Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Chris_Metcalf said:

ben bu oyunu hep oynamak istemiştim.
uğraşsam çok bayar mı şuan ?

bende aynı konumdayım. hiç torment oynamadım. şimdi torrentle planescape torment HD 2012 releaseini çektim. içinde hazır bir sürü tweak HD UI ıvır zıvır fixler var. bir ara deneyicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Infinity oyunlarının high-res patchleri olduğu sürece bayacağını sanmıyorum, çok temiz grafikleri var. Özellikle torment bunların en rafinesi, daha sonra çıkan baldur2 ve iwd2den daha başarılı bi sanat yönetimi var.

Tabi ortalama bi a song of ice and fire kitabı kadar metin var oyunda, özellikle başlarda çoğu diyalog planescape jargonunda yazılımış. Herkese hitap etmeyebiliyor, biraz elit olmak lazım oyunu beğenmek için. Ben mesela burnum havada yorumlar yaparken karşımdaki insanın kalitesini torment yetebilitesine göre değerlendiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Monte Cook var işin içinde, öyle patlayacak kadar kötü bi iş çıkmaz. Motor ve oynanabilirlik açısından Wasteland2'nin gameplayi de baya umut vericiydi, adı torment olan oyuna text inputlu falan dialog koymayacaklardır tabii ki. Ama gerçek spiritual successorız diye gereksiz bi gaz verdiler en az 2 tane successor üstüne 3.sü yapılırken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...