hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yüksek gelirli olması yüzündenmi ben 2 harcadım bende de 4 milyar harcadım muhabbetine girerler[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Herkes boyunun yettiğince tüketiyor ve üretiyor. Ben de kaliteli giyiniyorum, ben de 3 haftada bir kuaföre gidip manikür pediküründen cilt bakımına kadar hallediyorum, ben de kız peşinde koşturuyorum. Ancak aynı zamanda kitap okuyorum, tiyatroya gidiyorum, film festivallerine gidiyorum... Tikilik dediğiniz olayın bunların hiç biriyle ALAKASI yok, bu sadece ergenliğin getirdiği bir şey, en fazla 3-4 sene sürüyor zaten. Evet, etiler nispetiye caddesine çıkarsanız böyle bir grupla karşılaşırsınız ancak ordaki insanlara yakından bir bakarsanız hepsinin 14-16 yaş ortalamasında çocuklar olduklarını ve daha ne yaptıklarını bilmediklerini anlarsınız. Aynı safhayı metalcisinde gotikçisinde de görmüyor muyuz? Bir dönem simsiyahları giyip taksim meydanındaki "hey dostuum her şey karanlık son geliyoor!" ayaklarına yatmıyorlar mı? Evet, 18 yaşına geldiklerinde yavaş yavaş bu gidiyor ve hayatın gerçekte nasıl olduğunu anlıyorlar ancak böyle bir dönem var yani. Aynı şekilde belli bir gelir düzeyinin üstündeki insanların da çoğu tikilik evresinden geçiyor, ancak sonunda bu dönemden geçiyorlar, hayat boyu öyle kalan insan da azdır yani normalin altıdır. bugün 14üne bastım korkuyom[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sen diyosun ki bu tripler olgunlukla yokoluyo, ben diyorum ki olmuyo. tanıdığımız insanlara göre değişiyo demekki, değişeni de var değişmeyeni de. ama tutup da %90 gibi bi oranı nerden salladın merak ettim :) illa bi oran veriyosun her topicte, istatistik okuycan galiba sen lol[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Şu anda direk yüksek gelirli bir ailenin ergenlik çağını geçirmekte olan bir çocuğu tanımlıyorsun tiki ismi altında. Olgunlukla beraber bu triplerin çoğu da yok oluyor işte. Çok emin konuşuyorsun ama yanlış tespitlerin var. Yukarıdaki verdiğim örneklerde Üniversiteli kişilerde var. Bu iş yaşla alakalı değil. Biraz IQ ile alakalı aslında.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 08 Kasım 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaşlar size istediğiniz anda istediğiniz miktarda para sağlayan bir babanız olduğunu düşünün. Böyle bir şeye ilk erişim sağlandığında tabii ki ipin ucu kaçıyor biraz, işte ilerki yaşlarda devam ederse "kro"luk diyeceğimiz, benim ergenlik çağında tikkylik olarak yüksek gelirli aile çocuğunun doğal gelişiminin bir parçası olarak gördüğümüz devre bundan kaynaklanıyor. Yani kişi babası aracılığıyla ihtiyacının çok üstünde bir bütçeye erişim sağlayınca, bu parayı başta ne yapacağını bilemiyor, ne oluyoruz lan derken tikkylik olayına kapılıyor, sağa sola saçma sapan para harcayıp gösteriş yapıyor. Ondan sonraki 3-4 yılda işin adabını öğreniyor. Ondan sonra zaten grubun %90'ı için bu tikkylik dediğimiz evre bitiyor, ortaya kaliteli bir insan çıkıyor para harcama adabıyla birlikte. Haa tabii, hala tüketim manyaklığının bir parçasılar, hala kıyafete yüzlerce milyon, arabaya milyarlar harcıyorlar, ancak artık bunu dile getirerek böbürlenmiyorlar, işin adabını biliyorlar. Bu adabı edinemeyen, bunu öğrenemeyen insanlar da zaten kro dediğimiz insanlar oluyorlar, para harcamasını bilmez, görgüsüz adamlar oluyorlar.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. [Bu mesaj Antimodes52 tarafından 08 Kasım 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar size istediğiniz anda istediğiniz miktarda bir babanız olduğunu düşünün. bunu anlamadım ben...[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İyi yazmışsın antimodes, de dediğim gibi o tüketim çılgınlığına "herkesi" sokman büyük hata. Sana milyon örnek gösterebilirim istediği kadar pahalı ayakkabı kıyafet vs, herangi bir şey almaya yetecek maddi gücü olduğu halde almayan ve bu çılgınlıktan "nasibini almamış kişi." Ki zaten ben de çevremde böyle insanlar olmasını tercih ederim. Olay maddi gelir vs olayı değil ya da herangi politik ya da protestocu bişey falan da değil, sadece bakış açısı. "5 liralık ayakkabıdan çok farkı yoksa niye 15lira vereyim ki diğerine" mantığı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 etiler kırodan geçilmiyo be antimodes :-)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fastreload, 08 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: bunu anlamadım ben... Hatayı düzelttim. said: sir, 08 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: etiler kırodan geçilmiyo be antimodes :-) Doğru diyorsun yani, 25 yaşına gelip de hala etiler nispetiye caddesinde 14-15 yaşında çocuklarla oturup kahve içip muhabbet eden, para babalığı taslayan adama ben de kro derim, ancak bu tikkyliğin bir parçası değil. Tikky dediğimiz "aysucan şuraya gitmiş burdan şunu almış" muhabbetleri ergenlik döneminin bir parçası ve normal bir şey. Ondan sonra bu bireylerin çoğu da kaliteli birer insan olarak devam ediyorlar hayatlarına.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikkyler gençlik döneminde kültür ve sanattanda nasibini almamış insanlardır doğal olarak kalite insanlar olmamaları kuvvetle muhtemeldir.. ha kültürlü vs. ise zaten tiki değildir o[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne tikiler kötüdür ne aykırı artarnatif tipler kötüdür hepsi insan sonucta (post kastım)[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tikkyler de alter olarak tabir edilen gençler de "punkım ben" diye ortada gezenlerde aynı kefeye konulmalıdır (tabi kefeyi de kızgın alevlerin üzerine bırakıp üzerlerine kaynar yağlar dökülüp imha edilmelidir ancak insan halkarı hede hödö var. Suç! hem de ayıp. İnsan hayatına kıymamak lazım. Ancak mental rahatlama için beyninizde bunları öldürebilirsiniz. Bir FPS oyunu gibi falan filan) Her neyse, uzun parantez arasından sonra geri dönelim konumuza, bu ingiliz anahtarları takımında (tikky alter punk hede hödö) esas sorun "insan" tarafının bir kenara bırakılması ve klonlanmış, yapay, iğrenç ve sakil bir bedenin yaşamak için kullanılmasıdır. Tabi bu bir benzetme yoksa kimse Body Snatchers gibi bişi düşünmesin. Meali "Kafaları kullanmıyor bu dingiller" olarak çevrilebilir. Kaliteli şeyler giyen tikky değildir. Ama marka bağımlılığı olan ve kişiliğini markaya bağlamış olan tikkydir. Tikky -ilginç bir şekilde- marka ve toplum asalağıdır (parazitidir) diyebiliriz. Ironman için elbisesi ne ise tikky için yapaylık, marka bağımlılığı ve özentilik odur efendim. Tikky (haşa, insan değil tikky. Bir nevi parazit işte) "marka"yı bırakırsa veya yapaylığını bırakırsa sıradan ve hatta sakat bir adama dönüşür (kafadan sakat efendim yoksa özürlülere saygımız sonsuz) Çünkü tikky zengin çocuğudur ve bu yüzyılın ekonomik düzeni, sistemi gereği ayakları yere basmamaktadır, olması gereken olgunluğa erişememiştir, güdük kalmıştır. Ayrıca bu tikkylerin aileleri incelendiğinde -ne yazık ki- ailelerin sevgi vermek yerine para ve/veya araba gibi hediyelerle çocuklarını "kazanma" yoluna gittikleri görülecektir. Dolayısı ile bu çocuklar sevgi bakımından da güdük, sakat kalmışlardır. Sevgi ile yetiş(e)memişlerdir. Baba parası hortumlayan, gerçeklerle yüzleşmek yerine kafasını kuma gömüp, hayal dünyasında yaşayan organizmalar diyebiliriz. Yani sonuç olarak tikkyler parazittir...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Kasım 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yani sonuç olarak tikkyler parazittir... sonuna kadar destekcinim :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 antimodes; bir kavram karmasasi icindesin, ergenlige yeni girmis ve cok yuksek alim gucu olan kisilere tikiler diyorsun fakat bunlar sadece ne yaptigini bilmeyen cocuklar. tiki diye adlandirilan kesim senin kro dedigin kesim, yasi 25'e gelmis hala daha babasinin parasini sacma sapan islerde kullanan, geceleri disko koselerinde sabahlayan ondan da bi sise bundan da bi sise diye soyleyip soyleyip disarda 50milyon olan ickinin sisesine barda 150 milyon veren adamlar. ve bunlar universitelerde gorulur cogunlukla, ozel okullarda her sinifta 2-3 sene kalan tipler boyle 27-28 yasina kadar takilirlar okulda, sonra ya atilirlar ya bi sekil bitirirler. kaliteli giyinen tiki degildir tabii ki cok kisi vurgulamis zaten, giyimini parasini surekli on planda tutan son derece bos ve kultursuz insanlar tikiler, gordukleri insanlari uzerlerindeki giysiye, altlarindaki arabaya gore degerlendiren "gecen bi cocuk gordum uzerinde bidi marka gomlek altinda hede marka pantolon ooooof harikaydi yaa" gibi sacma bi yargilama tarzina girmis kisilerdir. yukarda alim gucu yuksek olan herkes bu donemi yasar, tuketim cilginligina dahil olur demissin, dogru olabilir. isteyen istedigi kadar tuketir ama tukettigini saga sola hava atmak icin tuketenler gerizekalidir ve tikidir. metalciler gothicler bu adamlari hep kiskanir bok atar diyorsun, abi 2dk mantikli dusunur musun? kiskanilacak neleri var ki? bi cok metalci takilan kisi taniyorum tiki diye varsayabilecegimiz kisiler kadar harcama gucu olan, bunu belli etmenin ne geregi var ya? herkesin parasi kendine.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 08 Kasım 2005 05:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben de ekleme yapiyim biraz thanatos a. Insanlari neden inatla kategorize etme cabasi icinde herkes, onu bir türlü anlayamiyorum. Umarim böyle devam eder, pek ekonomik sorunum oldugunu söyleyemem, eh üniversite ögrencisi oldugum icin de haliyle baba parasi yiyorum daha. Sevdigim seyi, bana yakistigina ve güzel olduguna inandigim seyi giymek isterim. Yemek konusunda secici oldugumdan damak tadima uyan seyi yemek isterim. Eh bunlari her insan ister zaten. Simdi gelelim, ben Tommy'den gömlek de giyerim, Akmar'dan aldigim Opeth tisörtünü de. Gider Kirinti'da yemek de yerim, Siraselvilerde dürüm de yerim. Gece arkadaslarimla icmeye Akdeniz'e de, Joker'e de, Karavan'a da giderim, Crystal'a da giderim. Ve, en önemlisi, bunlar sadece beni ilgilendirir. Tikky dedigin adam, daha dogrusu dalga gecilen kesim, bunlari ön plana cikarip bunlarla övünmek gibi sacmasapan bir ise giristigi icin dalga konusudur. "Jnms ya gecen gün Kirinti'ya gittik orda 350 ytl li ksarap actirdik ama hic güzel cikmadi ben gecen Fransa'ya gittigimde ictigim saraptan sonra hicbi sarabi begenmiyorum" diyen kisi tikkydir, Kirinti'da 350 ytl lik sarap actirip da arkadaslariyla veya kendi halinde icen adam degil. (fiyati ve örnegi attim, yapmadim böyle bisi : P ) Giysileri, restoranlari, kafeleri, clublari vs. sebebiyle degil. Ve insanlari o sebeple yargilayanlar da sekilci insanlardir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bilkennte hazırlık okuyunca bol miktarda görülebilir bu kişiler. -ayy burnumumu yaptırayaaam yoksa araba ma alayaaaam. gibi.varg çağrılır."fikirlerimiz uyuşmuyo" dedirtilip pompalı ateşlenir.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ısrarla puma giyen puma giymeye özenen insan benim gözümde tikidir ezelden[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Arthur_HellsFire, 08 Kasım 2005 07:06 tarihinde demiş ki: ısrarla puma giyen puma giymeye özenen insan benim gözümde tikidir ezelden sen geride kalmışsın aksine tikky dediğiniz insanlar puma giymez(şu anda)tommy diesel abartanlarsa versace ferre dkny fln filan[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tiki adam/kız kendini 10milden belli eder. kimi sakız çiğner cak cak, kimi dedikoducudur, kimi de "ayy zıtarbaksa mı gitseeek" sözleri ile arkadaşları ile konuşur, kimi diğer insanlara yukardan bakar, kimi de safi kılabırdır. bu uzar gider. ama ortak özellikleri şımarık, boş konuşan, pahalı şeyler giyen tiplerdir. bilkentte baya vardır ama asıl mekanları istanbuldur :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 illa ayırcanız dimi insanları. hep zaten vardır bu onlar ve biz olayı. insanlar sureklı bırbırlerını gruplamaya başlarlar,bu neden yapılır anlamam.Hani biri bana tikky dese ne demese ne?o onun saçmalamasıdır diye düşünürüm. Farklılıkları,düşünceleri hayat tarzları yüzünden insanları gruplaştırmanın ırklıçıktan farkı ne?[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2-3 sayfa garip atışmalardan sonrasını okumadım söylendiyse veya cevap verildiyse ö.m. atabilirsiniz; şimdi nereden dalacağımı şaşırıyorum bu konuya edilcek o kadar çok laf var ki, eşyaları değerlendirmk için fiyatı, insanları değerlendirmek için ise üzerindekilerin fiyatını kullanan insanlar oluyor benim gözümde tikiler. yaşam tarzlarını reklamcıların belirlediği hani geçen yıl metroseksüel bu yıl überseksüel(bu da yeni çıktı) olan güruh. bilgiyi, beceriyi, düşünceyi, emeği hiçe sayıp, cepteki para üzerine, altındaki araba üzerine kurulu boktan bi elitizmi yaşayanlar oluyor. (hani elitist olmamayı falan da geçtim yani o derece.). herhangi bir insanın bunları yaptığını ispatlayabilir miyim? hayır ama yaptığım tahminlerle bunlara yaklaşan insanlardan uzak duruyorum mümkün olduğunca. şöyle basit bir örnek veresim var, diyelim ki güzel bir takım elbise, 5 milyar olsun. eğer ki bir kişi "takım elbiseyi" beğendiği için 5 milyar veriyorsa eyvallah herkes özgürdür.. (hatta gidip aynından 5 te bir fiyatına diktiriyorsa süfer), ama 5 milyarı beğendiği için takım elbiseyi alıyorsa aha işte ona kılım ben. tabi burda biraz niyetini yargılıyorum sonuçta adamın kafasından geçenleri bilemiyoruz ama belli ediyor kendini biraz bekleyince. ("5 milyar verdim ben buna 5 milyar höbödö höbödö" gibi..) [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 08 Kasım 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 peki.. Ciggs ? Cix ? ne oluo ?=) merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abur cubur o, patates cixi :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bi de bu tikky görünce yol değiştirme hedesi nedir? Siz ne yapıyorsanız ona devam edin ve görmezden gelin, zaten ignore yemek onlar için en büyük cezadır. nihoaha Ha bu arada benim de bi kaç tane tikkimsi arkadaşım var ama bu insanlar düzgün konuşabildiği için tam anlamıyla tikki olmuyor sanırım. Yani kantinde muhabbete şöyle bir dalışı oldu kızın: (bu arada kız, bi arkadaşın arkadaşıydı) -Ben: Abi bıktım artık şu swashbucklerların disarmlarından yetearaer! (yandaki elemana anlatıyorum) -Tiki olduğu düşünülen kız masanın diğer tarafından: evet ya bende soğudum tanarisden o moblar yüzünden. -Biz:... Tanaris? - Evet 1k needlesın (aynen böyle dedi) güneyi. -Biz: vay ake. Hayatımın en dumurized olaylarından biridir. Yüzünde bir barnak makyaj, üstünde alakasız kıyafetlerle kız bizle wow muhabbete yapmaya başlamıştı.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 08 Kasım 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Rewendor, 08 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Şimdi de tartışma konusunu "metal aslında gavur arabeskidir, acıların çocuğunu oynamak isteyenlere arabesk fazla kıro geldiğinden metale dönerler"e çeviriyosunuz galiba yavaştan :) ilgiyle izliyoruz Agzimdan almissin Rewendor. Bakalim daha neler görecegiz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar