaz.[signature][hline]bengeldim for G3NK vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar