Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 tane Warlock'u tek kişi kontrol ederse nolur?

Minerva

Öne çıkan mesajlar

http://files.filefront.com/AV_ice_battlewmv/;4425293;;/fileinfo

Aklı evvel bir arkadaş 4 tane 60 warlocku bir şekilde kontrol etmekte ve AV de paşa paşa takılmakta, targetler 4 tane sb ve 4 impten 4 fbyi aynı anda yemekte. Bana biri böyle yapsa monitör, masa, kasa ne geçerse elime kırarım ama amerikalı arkadaşlar bunun normal, kurallara aykırı olmayan bir şey olduğunu idda edip, adamın 4 ayrı accyi 4 ayrı bilgisayardan bir şekilde kontrol ettiğini yazmışlar şu forumda: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warlock&t=733504&p=1&tmp=1#post733504 ama bence alenen exploit/cheat artık her neyse odur yani. 16 mb bi izleyin görün[signature][hline]Be quiet and drive...
Sosyal ağlarda paylaş

adam 4 warlock u 60 a kadar akstıysa ve her ay 4 acc ye para oduyosa ve 4 makıdan aynı anda oynamayı becerebılıosa

ben bu adama cheater demem sapka cıkarırım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane paladın degılde ben 4 tane fire mageden 4 tane pyroblast yemeyı ıstmem aynı anda :D ıkıden sonrasını hatırlmassın gercıde :) bide crıtc falan aynı anda 4 fıre ball paso ohooo olme essem olme bıde adam kasar her karatere okuz gıbı dmg abanırsa :D yaparlar valla mıllet sapık :D
Sosyal ağlarda paylaş

Walla helal yane 1 rogue deil 4 rogue ile urastigini goz onune alırsak walla basarılı.

Ayrıca cheat felan yok aynı kafede oturup "himmmeeet KralOGUNXXX e vur olm. Meycc meycc. "diye bagıran UO oyuncularından bi farkı yok saydece ortada bi himet yok walla basarılı yane. Adam buyuk bi ihtimalle butun charları rank 14 felan yapıp satıcak.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir videosunu daha görmüştüm bunun. :) bir hunter tek başına kesti dördünü birden.. :-p

yani aynı hedefe odaklanıp uzaktan öldürebilir de saldırı altında fazla bişi yapamaz bence. ancak AV'de işe yarar uzaktan milleti bombalamak için..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...