-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aslinda kral olurdu. Hatta ben Blizz'e cakam maili simdi. Taunt Chal. Shout falan PvP'de calissin. Senden baskasina vuramasinlar 6 saniye. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sam wise master pvp lord abimiz hala warrior un melee dmg iyle paladin in melee dmg ini karsılastırıyo diyecek soz bulamıyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bir warrior olarak şöyle düşünüyorum. Önüne gelen herkesin warrior char açtığı ortalığın ve bg lerin warriorlardan geçilmediği bir zamanda bu değişiklik iyi oldu. Enrage çok güçlü bir talentti (%25 de çok güçlü). Pvp de en önemli olması gereken şey olan yeteneği arka plana atabiliyordu ki, Enrage açılmayan warrior pvp de kolay kolay da kazanamaz eğer çok iyi itemları yok ise. Enrage in %25 e düşürülmesi demek, artık "abi mage'e bir vurdum öldü" vs. repliklerini son buldurur umarım. Bu değişiklik furry buildli warrioruda nerfliyor ancak MS ve Furry arasında oluşan uçurumuda kapatıyor diye düşünüyorum... Ayrıca, mage'e buff gelmedi, rogue'a buff gelmedi diyenlere Warriorun enrage nerf'i diğer tüm classlara bufftur pvp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Round 2 - Warrior vs Sam :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sam bi gun mutlu olcak ama ne zaman bilmiyorum abi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu arada wallwalki kapatan blizzi kiniyorum en buyuk elenceydi be bi tur yarismaya donmustu dungeonlarda en enfes wallwalklarla rekor kırmak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu wallwalk ironforge airporta giderken yapilan sey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm artık IF nın tepesine cıkamıycaz =([signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: -Wissy, 24 Kasım 2005 00:59 tarihinde demiş ki: I WIN? Sam Paladin olarak 1 v 1 Warrior'larla kapistiginda ne oluyor genelde? cd'lerim harcanmışsa ve MS+enrage warriorsa hiç şansım yok, cd'lerim harcanmamışsa warriorun ekipmanına ve ustalığına bakıyor. ustaysa ve ekipmanlar denkse genelde yeniyor özellikle MS + enrage olanlar. eğer buildi ya da oynayışı yetersizse shield açmadan bile öldürebiliyorum stundan çıkmazsa trinketle.. özellikle MS warriorların bütün healer sınıflara karşı gayet iyi bir avantajı var, bazısı kullanmayı biliyor bazısı bilmiyor. ayrıca paladinin de buildine bakar, ben belli bir sınıfa karşı değil bütün sınıflara karşı aynı şansa sahip bir build tercih ettim BG yaptığım için. caster gelirse de melee gelirse de şansım var ama benim kadar iyilerse, buildleri de uygunsa ve ekipman denkse onlar galip çıkıyor. zira paladinin belli anahtar counterları yok çoğu sınıfın aksine..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben de holy priestime fire/frost spell ile melee dmg, warriorima da heal istiyorum[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BonePART, 24 Kasım 2005 01:53 tarihinde demiş ki: sam bi gun mutlu olcak ama ne zaman bilmiyorum abi charı iyi bir paraya satarsam o zaman mutlu olurum sanırım.. ekleme: neyse kendi sınıfı harici hiçbir sınıf hakkında fikri olmayan insanlara anlatmanın manası yok çünkü bütün revizyon, özellikle de talent kısmı nerften ibaret..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arada yine warlocklara buff gelmiş dikkat ettiniz mi bilmiyorum. bu son nerf ile güzelim warriorumu bir süre oynamayacağım. paladin rerolladım,level 26. wsg'de friendly oldum bile.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hiç uğraşma paladinle, test sunucusundan yapılan tesleri ve deneyimleri okuyorum da herşey nerflenmiş. daha az dmg'yi daha çok mana harcayarak verip daha dayanıksız hale getirmişler. rank 14 silahını yamanın sabahı alsam şimdi elimdeki earthshaker'dan daha az dmg vereceğim. süper![signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben anlamıyorum bu warriorların 1 hit mage muhabbetini. Wowdaki warriorların max %2sinde epic oluyor. %2 yi nerflemek yerine hepsini nerflemişler..[signature][hline] Tanrım, eğer bu forumu okuyorsan bir gün evime uğra, konuşmak istediğim şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla sam kendim bizzat şahsen paladin kullanarak pvp yapmadım ama talent ve skillerine bakarak bazı açılardan shamandan daha iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bende druidden sonra warrior rolladım.Böyle daha zor olsun istedim =). [şaka maka bir keresinde hayvan bir gnome beni 4 vuruşta almıştı][signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 warriora daha daha daha fazla nerf isteriz :) Bıdı bıdıya gerek yok. Oynamayı bilen warrior arkasına healer alıp kasap gibi doğruyor herkezi AB'de. Daha fazla nerf daha fazla ... Plate içinde rogue gibi takılıosunuz ve bu doğru ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla ben 31 / 5 / 15 build'imle bile güzelce dağıtabiliyorum ortamı. Açıkcası warrior pvp'de güçlü. Tamam belki 1v1 de bir çok class'ı yenemeyiz, ama ortama daldın mı en çok iş yapan class'lardan biri. Rogue desen 2 saniyede ölür, mage desen 1 ambush'tan sonra eli ayağına dolaşır, ama warrior her şekilde damage vermeye devam ediyor. Adama saldırsan ayrı dert, saldırmasan ayrı dert. Ama %40 enrage cidden abartıydı. Açıkcası böylesi daha iyi oldu. Zaten nerdeyse her class crit ekipmanlarıyla gidiyor, her şekilde enrage geziyorsunuz. Yani abartı güçlü olan bir şeyin nerflenmesine bu kadar tepki gelmemesi lazım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İyide finished class olarak lanse edilen , soylenen ,warriora niye nerf geliyor ? . Bence de nerflenmemeliyidi. ha şimdi bazıları cıkar olur me guclu idi der ,olmaz bence warrior şu hali ile gayet güzeldi.Rogue den daha fazla damage verior deyip durular.Bırakta versin.Warriorun 2/3 talent tree damage talenti ,1/3 defence tree. İtiraz eden şuraya bakiveriyor : http://www.wow-europe.com/en/info/classes/warrior.html ne demiş blizzard amca :The Warrior can be a defensive, shielded tank, a damage-dealing powerhouse, or a mixture of the two. Ha şimdi ki hali ile Arms /furry warriorlar gene iş yapar , da warriorlar sadece 31/20 değil , 11/40 giden de var ,envai cesit furry build yapan da var ,Furry warrior olarak adamların en önemli talenti oydu.Flurry nin ona linkli olması da cabası.yani o talent tree değişse idi sadece, enrage aynı kalıp daha bir aşağılara alınsa idi talent tree de ,yine aynı etkiyi yapıp (gizli nerf) ,bu kadar ses cıkmazdı. Bence Furry warrior diye bir şey zor görecez artık.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Enrage fury'de altlara alınsa bence de daha iyi bir değişiklik olurdu, ama ona gelecek tepki daha fazla olurdu eminim. said: Kraaz, 24 Kasım 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Rogue den daha fazla damage verior deyip durular.Bırakta versin. Yorumsuz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 rogue ın olayı dmg vermek degılkı. Ben druidim rogue dan çok dmg veriyorum. Warrior lar da daha çok veriyor, çunku rogue un olayı sadece tuşa bas dmg ver değil.Rogue karşıdaki ni iptal etmeli,onu iptal etmeye oynamalı. Şahsen stunlock rogue dan korkarım hiçbişiden kormadıgım kadar.Adam oynatmaz seni,klavyeyi bırakırsın kalırsın oylece.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Strengths: Able to equip all armor and almost all weapons Takes the most damage before becoming incapacitated Great close range melee skills Lots of equipment options Slaughter monsters Weaknesses: No healing abilities, relies on food or other players to heal Very gear dependent class Budur warrior. Hepiniz de okumussunuzdur karakterinizi yaratmadan önce her seyi. Bu sunucular ilk acildiginda warrior acan adamlar samar oglani oldular. Cünkü neredeyse her sinif üstündeki itemlara cok bagli olmadan bunlari dagitti tam anlamiyla. Paladinin ciplak elle warriori öldürdügü movieyi ne kadar cabuk unuttunuz? Adamlar hepsini sineye cektiler (kendimi katmiyorum benim warriorim 4 aylik), instance yaptilar, end game instancelarda ömür verdiler ama sonunda 70-80 dpslik ve 3.4 speedin üstünde silahlara kavustular. Bu adamin bir cloth useri 2-3 vurusta öldürmesine laf edemezsiniz cünkü ayni cloth user bu adam 60 olana kadar, 60 olduktan sonra esyalarini hazirlayana onu kadar milyon defa öldürdü. Warrior item baseddir kisaca. Basta sikayetci olmayan casterlar, simdi spell rank zamanla artmadigindan aglasiyorlar. Fakat warriorlari kendilerine dokundurtmadan öldürürken hic laf ettikleri yoktu. Sam bey hic sizlanmiyordu bir warrior kendisinden daha az dmg verirken üstüne kendisini heallayamazken. Bütün bu seyler tekrar yasanacak expansiondan sonra. Yine spell levellar gelecek, en über warriorlari dengelerken, diger warriorlari cok gücsüz hale sokacak. Aradan 1 yil gececek durum yine böyle olacak, sonra tekrar patch zaten. Kisaca, bir salin artik yeter. Herkes kendi classina birsey istiyor, herkes kimse beni öldüremesin ben herkesi öldüreyim istiyor. E böyle oyun dengesi olmaz, o zaman oyunun basladigi zamanlarda falafos olan warriorlarin haklarini da korusaydiniz.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Suark, 24 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki: rogue ın olayı dmg vermek degılkı. Ben druidim rogue dan çok dmg veriyorum. Warrior lar da daha çok veriyor Adam gibi rogue görmemissin o zaman, baska bir sey diyemem. Rogue = Damage. Diger yazdiklarin belki pvp icin kisitli ölcüde gecerli olabilir, ama oyundaki en iyi melee damage dealer class rogue olarak düsünülmüstür, blizzard da bir cok kez official forumlarda belirtti bunu. Penth class dengelenmesinde level 60'tan öncesinin hic bir önemi oldugunu düsünmüyorum. Ne yani mage level 60'a kadar üstün olacak sonra geri mi kalacak? Kim mage oynar o zaman? Önemli olarak level 60'taki (ve expension ile 60'tan sonraki) denge. Caster'lar level 60'tan önce warrior hakkinda sikayet etmedi sonradan etti diyorsun da, ne yapabilirler ki yani? Gelecegi okuyup lvl 60'ta ne olacagini sikayet edecek halleri yok ya, 60'ta durum neyse onu söylüyorlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bahsettiğin druid instanceda ise belki geçer o da ancak rogue agro almamak için ugrastığındandır yoksa druidin rogue u damage olarak geçme şansı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mirage level 60 icin de gecerli bu söylediklerim ama. Warrior var, warrior var. Elinde untamed blade, spinal reaper, sulfuras olan adam da var, dandirikten bisey olan adam da var. Diger parcalar da önemli yani. Kisaca adam gibi MC Onyxia ZG BWL itemlari olmayan warriorlar cogunlukken, ufak bir cogunlugu hedef alip genelleme yapiyorlar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar