Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invulon the Paladin o.O (screenshots)

Invulon

Öne çıkan mesajlar

Neyse oyunu yukleyip iskence patchi indirip (180MB)
oyuna basladik

newbie zamanlarimin screenshotlarini alirim onceki cekdiklerimi bulamadim ama elimde olan 1-2 sini koyim :p

lvl 18im su anda yavas yavas lvlleniyoruz :p
US box aldigim icin US Serverindayim (Llana)

griffon olayi baya hos :p tabi lvl 10 a kadar bos bos yurudum ogrenmeden once heh uzun surmesi ayri ama genede hos bisi

yolu kaybedip burning stepsin girisinde buldum kendimi :p ne durumda olsun ne vein bulursam atliyorum tabi ;)

tabi ole bos bos dolasip etrafa bakmayinca orclar tarafindan dilim dilim oluyorsun ;)

sonrasinda goldshira kacis heh phat lewt yapmaya calisirken beni goruyorsunuz

[Bu mesaj Invulon tarafından 05 Temmuz 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

e hakkaten eu'da başlasaydın, esas kadro burada çünkü.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bone instant kill shield'i açtırma şimdi.. :-p

karayağız tauren bone ile overlok bone BL'de, biz papadan bozma priest azmo ile ED'deyiz gerçi ehe

baaluo esas kadro dediğim BL'de değil zaten, orada sadece muhteşem ikili balky bone ile larry bone var kadrodan.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

neyse update yapiim uzun zamandir bis yapmadim
efendim paladinim 29 oldu :p
naapalim naapalim dedim (arada hatun cinslik yapip druid yapdi begenmedi lvl 25 de simdi paladin yapio ondan takildim kaldim bu lvlde)

CTF ye basliim dedim. hehe isde baslamadan onceki halim

... where is my rocket launcher ffs

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Cok gec kalmisim bu basligi gormekte. Us Illiadan serveri Alliance'ta "The Hun" guildi catisi altinda yaklasik 40 civari Turk ve bircok yabanci oyuncuyla oynamaktayiz. Kesinlikle seviyesizlik yok, yas ortalamamiz 25+. Eger baska bir char acip bizlerle takilmak istersen her turlu yardimi yaparim. Benim 2 charim var su an bir tanesi Kadavra-44 druid(bunu fazla oynamiyorum) su siralar Warrior oynuyorum nicki Sungur. Oyuna baslama karari alirsan bana ulasmaya calis veya officerlarldan birine. Benim saatlerim Turklerin oyun saatine gore biraz ters kaliyo zira Avustralyadayim, arada 7 saatlik bir fark var. Ama eninde sonunda denk geliriz gelmeye karar verirsen..
Sevgiler, saygilar..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...