Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Neyse oyunu yukleyip iskence patchi indirip (180MB) oyuna basladik newbie zamanlarimin screenshotlarini alirim onceki cekdiklerimi bulamadim ama elimde olan 1-2 sini koyim :p lvl 18im su anda yavas yavas lvlleniyoruz :p US box aldigim icin US Serverindayim (Llana) griffon olayi baya hos :p tabi lvl 10 a kadar bos bos yurudum ogrenmeden once heh uzun surmesi ayri ama genede hos bisi yolu kaybedip burning stepsin girisinde buldum kendimi :p ne durumda olsun ne vein bulursam atliyorum tabi ;) tabi ole bos bos dolasip etrafa bakmayinca orclar tarafindan dilim dilim oluyorsun ;) sonrasinda goldshira kacis heh phat lewt yapmaya calisirken beni goruyorsunuz[Bu mesaj Invulon tarafından 05 Temmuz 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Keşke EUda başlasaydın berabercene oynardık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 burda EU copy bulamadim, bide hatun mizmizlandi server bakimi oldugu gun bizim online oldugumuz zamanlar server down olucakdi bide biz onlineken herkez uyuyor olucakdi ondan iyice bakamadim detayli EU icin :/ yoksa wendigoyla enoyu yolmayi planliyordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 haydaa us patlasin kafanda tosbaa seni ben seni kesemedikten sonra ne anlami var bu oyunun :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ss alirken alt+z yap bi de home a bas daha guzel olur :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 e hakkaten eu'da başlasaydın, esas kadro burada çünkü.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Sam, 05 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: esas kadro SNN-Nebula UO Serverlarina benzemi$ valla BL geçen bi baktim arkaşin account ilede , komiğime gitti türkçe küfür falan görünce bile bi garipsedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: BonePART, 05 Temmuz 2005 15:24 tarihinde demiş ki: sam the whiner paladin O_O[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bone instant kill shield'i açtırma şimdi.. :-p karayağız tauren bone ile overlok bone BL'de, biz papadan bozma priest azmo ile ED'deyiz gerçi ehe baaluo esas kadro dediğim BL'de değil zaten, orada sadece muhteşem ikili balky bone ile larry bone var kadrodan.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neyse update yapiim uzun zamandir bis yapmadim efendim paladinim 29 oldu :p naapalim naapalim dedim (arada hatun cinslik yapip druid yapdi begenmedi lvl 25 de simdi paladin yapio ondan takildim kaldim bu lvlde) CTF ye basliim dedim. hehe isde baslamadan onceki halim ... where is my rocket launcher ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sekil olmus pala[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tabard çok hoş hehe ahtapot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hehe Level 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 duvardaki kilic dede yadigari mi :p[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Isim gercekci olmus ama, Invulon : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Zirh çok şekilmiş. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cok gec kalmisim bu basligi gormekte. Us Illiadan serveri Alliance'ta "The Hun" guildi catisi altinda yaklasik 40 civari Turk ve bircok yabanci oyuncuyla oynamaktayiz. Kesinlikle seviyesizlik yok, yas ortalamamiz 25+. Eger baska bir char acip bizlerle takilmak istersen her turlu yardimi yaparim. Benim 2 charim var su an bir tanesi Kadavra-44 druid(bunu fazla oynamiyorum) su siralar Warrior oynuyorum nicki Sungur. Oyuna baslama karari alirsan bana ulasmaya calis veya officerlarldan birine. Benim saatlerim Turklerin oyun saatine gore biraz ters kaliyo zira Avustralyadayim, arada 7 saatlik bir fark var. Ama eninde sonunda denk geliriz gelmeye karar verirsen.. Sevgiler, saygilar..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 update zamani Lvl 48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kaptanlar private's tabard giyer abi bende de var eah[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kac aydir ola ola 48 mi oldun sosyalmisin nesin? oyun oyna azcik :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 demek ki neymiş fazla sosyallikde zararliymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 pfft :p biton altim var ondan zaman aliyo 36 Mage | 26 Priest | 36 Druid :p bide btion 10-20ish alt var >. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Druidi ben aiyim gerisini sen alabilirsin :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bilgisayar başında karaktere sahip olmuş olmamış ne önemi var. Keşke RL dada level atlanabilse di mi? Çok insan gelişirdi bence, kim olduklarını, nerden, nereye geldiklerini bilirlerdi. Bu gerçekleri unutmazlardı.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mage charı sil. boşuna kasma:D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar