Sergen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Tigana yarın Demirörenle İstanbula geliyor.Hayırlı olsun ama tereddütler var. Adam 2 senedir çalışmıyor 8 yıldır başarısız.Beşiktaş bu tür eskimiş adamlardan çok çekti hatırlarsınız scala,feldkamp felan..Ama tigana tarzı ve kişiliği ile Beşiktaşa daha uyumlu ve faydalı olabilir bence.. Ve Beşiktaş'ın yeni hocası Jean Tigana oldu.. Siyah beyazlılar, uzun süredir görüştüğü Fransız teknik adamla sezon sonuna kadar anlaştı.. Tigana'nın başkan Yıldırım Demirören'le yarın Türkiye'de olması bekleniyor.. http://www.ajansspor.com/haber/124980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hayırlı olsun demekten başka bişey gelmez elden ayrıca yönetim istifa !![signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Başarılı olabilecegini zannetmiyorum.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yine gunu kurtarmak icin getirildiyse sonuc yine husran olur.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Pek iyi bir seçim değil bence, ama olan olmuş. Hayırlı olsun..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Başarılı olur mu onu bilmem de.. İsmi çok karizmatik.. Ayrıca maçlarda stres atmak için lolipop yemesi ile tanınıyor.. Veeee en önemlisi ZENCİ bir teknik direktörümüz oldu ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Çok iyi hoca hayırlı olsun beşiktaşa.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 adam sihirbaz degil..Kimse bi anda takim galibiyetler almaya basliyacak zannetmesin.. Beklentiler buyuk,o yuzden tahammul az olacaktir,isi zor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: SbNN, 28 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Başarılı olur mu onu bilmem de.. İsmi çok karizmatik.. Ayrıca maçlarda stres atmak için lolipop yemesi ile tanınıyor.. Veeee en önemlisi ZENCİ bir teknik direktörümüz oldu .. Tam BJK ya göre bir teknik direktör desene, uç noktalarda, aşırı yaşayan bir adam, sırf böyle adamlar yüzünden BJK sempatim var :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gitti tazminata ödenecek paralar, battık ya =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 İn$allah ba$arılı olur. Hayırlı uğurlu olsun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kaça anlaşmışlar?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Türkiye'de böyle 4-5 maç kaybetsin vatan haini ilan ediliyor hocalar.Sonra futbol niye gelişmiyor.Takım illahi kazanacak değil.Ama taraftarin kafası almıyor hemen yönetim istifa,aptal oyuncular,kötü teknik direktör... İnşallah uzun ömürlü olur diyebileceğim sadece.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 abi bu takıma capello gelse işe yaramaz.. teknik direktörden önce sağlam bir terapist , yogacı , imam , papaz ve usta bir rodeocu getirmek gerekli beşiktaşın adam olması için... kimse farketmiyor belki ama sorun kafalarda..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hayırlı olsun beşiktaşıma yakışır[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nesi yakışır?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ne demek nesi yakışır beşiktaş ne yapsa yakışır[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iyi oldu ya 8 yıldır başarısı olmayan 2 yıldır takım çalıştırmayan adamı almak. Daha kreatif olamazlardı herhalde. 10 maç sonra Toşağın gelmesi dileğiyle...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ön yargılı yaklaşmamak lazım manav geldiğinde del boski madrid de falan filan başarısı var diyolardı dünya çapında hoca diyolardı ama noldu patladı . bence çok doğru bir secim umarım hemen gönderilmez.[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya tigana falan boş demirören artık günü kurtarma çabasında ne kadar çok koltukta durursa o kadar kardır. Rıza nın bir sezon yarısı yaptıklarını görmediler. 3 maçtaki yenilgiyi görerek gönderdiler. Tigana nın nesini görerek getirdiler merak ediyorum.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 geldiyse hayırlı ugurlu olsun bakalım insalllah uefa da basarılı olur[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 daha gelmedi ya nerden çıkartıyorsunuz geldiğini adam daha leguenle görüşüyor ama leguen patlar gelmez büyük ihtimal herhalde bu tigana denen adam gelecek fulham'ı dolandıran...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar