aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kagittan trende yapsin onu yaptiktan sonra...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 shamanlar teke tek te pek sorun yaratmıyorlar bana ama kalabalık ta yaptıkları bazı numarlarbeni fitil etmeye yetiyor. earth bind totem: bu ufak meret alanına giren herkezi yavaşlatıyor ve kırılsa bile son efekti hemen kalkmıyor. diyeceksiniz paladinde cleanse, bless of freedom var ama combatta kişi sayısına oranla ne kadar kalabalıksa shaman daha karlı çıkıyor. grounding totem ve tremor totem ikilisi (umarım yanlış yazmamışımdır) beni çok etkilemiyorlar ama priet,mage,warlock acı çekiyor... earth shock oyunun en kısa cooldown una sahip ranged ve üzerine dmg da koyan büyüsü haa bi de insta :D purge paladinin cleanse inin shaman versiyonu. priest,mage gibi classların savunmasını çökertiyor. paladinin de çoğu attack kabiliyetini engelliyor. bizimki çok güzel dot kaldırıyor :D shamanla teke tek kapışsak bu özelliklerini sabaha kadar kullansa da shamanı yenebilirim derim. ama kalabalıkta paladine oranla çok daha fazla iş yapıorlar. bu da horde a avantaj sağlıyor. tabi ki blizzard serverlarında horde sayısının daha az olduğunun farkında ve shamanların ve horde racial abiltylerinin alliiance a göre çok daha güçlü olduğu ortada. bence bunun tek sebebi ekonomik. ve satış kaygısı. horde sayısını arttırp dengeyi sağlamaya çalışıyorlar. expension pack te 10.000 yıldır birbirlerine düşman olan trollari ve elfler i birleştiriyorlar horde çatısı altında sırf horde da güzel gözüken bir ırk olsun da millet horde oynasın diye. Ayrıcana bloodelf lere raical abilty diye warstomp un silence eden versiyonunu verince durum çok rahat anlaşılıyor. başka bir örnek daha var patchlerle birlikte klasslar bufflanıyor sıra paladine geldi ama blizzard d an çıt çıkmıyor. çünkü bu klass sadece alliance da ve bufflamaları durumunda serverlardaki alliance horde oranı acaip bozulacak. enge blizzard ın umrunda değil. Her şey duygusal ( $_$ ) diyeceksiniz ee niye paladin oynuon o zaman.valla üşeniyorum 9 aydır oynadığım klass ı değiştirmeye :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Shaman daha survivable de, bitsin bari cvp yazmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 survive kalbalıkta hiç bir işe yaramıyor daha geç ölüyorum. örneğin arathi basinde milleti oyalayıp bimikilerin gelmesini sağlayabilirim ama adamlar benimle urşamayıp bayrağa tıklasalar 3 kişi olsunlar 3. yü durduramam. bizimkiler geldiğidne bayrak gitmiş olur :D 12sn geç ölmek sorun değil çünkü paladin kalbalık combatlara etkisi pek olmuyor shaman kadar orada olsa da olur olmasa da olur bir klass. o dediğin survive olayı teke tek olunca işe yarıyor...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Jaan Av de survavibialty o kara ise yariyo ki. Ozellikle bayrak almada guardlari cekip futursuzca kacan bi paladinin ve 1 trogue oyundaki her bayragi alabiliyo korrak dahil. Ayrica alliance train ini yuruten motor resmen paladinler. SAcma sekilde charge edince butun alliance ilerlemeye basliyo. hordun surekli kaybetmesinin nednei bu. İlerleticek bi grubumuz yok warriorlar heal atmassani ilerlemem diyolar ama gruplar duzgund eil bok pisur. Ayria en kotusu hayvan gibi mana ve cd harcayip attiginiz bir buyunun IMMUNE diye yazmasi. Cidden deli oluyorsunuz her seferinde yane her paladin av de en az 3 hordu 12 saniye oyaliyo ki buda bir rogueun 1 caster yada priesti oldurmesi icin yeterli bir sure. Survavibiality iste burda devreye giriyo mana emiyoi zaman kaybettiriyo.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi sizin uber es nis 500+ manaylla atılıo bnm 5k manam war bu da 10 taneden 2 si critlese ortalama 6k damage yapar hade 2H aldım wf yle felanda 14k damage wurdum 20k damage yapar 6*10 dan 1 dk yapmıs olduum full damage healsiz şimdi bi pala yazabilirmi bana shiled + healle full manasını kullanınca yaptıı heali hade gectim lay on hands cool down da not full rare sadece q ten aldıım shaman epic helmim war kalanlar rare set not abi bis farklı oyunlar oynuos herhalde bi pala cıkıp bu oyunun en uzun dayanan class ı shaman dio dinime kufreden musluman olsa diyip geciom artık bırakın eskidi bu muhabetler siz şimdi BW acmıs hunter a napacanısı druide nası dayanacagınısı dusunun ayrıcabu nerf shaman dienlerin uber gucle felan alakası yok onlar ally we hep kazanmak istiolar nası kazanırlar horde only bi class nerflenirse ally guclenir buna surdan geliom eger guclu olana nerf isteselerdi shadow priest a nerf derlerdi ama dien war mı walla ben nerf dien pala goremiom hade ii oyunlar[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 08:44 tarihinde demiş ki: 1 sayfa cevap yazdım mesaj gitmedi su an usenyiorum sadece same sunu solucem Elemental Tree: 11: Clearcast : % 10 sansla 1 atak buyusu beles 21: Elemental Fury: Atak buyulerinde crit bonusu 2 katina cikar 31: Elemental MAstery: 5 min cd. next dmg speel % 100 crit Enhanc: 11 : 2 H mace ve Axe Resto: 21 : NS : Next Nature spell instant burdan bana hem 1600 cl vuran hemde insta heal atan hemde 2 h wep kullanan shaman yapabilirse sam tebrik edicem baskada lafim yok matematik sorunu cozsun Öyle deme abi Sam süper buildler yapmış.. Daha düne kadar 1200 shock critleyip 1-1.5k melee wf-crit proclayan shamanlardan bahseden adam şimdi kendi kendini yalanlıyor ben daha ne deyim adama.. Shaman paladine karşı rahat oynuyor kendiside paladin bu yüzden yarası büyük sanırım ama sanki başıma 60 mage 60 priest 60 warlockla 60 saatin üzerinde deneyimi varmış gibi gelip te ahkam kesiyor onu anlamıyorum.. Mage'indemi antisi canım ? Sheeple açılışı yapıp fireball+pyro+Fireblast+Scorch ile açılışı yapıp min. 2.5k lık açılışı kafana yerleştirip sonraki gelecek ilk healını CS ile bozamıyormu ? Gayette güzel yapıyor bunu mageler.. Ozaman antisimi oluyor mage'in ? Zaten spell crit gitmiş bir shamanın manasına saldıran mindflay+fear+shadow invil. ile dotları yerleştirmiş priest mana burn e girince shamanın canını yakamıyormu ? Priestinde antisi dimi ? Secude kombosu giren bir warlock la yada petini öldürüp özelliklerini alabilen milyonkere fear atabilen 2şer tane dotu kafana çakan warlockun mu antisi ? Çok yüzeysel yaklaşıyorsun.. Allakhazam'dan büyülerin özelliklerine bakarak tahmin yürütmek kolay bunu wow oynamamış adamlarda yapar Sam'cim.. Warrior u EB totemin etrafında çiçek toplatabiliyorsun bu dogru ama warrior da intercept diye bişey var biliyormusun ? intercept i gömüp slowu basınca o imba shaman nereye kaçabiliyor acaba ? üstüne MS yide gömdünmü o mega heal atan shaman ne kadar heal atabilecek ama ? Rogue da salak gibi eb nin etrafında geziyorsa o rogun bilecegi iş vanishler bişi yapar bi süre kaybolur açıgını arar çünkü bu rogue işi bu açık kapışmadan mümkün oldugu kadar kaçınır.. Ayrıca 1.5 sn de mega heal atan shaman rogue un vurdugu zehirlerin hangi birini geçiripte heal atacak 1.5sn de ha geçirebiliyorsun remove poison ama onu atarken yenisi gelecek kafana oda var.. Amazonları delip geçen bir sınıf haline gelirken bone necrolarda onları biçecek komboları vardı ama .. Devam et Sam aynı 80 den kalma şarkıları çalmaya ...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 08:44 tarihinde demiş ki: 1 sayfa cevap yazdım mesaj gitmedi su an usenyiorum sadece same sunu solucem Elemental Tree: 11: Clearcast : % 10 sansla 1 atak buyusu beles 21: Elemental Fury: Atak buyulerinde crit bonusu 2 katina cikar 31: Elemental MAstery: 5 min cd. next dmg speel % 100 crit Enhanc: 11 : 2 H mace ve Axe Resto: 21 : NS : Next Nature spell instant burdan bana hem 1600 cl vuran hemde insta heal atan hemde 2 h wep kullanan shaman yapabilirse sam tebrik edicem baskada lafim yok matematik sorunu cozsun staff kullan abi, şekilciliğin anlamı yok. düzgün bir staffı koyarsın weapon switch makrona, etrafta melee tip yokken ona çevirirsin. gayet güzel dmg'leri var, ezik değil stafflar.. 30/21 git işte zaten deli gibi her boka nuke crit koymuşlar şaman için. hatta koşarken chain de atarsın yani görüyorum onları da..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Peki shaman oynayanlara sormak isterim,merak ettim; Her class'in antisi var dediniz.Shaman'in antisi ne?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 30/21 git ? peki abi elemental mastery almiyim yane 10% crit chancele ccl 1600 critlicek diye beklerim ha tabe en en en en en en baba staffin 55 dps oldugunu ama AV reward olan TuF un 65 dps oldugunuda gectim stafflarin gereksiz bicimda staff ve int verdigini crit chance vermediginide gectim en baba dedigim staffin 3.1 speed oldugu gercegini napcaz sam wf de 1600 2000 vurcaksan en az 3.8 bi alet lazim ki wf ye deysin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: CapriceXante, 14 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 14 Kasım 2005 08:44 tarihinde demiş ki: 1 sayfa cevap yazdım mesaj gitmedi su an usenyiorum sadece same sunu solucem Elemental Tree: 11: Clearcast : % 10 sansla 1 atak buyusu beles 21: Elemental Fury: Atak buyulerinde crit bonusu 2 katina cikar 31: Elemental MAstery: 5 min cd. next dmg speel % 100 crit Enhanc: 11 : 2 H mace ve Axe Resto: 21 : NS : Next Nature spell instant burdan bana hem 1600 cl vuran hemde insta heal atan hemde 2 h wep kullanan shaman yapabilirse sam tebrik edicem baskada lafim yok matematik sorunu cozsun Öyle deme abi Sam süper buildler yapmış.. Daha düne kadar 1200 shock critleyip 1-1.5k melee wf-crit proclayan shamanlardan bahseden adam şimdi kendi kendini yalanlıyor ben daha ne deyim adama.. Shaman paladine karşı rahat oynuyor kendiside paladin bu yüzden yarası büyük sanırım ama sanki başıma 60 mage 60 priest 60 warlockla 60 saatin üzerinde deneyimi varmış gibi gelip te ahkam kesiyor onu anlamıyorum.. Mage'indemi antisi canım ? Sheeple açılışı yapıp fireball+pyro+Fireblast+Scorch ile açılışı yapıp min. 2.5k lık açılışı kafana yerleştirip sonraki gelecek ilk healını CS ile bozamıyormu ? Gayette güzel yapıyor bunu mageler.. Ozaman antisimi oluyor mage'in ? Zaten spell crit gitmiş bir shamanın manasına saldıran mindflay+fear+shadow invil. ile dotları yerleştirmiş priest mana burn e girince shamanın canını yakamıyormu ? Priestinde antisi dimi ? Secude kombosu giren bir warlock la yada petini öldürüp özelliklerini alabilen milyonkere fear atabilen 2şer tane dotu kafana çakan warlockun mu antisi ? Çok yüzeysel yaklaşıyorsun.. Allakhazam'dan büyülerin özelliklerine bakarak tahmin yürütmek kolay bunu wow oynamamış adamlarda yapar Sam'cim.. Warrior u EB totemin etrafında çiçek toplatabiliyorsun bu dogru ama warrior da intercept diye bişey var biliyormusun ? intercept i gömüp slowu basınca o imba shaman nereye kaçabiliyor acaba ? üstüne MS yide gömdünmü o mega heal atan shaman ne kadar heal atabilecek ama ? Rogue da salak gibi eb nin etrafında geziyorsa o rogun bilecegi iş vanishler bişi yapar bi süre kaybolur açıgını arar çünkü bu rogue işi bu açık kapışmadan mümkün oldugu kadar kaçınır.. Ayrıca 1.5 sn de mega heal atan shaman rogue un vurdugu zehirlerin hangi birini geçiripte heal atacak 1.5sn de ha geçirebiliyorsun remove poison ama onu atarken yenisi gelecek kafana oda var.. Amazonları delip geçen bir sınıf haline gelirken bone necrolarda onları biçecek komboları vardı ama .. Devam et Sam aynı 80 den kalma şarkıları çalmaya ... Senin paladin lvl kaç?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: CapriceXante, 14 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Öyle deme abi Sam süper buildler yapmış.. Daha düne kadar 1200 shock critleyip 1-1.5k melee wf-crit proclayan shamanlardan bahseden adam şimdi kendi kendini yalanlıyor ben daha ne deyim adama.. saçmalamanın alemi yok, ben aynı şamanın yaptığını söylemedim hiçbir yerde. bulamazsın, gösteremezsin. ucuz palavra sıkmayalım lütfen.. said: Shaman paladine karşı rahat oynuyor kendiside paladin bu yüzden yarası büyük sanırım ama sanki başıma 60 mage 60 priest 60 warlockla 60 saatin üzerinde deneyimi varmış gibi gelip te ahkam kesiyor onu anlamıyorum.. çevremdeki oyuncularla konuşuyorum, onların görüşlerini, düşüncelerini öğreniyorum. onların diğer sınıflarla nasıl başettiklerini izliyorum oynarken. bu dediklerim de newbie oyuncular değil.. said: Mage'indemi antisi canım ? Sheeple açılışı yapıp fireball+pyro+Fireblast+Scorch ile açılışı yapıp min. 2.5k lık açılışı kafana yerleştirip sonraki gelecek ilk healını CS ile bozamıyormu ? Gayette güzel yapıyor bunu mageler.. Ozaman antisimi oluyor mage'in ? duel gibi anlatmışsın, duelse zaten grounding, earth shock ve böyle gider. hakiki combatsa da gene poly yaptırana kadar yarılar hp'sini mage'in. lesser healing'e cs tutturmanın ne kadar zor olduğunu pope'a sorarsınız, fire mage olur kendisi.. said: Zaten spell crit gitmiş bir shamanın manasına saldıran mindflay+fear+shadow invil. ile dotları yerleştirmiş priest mana burn e girince shamanın canını yakamıyormu ? Priestinde antisi dimi ? tremor totem ve earth shock, bu kadar. ne mind flay ne mana burn yaparsın.. said: Secude kombosu giren bir warlock la yada petini öldürüp özelliklerini alabilen milyonkere fear atabilen 2şer tane dotu kafana çakan warlockun mu antisi ? tremor, earth shock. dotları zaten lesser healing wave yanında birşey değil, adamın 30sn'de vereceği dmg'yi 1,5sn'de healleyebiliyorsun. felhunter desen soul link'i de purgelüyorsun.. said: Çok yüzeysel yaklaşıyorsun.. Allakhazam'dan büyülerin özelliklerine bakarak tahmin yürütmek kolay bunu wow oynamamış adamlarda yapar Sam'cim.. büyülerin nasıl çalıştığını biliyorum ve oyun içinde çevremi ve rakiplerimi gözlemleyerek deneyim ediyorum. halen holy shield ile divine shield'i karıştıran bu kadar bilgili arkadaşlar varken bana laf düşmez gerçi, haklısın.. said: Warrior u EB totemin etrafında çiçek toplatabiliyorsun bu dogru ama warrior da intercept diye bişey var biliyormusun ? intercept i gömüp slowu basınca o imba shaman nereye kaçabiliyor acaba ? üstüne MS yide gömdünmü o mega heal atan shaman ne kadar heal atabilecek ama ? evet hamstring de EB ile aynı slow miktarına sahip, adama basarsın gene yürür öyle. pummel ve MS kullanmıyorsan zaten gene öldüremezsin. self-spam heal 1,5sn'lik heallerle mümkün, oyunda yapabilen iki sınıf var. biri cloth, öbürü mail + kalkan giyiyor.. said: Rogue da salak gibi eb nin etrafında geziyorsa o rogun bilecegi iş vanishler bişi yapar bi süre kaybolur açıgını arar çünkü bu rogue işi bu açık kapışmadan mümkün oldugu kadar kaçınır.. Ayrıca 1.5 sn de mega heal atan shaman rogue un vurdugu zehirlerin hangi birini geçiripte heal atacak 1.5sn de ha geçirebiliyorsun remove poison ama onu atarken yenisi gelecek kafana oda var.. evet rogue açığını ararken bu arada şaman geniş geniş takılsın.. poison cleansing totem, geçiniz.. said: Amazonları delip geçen bir sınıf haline gelirken bone necrolarda onları biçecek komboları vardı ama .. oldu.. said: Devam et Sam aynı 80 den kalma şarkıları çalmaya ... neyse paladini druid gibi bufflasınlar zaten benim sorunum kalmaz pek, tuzum kuru der geçerim başkaları düşünür şamanı.. ekleme: regalya valla ne dediğini pek anlayamadım noktalamalar sağolsun, sonra tekrar okurum salim kafayla.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 14 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Peki shaman oynayanlara sormak isterim,merak ettim; Her class'in antisi var dediniz.Shaman'in antisi ne? Bu soruya cevap verecek yok mu?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Senin kadar çevresi ile etkileşim içerisinde bulunan insanları izleyen neler yapıp yapmadıklarını neye nasıl tepki verdiklerini dikkate alan zaten çok adam yoktur.. Ama hala anlamadıgım ve anlatamadıgım şey varki oda şu cümlende çok bariz belli.. "heal spam yapan 2 class var birisi cloth digeri mail+kalkan kullanıyor".. Çünkü birisi shaman digeri priest bunları kıyaslamanın mantıgı bile yokken bu tür kıyaslamalardan yola çıkarak shamanları overpower oldugunu düşünmekle kalmıyor iddia ediyorsun.. Yani bana en çok yanlış gelen şey mage gibi nuke priest gibi heal warrior gibi melee giriyor diyip shamanı öyle lanse etmen.. Ki Druid ve Paladin'in heallarından bahsetmiyorsun bile.. 1.5sn caste Cs atmayı bırak saglam pingin ve macroların varken zıplayıp pom pyro üstüne cs bile yapıştıran magelerle karşılaştım ping 150-200 adamda canavar gibi yapabiliyor bu işleri.. Shamandaki sadece (+) larını görerek (-)'lerini hesaba katmayarak her classın özelliklerini içinde barındıran bir class gibi herşeyi aynı anda yapıyormuş gibi lanse etmek önyargıdan ileriye gitmiyor malesef.. Bana 1600 ambushla açılışı yapıp neredeyse stunlockta öldüren roguelar oldugu gibi EB'nin etrafında gezdirdigim roguelarda var.. Bana adım attırmayan warriorlar oldugu gibi yanıma yaklaşamadan %20 hp kalan warriorlarda var.. Ghostwolf'la gibine girip rahatça kestigim hunterlarda oldugu gibi 20 yardına giremedigim hunterlarda var.. Shock rangeine giremeden sheepli açılışı yapıp hp'i sömüren mageler oldugu gib Grounding totem kurbanı olan magelerde var.. Bunları saymakla bitiremem ve illaki herkesin başına geliyordur çünkü itemlerının iyi oldugu adam kadar senden çok daha iyi gearlara sahip adamlarda var.. Ama buraya gelipte rogue ambushla girip stunlocka yakın kesiyor diye nerf rogue demiyorum 8-10k armorlu warriorlar yanıma girdimi işimi bitiriyorlar diyeden gelip nerf warrior demiyorum.. Paladin ve druid combatları 3 yıl sürüyor diyede gelip nerf owerpower demiyorum.. Bu yüzden nerf diyenleri anlamıyorum çok önyargılı ve bencilce konuştuklarını düşünüyorum.. Ha bi class diger classlarla 1v1 pvp deki istatistikleri %85 lerin üstünde olur ki bunu aynı item kalitesindeki pvp lerden bahsediyorum ozaman anlarım o class abartılmıştır o class easymoddur.. Bi arkadaş bi link vermişti orda bu tür istatistikler tutuluyordu formattan sonra kaybettim ama genelde duel istatistikleri oldugu için bek pvp yi yansıtmıyordu genede.. Demek istedigimi anlatabilmişimdir umarım.. Blizz forumlarındaki en büyük #class nerf tartışmalarında nerf diyen kesinlerin bi büyük cogunlugunun komik nedenlerden dolayı nerf diye dil döktüklerini görürsün..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Peki shaman oynayanlara sormak isterim,merak ettim; Her class'in antisi var dediniz.Shaman'in antisi ne? Bu soruya cevap verecek yok mu? Cevap : LoL , postların birinde bir resim vardı cevap orda yatıyor.. amacın soru sormaktan öte tartışmayı kızıştıracak yada başlatacak nitelikte öne çıkan bariz soruları cevaplanmayacak kadar degersiz ki kimse bişey yazmamış soruna..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hangi class heal, melee, spell damage, res, mail, kalkan self res, debuff, buff, runbuff yapabiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Absolut, 14 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Hangi class heal, melee, spell damage, res, mail, kalkan self res, debuff, buff, runbuff yapabiliyor. Gene aynı olay bu Abso.. (+)Mail(+)Melee (2.5 Armor) -> (-)Low mana (-)Spell Dmg (-)Heal..(Low Spell Crit) (+)Mail (+)Shield (+)Spell Dmg (+)Heal -> (-)Melee Dmg (Low melee Crit)(-) Wf Dmg Bu senin degiklerine karşılık +Plate + 3 kere full heal şansı +Buff desem Yada +%360 Armor Bear Form + Mana Regen while bear form + weapon dmg via abilities + Ns + Travel form Desem mantıklı olur mu ? Hala aynı olayı tartışıyoruz 32 tane şeyi yapabilen kaç class var diye soruyorsun da peki ya hepsini aynı anda yapabilen bir class varmı ? Yok tabiki.. Ortalama 5.5k armorlu %50 civarı dmg redu. ( ki 2H gidersen 2.5 armor anca oluyor %20 civarında Dmg redu. )çokmu görüyorsun ?[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya onu değil bu yazdıklarımın hepsini yapabilen bi class soyle sen yeter bana az çok iyi kotu demiyorum yapabilen diyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Absolut, 14 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: Ya onu değil bu yazdıklarımın hepsini yapabilen bi class soyle sen yeter bana az çok iyi kotu demiyorum yapabilen diyorum. Sorunun amacı belli olsada cevabını sende biliyorsun[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Peki shaman oynayanlara sormak isterim,merak ettim; Her class'in antisi var dediniz.Shaman'in antisi ne? Shamani taniyan* her class shamani rahatlikla yenebilir tabi herzamanki gibi oyuncularin yeteneklerine kalmiş birşey.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: CapriceXante, 14 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: hikmetozsahin, 14 Kasım 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Peki shaman oynayanlara sormak isterim,merak ettim; Her class'in antisi var dediniz.Shaman'in antisi ne? Bu soruya cevap verecek yok mu? Cevap : LoL , postların birinde bir resim vardı cevap orda yatıyor.. amacın soru sormaktan öte tartışmayı kızıştıracak yada başlatacak nitelikte öne çıkan bariz soruları cevaplanmayacak kadar degersiz ki kimse bişey yazmamış soruna.. Anladim,tartisma diyince kaniniz kayniyor boyle, her soru sorana saldiriyorsunuz. Sen diyince tekrar soyle bir taradim basligida hangi resim anlatiyor shaman'in antisini diye? Soylememe gerek var mi bilmiyorum ama oyunu oynamiyorum,sizinle tartisacak kadar da bir tecrubem yok.Sagdece meraktan sordum bu soruyu.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence druid. heralde cogu shamana gore de oledir. lvl 60 icin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: barbu, 14 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: bence druid. heralde cogu shamana gore de oledir. lvl 60 icin dedim. Ehem bak birisi icin sordugum soru o kadar da degersiz degilmis :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya hakkaten baydı bu shaman nerf!!!11one gibi topicler. herkes kendi classını ogrenir ve karsısındakini de iyi tanırsa rahat keser. bana druid zor gelio baskasına warrior. kisiden kisiye deisir. hangi classa karsı oynayamadıgına baglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya bi gidinya=). shamanı ilk okudugumda [buyulerını] ohaa bune be her karakterden bişi var demiştim.Özellikle reincarnation ı cok kıskanmıştım. Sonra farkettim ki gruba destek için yapılmış bu adamlar. Blizz dedi herhalde -Ya paladin şart oyuna.E ampul mampul bu cok guclu olacak grup pvp sinde ortamı yaracak en iyisimi biz bunu eleyebilen bir karater yaratalım demişler sonra shaman çıkmış ortaya[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar