Minerva Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://files.filefront.com/AV_ice_battlewmv/;4425293;;/fileinfo Aklı evvel bir arkadaş 4 tane 60 warlocku bir şekilde kontrol etmekte ve AV de paşa paşa takılmakta, targetler 4 tane sb ve 4 impten 4 fbyi aynı anda yemekte. Bana biri böyle yapsa monitör, masa, kasa ne geçerse elime kırarım ama amerikalı arkadaşlar bunun normal, kurallara aykırı olmayan bir şey olduğunu idda edip, adamın 4 ayrı accyi 4 ayrı bilgisayardan bir şekilde kontrol ettiğini yazmışlar şu forumda: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warlock&t=733504&p=1&tmp=1#post733504 ama bence alenen exploit/cheat artık her neyse odur yani. 16 mb bi izleyin görün[signature][hline]Be quiet and drive...
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bence saçmalık tam anlmaıyla yüzde yüz bir cheat..
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iide adam bot kullanmıosa ve 4 bilgisayardan da koordineli aynı şeyleri yapabiliosa bu cheat deil helal olsun dur. Bu kafayı universitede kullansa da güzel binalar inşa etseymiş keşke
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi bi izle o zaman 4 bilgisayarı öyle koordine ediosa adamın ahtapot olmaktan başka bir şansı yok, ha tek klavyeyle bütün makineleri kontrol edebiliosa onu bilemicem[signature][hline]Be quiet and drive...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daocda 6 makinada 6 karakter sokup her karakterin dovuste kullanmasi sart olan 2-3 buyusunu bi klavyeye atayan ve bu sekilde milyonlarda realm point kasan adamlar vardi. wow'a da bulasmislar hehe.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adam 4 warlock u 60 a kadar akstıysa ve her ay 4 acc ye para oduyosa ve 4 makıdan aynı anda oynamayı becerebılıosa ben bu adama cheater demem sapka cıkarırım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Viktor, 09 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: adam 4 warlock u 60 a kadar akstıysa ve her ay 4 acc ye para oduyosa ve 4 makıdan aynı anda oynamayı becerebılıosa ben bu adama cheater demem sapka cıkarırım +1[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
shippy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +2 izliyip karar vercem.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya orda forumlarda da demişler zaten bu adam cheat yapmıor, follow ve asistler işe yarıor diye. 4 karaktere para ödüosa... diye başlayan cümleyi de orda okurken düşünüo insan, neden butun karakterleri aynı tipte aynı şekilde ayni itemlarla yapmışki?
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben de 4 tane paladin acicam, adlarini bubbleone, bubbletwo, bubblethree, bubblefour koyup dagiticam. oley.
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ayrı bı sapıklık vallahı bısı dıyemıcem ama resmen amuda kalkıp alkıslıorum su anda adamı yaptıgı sey olagan ustu :D bide ben bi accnın parayı odeme zamanı gelınce ıcım acıor bu adama helal valla :D
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 4 tane paladın degılde ben 4 tane fire mageden 4 tane pyroblast yemeyı ıstmem aynı anda :D ıkıden sonrasını hatırlmassın gercıde :) bide crıtc falan aynı anda 4 fıre ball paso ohooo olme essem olme bıde adam kasar her karatere okuz gıbı dmg abanırsa :D yaparlar valla mıllet sapık :D
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Orda tauren shaman'ın biri gelip war stomp'u yapıştırıyor helal olsun :p, içinden ne geçirmiştir o anda acaba. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi tane de priest kasıp auto-heal atsaymış kendine add-onla[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 " 4 tane Warlock'u tek kişi kontrol ederse nolur?" Acc sharing yasak deyip banlarlar. :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Abiler helallik ne tarafı var anlamadım? bir tek olsa olsa cüzdanı kabarık adamın. Yani 4düyle farklı şeyler yapıo olsa evt helal olsun dicem ama 3 tane kuyruk gibi dolaşıyor tek tuşta 4 sb atıor adam buna mı helal olsun?[signature][hline]Be quiet and drive...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aynısını sende yap sana da helal olsun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Walla helal yane 1 rogue deil 4 rogue ile urastigini goz onune alırsak walla basarılı. Ayrıca cheat felan yok aynı kafede oturup "himmmeeet KralOGUNXXX e vur olm. Meycc meycc. "diye bagıran UO oyuncularından bi farkı yok saydece ortada bi himet yok walla basarılı yane. Adam buyuk bi ihtimalle butun charları rank 14 felan yapıp satıcak.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum.
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 daha izlmedim merak ettim ama bir turlu baglanmadı cekemiyorum :([signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 başka bir videosunu daha görmüştüm bunun. :) bir hunter tek başına kesti dördünü birden.. :-p yani aynı hedefe odaklanıp uzaktan öldürebilir de saldırı altında fazla bişi yapamaz bence. ancak AV'de işe yarar uzaktan milleti bombalamak için..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 *4 tane Warlock'u tek kişi kontrol ederse nolur?* Karşısındakiler için iyi olmaz.[signature][hline]bengeldim for G3NK vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.
Öne çıkan mesajlar